micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Με το ίδιο πρόγραμμα που έκανες το backup φαντάζομαι. Γιατί όμως έκανες backup και ποιο τμήμα του τηλεφώνου πήρες; Αν περιμένεις να "αντιγράψεις" την εγκατάσταση έτσι απλά, μάλλον θα απογοητευτείς. Αν ήθελες να πάρεις φωτογραφίες και τραγούδια, απλά τα αντιγράφεις με το καλώδιο ΄στον υπολογιστή και τα μεταφέρεις όπου θέλεις.
ss13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Με το ίδιο πρόγραμμα που έκανες το backup φαντάζομαι. Γιατί όμως έκανες backup και ποιο τμήμα του τηλεφώνου πήρες; Αν περιμένεις να "αντιγράψεις" την εγκατάσταση έτσι απλά, μάλλον θα απογοητευτείς. Αν ήθελες να πάρεις φωτογραφίες και τραγούδια, απλά τα αντιγράφεις με το καλώδιο ΄στον υπολογιστή και τα μεταφέρεις όπου θέλεις. Απλά το θέμα είναι πως το λειτουργικό είναι διαφορετικό , έκανα back up σε android κινητό και θέλω να βάλω τα αρχεία σε Microsoft λειτουργικό του καινούργιου κινητού , πήρα τις εικόνες και τα τραγούδια αλλά δεν μπορώ να τις περάσω στο καινούργιο κινητό που έχει το Microsoft λειτουργικό , τι μπορώ να κάνω ;
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Απλά το θέμα είναι πως το λειτουργικό είναι διαφορετικό , έκανα back up σε android κινητό και θέλω να βάλω τα αρχεία σε Microsoft λειτουργικό του καινούργιου κινητού , πήρα τις εικόνες και τα τραγούδια αλλά δεν μπορώ να τις περάσω στο καινούργιο κινητό που έχει το Microsoft λειτουργικό , τι μπορώ να κάνω ; ή θα πρεπει να βρεις καποιο Utility το οποιο ανοιγει τα αρχεια του android ή πολυ απλα θα τα κανεις backup σαν αρχεια κανονικα και οχι σαν backup και μετα θα τα μεταφερεις στο αλλο κινητο.μπορεις να παρεις αρχεια ετσι αλλα δεν μπορεις να παρεις ρυθμισεις που ετσι και αλλιως ειναι αλλο λειτουργικο οποτε δεν θα ηταν οτι καλυτερο.καποια πραγματα σε ρυθμισεις προγραμματων μπορουν να γινουν backup στο google account σου
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ο poulinos και στο είπα πριν κι εγώ. Θα συνδέσεις το κινητό με το καλώδιο στο Pc, αν στο κινητό σου βγάλει να διαλέξεις με τι τρόπο θέλεις να συνδεθεί θα επιλέξεις χώρος αποθήκευσης. Μετά θα αντιγράψεις από το κινητό μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν, π.χ. οι φωτογραφίες είναι στον φάκελο dcim και τα τραγούδια μάλλον στο music. Δες και στο downloads μήπως έχει τίποτα. Απ'ο το android με ποιο πρόγραμμα πήρες backup;
ss13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το θέμα είναι πως το παλιό κινητό Samsung S 6102 δεν μου δείχνει τα αρχεία στον υπολογιστή καθόλου , γι αυτό έχω θέμα , δεν μου δείχνει τίποτα , τι λύση υπάρχει , μήπως κάποιο πρόγραμμα ;
Λύση micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Λύση Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αφού είναι android (το 2.3 δεν έχει; ) σίγουρα έχει τρόπο. Όταν συνδέεις το usb κατέβασε την κουρτίνα με τις ειδοποιήσεις και δες αν σου βγάζει τίποτα για τρόπο σύνδεσης. Για δες στο παρακάτω https://acflory.wordpress.com/2013/03/20/how-to-use-the-usb-cable-to-transfer-photos-from-the-samsung-galaxy-s-ii-to-windows-xp/comment-page-1/ ή αν έχεις κάποια sd μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία εκεί με κάποιον file manager π.χ. το es και με κάποιο card reader να περάσεις τα αρχεία στο pc.
