n_plat Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Καλησπερα παιδια Σημερα αγορασα την 7600GS (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516113 ) και την τοποθετησα στο pc αλλα οταν ανοιγει μου βγαζει ενα μυνημα για ενδειξη ισχυος. Μου λεει το συστημα Sentinel της NVIDIA αναφερει οτι η καρτα γραφικων δεν λαμβανει επαρκη ενεργεια. Το συστημα μου ειναι ενα P4 CPU 2.00GHz, 1gb Ram και το motherboard einai viarama PE11-SA/RAMA με chipset VIA Apollo P4X266/VT8233, το τροφοδοτικο μου ειναι στα 350W και μεσα το manual της καρτας λεει οτι minimum supply 300W. Περιμενς τη βοη8εια σας... Σας ευχαριστω
Vatos_locos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ένωσε το καλώδιο της τροφοδοσίας που θέλει από πίσω η κάρτα και δεν θα στο λέει
RaVeN__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ένωσε το καλώδιο της τροφοδοσίας που θέλει από πίσω η κάρτα και δεν θα στο λέει Ακριβώς http://www.hwupgrade.com/articles/print/video/36/gainward_conn_s.jpg εδώ είναι μια πρόχειρη εικόνα ίσα ίσα για να πάρεις μια ιδέα αν τυχόν δεν έχεις ξανα-αγοράσει κάρτα που θέλει επιπλέον τροφοδοσία. Ψάξε για το 6pin μαύρο connector που φαίνεται και στην εικόνα, στην κάρτα σου και σύνδεσε την με το τροφοδοτικό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Νομιζω πως οι agp καρτες παιρνουν τροφοδοσια απο ενα απλο 4 pin molex. Και επισης νομιζω οτι η 7600GS AGP θελει ρευμα γιατι το AGP δινει ως 45W, ενω η Pci-express εκδοση δε θελει γιατι το pci-x δινει ως 75W.
n_plat Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο πισω η καρτα εχει τρεις 3 εισοδους μια TV-Out μια VGA και μια DVI-I μηπως εννοειται απο μεσα απο τη καρτα.? Μπορειτε να γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι? Σας ευχαριστω πολυ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ναι βρε μεσα στο κουτι εννοουμε
Vatos_locos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Νομιζω πως οι agp καρτες παιρνουν τροφοδοσια απο ενα απλο 4 pin molex. Και επισης νομιζω οτι η 7600GS AGP θελει ρευμα γιατι το AGP δινει ως 45W, ενω η Pci-express εκδοση δε θελει γιατι το pci-x δινει ως 75W. υπάρχουν υλοποιήσεις και σε Agp και σε Pci που άλλες θέλουν και άλλες όχι Παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο πισω η καρτα εχει τρεις 3 εισοδους μια TV-Out μια VGA και μια DVI-I μηπως εννοειται απο μεσα απο τη καρτα.? Μπορειτε να γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι?Σας ευχαριστω πολυ πίσω η κάρτα στον κώλο της έχει μια υποδοχή για ένα βύσμα σαν αυτά που δίνεις στους σκληρούς και στα dvd ρεύμα βάλτης ένα τέτοιο
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 πίσω η κάρτα στον κώλο της ...βάλτης ένα τέτοιο Καλά κι εσύ, π..στη κάρτα πήγες κι αγόρασες?
Vatos_locos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 όλες έτσι είναι για αυτό της "σπρώχνουμε" για να πάρουμε κανένα "πόντο" άκυρο 5 ποστ ακόμα και έπιασα μαγικό νούμερο
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ναι βρε, σταμάτα. Να ψαρώσει με την καινούργια του κάρτα λίγο... * Κι ύστερα σου λέει για e-penis ο Thresh
Vatos_locos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 n_plat ζεις ή σε τίναξε κανένα ρεύμα ρα τι έκανες τα κατάφερες ?
n_plat Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παιδια μπηκε το ρευμα και εφτιαξε η καρτουλα!!!! Σας ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.