Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το SP3 σε Windows που μου έστειλε ο "θείος"

Αγγλική έκδοση των Professional

κανένα πρόβλημα και έχετε υπ'οψην οτι ο wizard κάνει backup σε κρίσιμα αρχεία

αλλα καί της registry

Ιδού τα αποτελέσματα:aftersp3installre0.jpg

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κανείς με έκδοση θείου;

edit: Κατέβηκε και το περνάω σε έκδοση θείου. Θα σας πω εντυπώσεις.

Αυτή είναι η σωστή ερώτηση. Περιμένουμε τις εντυπώσεις.

Δημοσ.
Μόλις εγκατέστησα το SP3 σε Windows που μου έστειλε ο "θείος"

Αγγλική έκδοση των Professional

κανένα πρόβλημα

από την εικόνα που βάζεις βλέπω Version 5.1.2600 Service Pack 3 build 2600 και όχι build 5512. :-(

Τι θα πει αυτό τώρα, δηλαδή?

Το κατέβασες απο το link που δώθηκε εδώ στο forum ή από αλλού?

Το κουράσαμε πάλι το ζήτημα... Είναι η τελευταία έκδοση τελικά ή όχι?

Δημοσ.
από την εικόνα που βάζεις βλέπω Version 5.1.2600 Service Pack 3 build 2600 και όχι build 5512. :-(

κοίταξε παρακάτω την εικόνα....

Απο το λίνκ του φόρούμ το κατέβασα

Δημοσ.

εγώ το είπα από την αρχή η MS δεν είχε βγάλει link στο site της τότε οπότε 99% ήταν RC σε όλα τα link....

και ακόμα βέβαια βλέπω κάτι direct link και όχι σαν αυτό μου φαίνεται απλά αδύνατο η MS να έδωσε το Service pack 3 σε ξένα site και να μην το έχει στο δικό της εκτός αν σκέφτομαι εγώ τρελά, για αυτό τον λόγο έκανα και τα παράπονα στα πρώτα ποστ συνεπώς αν δεν βγει link κανονικό και από MS προσωπικά δεν το κατεβάζω δεν θα το παίζω beta tester για την MS και που έχω πληρώσει τα λογισμικά της πολύ είναι :-)

Δημοσ.
κοίταξε παρακάτω την εικόνα....

Απο το λίνκ του φόρούμ το κατέβασα

Σωστός.

Νόμισα ότι ήμουν παρατηρητικός αλλά δεν ήμουν αρκετά! :lol:

Vatos_locos μάλλον σε μπέρδεψα και εσένα. Παρακάτω στην εικόνα φαίνεται το version που είναι όντως το Build 5512

So...

Lets proceed to the next step.:-)

edit: το πέρασα σε σπασμένα. Όλα καλά με μια πρώτη ματιά. Περνώντας απο το "Microsoft Update" μου έβγαλε όπως και πρίν ("To use Microsoft Update, you must first install the latest version of some Windows components" aka το νέο version του Windows Genuine Advantage Validation Tool (KB892130) μιας και είχα ακόμα το παλιό που είχα "πειραγμένο", χωρίς τελοσπάντων να μου γκρινιάξει ότι τα windows μου δεν τα έχω γνήσια κλπ κλπ.)

Δημοσ.
ωπα!Μπραβο ρε malaperda στον ουρανο το εψαχνα στο ινσομνια το βρηκα!

Δουλευει αψογα.

Αν παει καποιος στο C:\windows\system32\drivers\tcpip.sys και κανει δεξι κλικ θα δει την version η οποια ειναι η v5.1.2600.5512.Δηλαδη η τελικη εκδοση του sp3.

Παιδια καντε αυτο που σας λεω πιο πανω και θα δειτε οτι ειναι η τελικη Version.

Δημοσ.

Ρε παιδια η τελικη εκδοση εχει βγει παει και τελειωσε,ενα απλο Search να κανετε στο γουγλε και θα δειτε.τωρα γιατι καθυστερει απο το automatic windows update παλι με ενα search θα δειτε. π.χ.

Εδω:

http://www.informationweek.com/news/windows/operatingsystems/showArticle.jhtml?articleID=207403115

ή εδω:

http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=3262170&SiteID=17

ή εδω:http://www.neowin.net/

οπως λενε υπαρχει ενα θεμα με το Microsoft Dynamics Retail Management System,που ομως εμας δεν μας αφορα καθολου.

Tα λινκς που εδωσε ο malaperda ειναι μια χαρα και ανταποκρινονται στην τελικη εκδοση του sp3.

Eξαλλου οποιος τα εχει βαλει το βλεπει οπως εγω,οι αλλοι που δεν το εχουν βαλει, υποθετουν και βγαζουν συμπερασματα χωρις να το εχουν καν εγκαταστησει.Εγω το εχω βαλει μεχρι τωρα σε 4 κομπιουτερ και ειναι ολα μια χαρα.

Δημοσ.

Εγω παντως το βαλα τελικο μη-τελικο...χαχα

Αν και μου χάθηκαν καποια πραματα ωπος custom startup screen και skin...νταξει αξιζει :P

υπάρχει μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα...αποκρίνεται ταχύτερα το pc :)

Δημοσ.

Όχι δεν είναι. Το έβαλα εγώ και όπως έγραψα πιο πάνω:

και περνώντας απο το "Microsoft Update" μου έβγαλε όπως και πριν ("to use Microsoft Update, you must first install the latest version of some Windows components") aka το νέο version του Windows Genuine Advantage Validation Tool (KB892130) μιας και είχα ακόμα το παλιό που είχα "πειραγμένο", χωρίς τελοσπάντων να μου γκρινιάξει ότι τα windows μου δεν τα έχω γνήσια κλπ κλπ.

Δημοσ.

Το πέρασα κι εγώ σε windows από θείο με το theme vista inspirat 2. Όλα καλά αλλά μου χάλασε το theme και αναγκαστικά το έκανα uninstall και ξανά Install. Όλα μια χαρά τώρα εκτός από ένα άκυρο μήνυμα που βγάζει μόλις μπω στα windows για ένα rar για το messenger... Δεν έβγαλα άκρη τι είναι αυτό. Κάθε φορά πρέπει να πατάω x και μετά όλα κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...