ss13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλή Χρονιά , ευχαριστώ πολύ micos000 και poulinos για τη βοήθεια , ήθελε την ρύθμιση που έλεγε το link , όσο ζεις μαθαίνεις
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ο poulinos και στο είπα πριν κι εγώ. Θα συνδέσεις το κινητό με το καλώδιο στο Pc, αν στο κινητό σου βγάλει να διαλέξεις με τι τρόπο θέλεις να συνδεθεί θα επιλέξεις χώρος αποθήκευσης. Μετά θα αντιγράψεις από το κινητό μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν, π.χ. οι φωτογραφίες είναι στον φάκελο dcim και τα τραγούδια μάλλον στο music. Δες και στο downloads μήπως έχει τίποτα. Απ'ο το android με ποιο πρόγραμμα πήρες backup; και σαν συσκευη να το βρει (mtp/ptp)παλι βλεπεις τα αρχεια κανονικα.βεβαια στις παλιες εκδοσεις δεν ξερω κατα ποσο παιζει. Καλή Χρονιά , ευχαριστώ πολύ micos000 και poulinos για τη βοήθεια , ήθελε την ρύθμιση που έλεγε το link , όσο ζεις μαθαίνεις στα παλια κινητα πρεπει να διαλεξεις αυτο που βλεπεις στα link.οπως και σε πιο καινουρια android οταν συνδεσεις το κινητο στο pc πρεπει να πατησεις allow για να δεις τα αρχεια. Καλή Χρονιά , ευχαριστώ πολύ micos000 και poulinos για τη βοήθεια , ήθελε την ρύθμιση που έλεγε το link , όσο ζεις μαθαίνεις αν τα αρχεια ειναι σε καρτα μετα μπορεις ειτε να βαλεις την καρτα στο αλλο κινητο και να τα περασεις στην συσκευη.μπορεις με καποιο card reader.μπορεις ακομα και με bluetooth να τα μεταφερεις.
ss13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ναι απλά η παλιά κάρτα ήταν μεγαλύτερη σε μέγεθος από την καινούργια , εντάξει για το card reader το ξέρω , απλά δεν το έψαξα καλά επειδή το βιαζόμουν , με bluetooth το έκανα στην αρχή αλλά τα αρχεία ήταν πολλά
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 το bluetooth ναι ειναι αργο.δεν εβαζες την παλια καρτα στο νεο κινητο?αν και δεν ησουν υποχρεωμενος να τα αντιγραψεις ολα ετσι και αλλιως.
ss13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 το bluetooth ναι ειναι αργο.δεν εβαζες την παλια καρτα στο νεο κινητο?αν και δεν ησουν υποχρεωμενος να τα αντιγραψεις ολα ετσι και αλλιως. Δεν ήταν το ίδιο μέγεθος η νεα με την καινούργια sim , η καινούργια ήταν μικρότερη
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δεν ήταν το ίδιο μέγεθος η νεα με την καινούργια sim , η καινούργια ήταν μικρότερη Δεν αναφέρεται στη sim ο poulinos αλλά στην κάρτα sd
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν ήταν το ίδιο μέγεθος η νεα με την καινούργια sim , η καινούργια ήταν μικρότερη τα δεδομενα ειναι στην sd συνηθως.οι επαφες ειναι στο κινητο συνηθως.βεβαια καποιος μπορει να σωζει Data και στην συσκευη οποτε εκει μονο bluetooth.αν δεν εχει καν sd καρτα παλι το bluetooth ή το καλωδιο ειναι μονοδρομος. Δεν αναφέρεται στη sim ο poulinos αλλά στην κάρτα sd ναι στην sim δεν αποθηκευεται πλεον τιποτα αλλα και για εκει υπαρχουν adaptores.
ss13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Update , απλά έκανα το εξής που το διάβασα από ένα ξένο forum , συνδέεις με καλώδιο το Smartphone με τον υπολογιστή , επιλέγεις τον φάκελο που κάνει επισύναψη από το viber , βάζεις στον συγκεκριμένο φάκελο ( Saved Pictures λέγεται σε εμένα ο φάκελος ) τα αρχεία , μετά μόλις πατήσεις επισύναψη τα αρχεία είναι στον φάκελο , οπότε επιλέγεις όποιο θέλει και το στέλνεις
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 αυτο ειναιγια να στειλεις τα αρχεια απο ενα viber σε αλλο.και δεν χρειαζεται να μπει στο saved pictures αλλα το viber μπορει να στειλει φωτογραφια οπου και να ειναι αυτη.απλα πατας share και διαλεγεις να σταλει με viber.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα