nionios14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ξερετε πως μπορω να κανω αλλαγη καταληξης αρχειου πχ.. Picture.jpg θελω να σβhσω το .jpg... εμενα μου λεει πχ σκετο Picture χωρις το .jpg πως μπωρω να το σβησω ευχαριστω!!!
nionios14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 οκ λυθηκε το συμπιεσα σε rar και το εσβησα thanks παντως!!!
pusher Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εργαλεία --> Επιλογές φακέλων --> Προβολή --> Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων Ξετσεκάρεις την "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων" και έτσι θα εμφανίζονται οι καταλήξεις για όλα τα αρχεία και θα μπορείς να τις αλλάξεις ή να τις σβήσεις κάνοντας μετονομασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 μάλλον θες να πεις πίνακας ελέγχου --> Επιλογές φακέλων --> Προβολή --> Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 @tsilas1: Το ίδιο πράγμα λέτε. Αν και δε βλέπω γιατί να θες να αλλάξεις την επέκταση ενός αρχείου (ούτε και τελικά πώς το έκανες)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 @tsilas1: Το ίδιο πράγμα λέτε. Αν και δε βλέπω γιατί να θες να αλλάξεις την επέκταση ενός αρχείου (ούτε και τελικά πώς το έκανες) οκ αλλά που είναι αυτά τα εργαλεία???Αυτό το κάνεις πχ να κάνεις ένα video από avi mpg μόνο με μια μετονομασία και όχι με πρόγραμμα.
antonl Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 οκ αλλά που είναι αυτά τα εργαλεία???[...] Άνοιξε έναν windows explorer. Το πέμπτο (στα xp τουλάχιστον) menu στην κορυφή του.
pusher Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Άνοιξε έναν windows explorer. Το πέμπτο (στα xp τουλάχιστον) menu στην κορυφή του. Ακριβώς. Άνοιξε έναν οποιονδήποτε φάκελο και θα το βρεις. Παράληψη που δεν το ανέφερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ok thanks παιδιά δεν το είχα προσέξει ποτέ!!!
chris_cure Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 εγω εχω θεμα,εχω ενα αρχειο dat.η μικρογραφια του πρεπει να ειναι λευκη.Δεν ξερω πως εχει μπει η μικρογραφια π.χ του nero.θελω να γυρισω τον τυπο αρχειου σε dat και οχι nero.
newtech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ξερετε πως μπορω να κανω αλλαγη καταληξης αρχειου πχ.. Picture.jpg θελω να σβhσω το .jpg... εμενα μου λεει πχ σκετο Picture χωρις το .jpg πως μπωρω να το σβησω ευχαριστω!!! Θελεις να σβησεις το jpg ή να το αποκριψεις?
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 εγω εχω θεμα,εχω ενα αρχειο dat.η μικρογραφια του πρεπει να ειναι λευκη.Δεν ξερω πως εχει μπει η μικρογραφια π.χ του nero.θελω να γυρισω τον τυπο αρχειου σε dat και οχι nero. το ιδιο που εχουν γραψει πιο πανω αλλα αντι αλλα αντι να πας στην καρτελλα view πηγαινε στην αμεσως επομενη που ειναι File types.βρες το dat kai καντο delete.
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Θελεις να σβησεις το jpg ή να το αποκριψεις? Από το 2008 ο nionios δεν έχει απαντήσει σε κανέναν. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα απαντήσει σε 'σένα;
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 απλα γραφει καποιος μετα απο τοσα χρονια και το θεμα βγαινει απο τον ταφο και μετα αν δεν κοιταξεις ημερομηνια νομιζεις οτι ειναι νεο θεμα.
ss13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Έχω κάνει ένα back up από ένα smartphone , θέλω τώρα να βάλω τα αρχεία στο καινούργιο smartphone , τα αρχεία είναι σε μορφή bak ( έχει φωτογραφίες , αρχεία κλπ ) , πως τα κάνω unzip στο καινούργιο τηλέφωνο ώστε να βλέπω τα αρχεία ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα