Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε acer Aspire 3003LΜi

iron_dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο acer Aspire 3003LΜi του κολλητού μου ξαφνικά σταμάτησε να ανοίγει.

Αρχικά έμπαινε μόνο σε ασφαλή λειτουργία, αν επέλεγες κάτι άλλο έκανε επανεκκίνηση. Τώρα πλέον βλέπουμε μια μαύρη οθόνη, ούτε boot ούτε τίποτα. Απλά στην αρχή ανάβει για λίγα sec το led του σκληρού, ακούγεται το DVD που παίρνει λίγες στροφές αλλά αμέσως σταματάει να γυρίζει και μετά μένει αναμμένο το κουμπί τροφοδοσίας και το led της μπαταρίας.

Να πω εδώ ότι η μπαταρία δείχνει ότι φορτίζει κανονικά μιας και το ledακι γίνεται από πορτοκαλί πράσινο αν τον αφήσεις στο ρεύμα.

Είναι το πρώτο πρόβλημα που του παρουσιάζει. Κάποια ιδέα; Υπάρχει ελπίδα να μην είναι κάτι σοβαρό και να μπορεί να επανέλθει;

Γιατί για σέρβις αν πρόκειται για καμμιά μητρική ή κάτι άλλο σοβαρό δεν …

Τον αγόρασε πριν τρία χρόνια περίπου 600 ευρώ και η εγγύηση έληξε.

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο φίλος με το laptop αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του με το επίσημο service της ACER.

Στην Θεσ/νίκη που μας ενδιαφέρει υπάρχουν τρία καταστήματα για service:

MDI S.A. THESSALONIKI

N.MANTZAROU STR. N°11

54627 THESSALONIKI

Phone number : + 30 231 0523016

Fax : + 30 231 0566549

e-mail : [email protected]

INFO-QUEST S.A.

Marinou Antipa

Fiscal code/VAT : 094155882

Phone number : 2310803260

ECHO HELLAS S.A.

KIFISIAS 44 Str.

KALAMARIA 55134

THESSALONIKI GREECE

VAT CODE : 094489882

TEL. +302310922882

FAX:+302310922313

Έχει κανείς άποψη από δική του εμπειρία με κάποιο απ'αυτά;

Κάθε πληροφορία γενικά για την ποιότητα υπηρεσιών της ACER είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κάπου τόσο είναι ο χρόνος ζωής τους μου φαίνεται (2+ χρόνια το δικό μου, τόσο περίπου και των γνωστών και φίλων που εχουν, πλην μερικών "φωτεινών εξαιρέσεων" που τα κακάρωσε σχεδόν αμέσως).

Μην περιμένεις πολλά απτην εξυπηρετηση.. Και ρώτα πόσο θα σε χρεώσουν για να το ανοίξουν (φίλη τη χρέωσαν 30 ευρώ, εντός εγγύησης, γιατί δεν βρήκαν βλάβη)

Στην MDI το είχα πάει εγώ πριν από 2 χρόνια περίπου, dvd χαλασμένο, μόλις 1 μήνα μετά την αγορά. Τότε μόνο η MDI ήταν.Το dvd ήρθε από έξωτερικό, το λάπτοπ το πήρα πίσω 1 μήνα μετά. Αν θυμάμαι καλά το κοίταξαν και με ενημέρωσαν για τη κατάσταση 1 βδομάδα αφότου το πήγα.

Μάλλον θα διάλεγα την infoquest ως πιο αξιόπιστη...Χωρίς όμως προσωπική εμπειρία στο service acer. Ελπίζω η κατάσταση να έχει βελτιωθεί απο τότε!

Δημοσ.
Κάπου τόσο είναι ο χρόνος ζωής τους μου φαίνεται (2+ χρόνια το δικό μου, τόσο περίπου και των γνωστών και φίλων που εχουν, πλην μερικών "φωτεινών εξαιρέσεων" που τα κακάρωσε σχεδόν αμέσως).

Μιλάς για το ίδιο μοντέλο ή γενικά για ACER;

Μην περιμένεις πολλά απτην εξυπηρετηση.. Και ρώτα πόσο θα σε χρεώσουν για να το ανοίξουν (φίλη τη χρέωσαν 30 ευρώ, εντός εγγύησης, γιατί δεν βρήκαν βλάβη)

Στην MDI το είχα πάει εγώ πριν από 2 χρόνια περίπου, dvd χαλασμένο, μόλις 1 μήνα μετά την αγορά. Τότε μόνο η MDI ήταν.Το dvd ήρθε από έξωτερικό, το λάπτοπ το πήρα πίσω 1 μήνα μετά. Αν θυμάμαι καλά το κοίταξαν και με ενημέρωσαν για τη κατάσταση 1 βδομάδα αφότου το πήγα.

Μάλλον θα διάλεγα την infoquest ως πιο αξιόπιστη...Χωρίς όμως προσωπική εμπειρία στο service acer. Ελπίζω η κατάσταση να έχει βελτιωθεί απο τότε!

Ευχαριστώ Draculina για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Για τα acer aspire... Ta travelmate έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής (υποτίθεται σαν επαγγελματική σειρά, χωρίς προσωπική εμπειρία όμως...)

Το δικό μου ήταν της σειράς 3500 (3503 αν θυμάμαι καλα!). Γνωστοί και φίλοι είχαν διάφορες σειρές aspire και όχι απαραίτητα ότι φτηνότερο (1000-1200+ euro).

Προσωπικά θα μείνω μακριά από acer στην επόμενη αγορά...

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...