Προς το περιεχόμενο

Ψυξη για 3870χ2

vagos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιγη βοηθεια ρε παιδιααααααα!!!η θερμοκρασια στην καρτα ανεβαινει αρκετα και θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε δει πουθενα καμια ψυξη?ψαχνω αλλα δεν βρισκω!τι αλλο μπορω να κανω για να κατεβασω την θερμοκρασια?

• Moderators
Δημοσ.

Χρονια πολλα?

70 ειναι πολυ καλα θα ελεγα γιαυτη τη καρτα...

Μετα τους 85 να αρχισεις να ψαχνεσαι :-)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι γιωργο με λενε αλλα του αγιου γεωργιου ειναι κινητη εορτη, οταν πεφτει μετα τις 23 το πασχα γιορταζουμε τη δευτερα του πασχα, φετος δηλαδη 28 :-)

Anyway, ευχαριστω :-)

Δημοσ.

καλη φαση!σημερα που μπηκα στο e-shop το ειδα!σκεφτομαι σοβαρα να βαλω υδροψυξη στην καρτα!

αμα κατεβει η θερμοκρασια δεν θα εχει και καλυτερη αποδοση?οχι πως τωρα δεν εχει!

• Moderators
Δημοσ.

Κανα λινκ για καμια υδροψυξη που να κανει?

Την ιδια ακριβως αποδοση θα χει :-) απλα θα τραβαει και overclocking

Δημοσ.

δεν ξερω σκεφτομουν να παρω δυο διαφορετικες για καθε επεξεργαστη της!βλακεια?δεν βρισκω τιποτα πουθενα για την συγκεκριμενη καρτα ρε γαμωτο!!

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχει παραξενη σχεδιαση.

Πρεπει να το ψαξεις πολυ και να παρεις μια ισχυρη υδροψυξη (=λεφτα....) για να αντεξει και τα 2.

Τι cpu εχεις?

Δημοσ.

θα γελασεις αμα σου πω,εριξα ολα τα λεφτα στην καρτα γραφικων και εχω εναν 2160 dual core!2 γιγα μνημη Kingston hyper x και ενα 700 tagan ναι αυτο σκεφτομουν και εγω οτι εχει παραξενη σχεδιαση!δεν βοηθαει και κανεις εδω!ολοι για υπνο πηγανε?

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε αστην ετσι οπως ειναι και ριξτα στη cpu.

Ανεβασε την οσο δε παει γιατι δεν αξιζει να ανεβασεις τη vga, τσαμπα κοπος.

Και 70 βαθμοι δεν ειναι πολλοι, ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ γιαυτη τη καρτα...

Ναι ολοι κοιμουνται και παω κι εγω, καληνυχτα... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...