sYn Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Για την ελληνική γλώσσα, κάπου διάβασα (θα ψάξω να βρω το link) ότι θα διατεθεί στις 5 Μαΐου.
lambros Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 εχο windows home sp1 να βαλω sp3 κατευ8ιαν ι πρωτα sp2 και μετα sp3???
PaNtErAz Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ο θείος το εγκρίνει η θέλει κολπάκια; Έχω Αγγλικά XP SP2 Profesional
freakystyley Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά.. Και στο site της microsoft γιατί δεν το διαφημίζουν πουθενά?? είναι το τελικό σίγουρα? Δεν μπορώ να το βρώ εκεί...
thes1os Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ο θείος το εγκρίνει η θέλει κολπάκια; Έχω Αγγλικά XP SP2 Profesional Απάντηση δόθηκε σε αυτό το ερώτημα εδώ απο τον madsc αλλά και εγώ δεν το κατάλαβα... Δεν ζητάει key στην εγκατάσταση αλλά ζητάει μετά (?). το παραθέτω επίσης Windows Product Activation As in Windows Server 2003 SP2 and Windows Vista, users can now complete operating system installation without providing a product key during a full, integrated installation of Windows XP SP3. The operating system will prompt the user for a product key later as part of Genuine Advantage. As with previous service packs, no product key is requested or required when installing Windows XP SP3 using the update package available through Microsoft Update. Note The Windows Product Activation changes in Windows XP SP3 are not related to the Windows Vista Key Management Service (KMS). This update affects only new operating system installations from integrated source media. This update affects the installation media only and is not a change to how activation works in Windows XP. τι σημαίνει δηλ αυτό στα bold? Με δύο λόγια εμείς που τα έχουμε "σπασμένα" να το βάλουμε ή θα μας τα πρήξει?
Directx Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Εγκατέστησα την Αγγλική έκδοση, τα XP μου είναι αυθεντικά, προς το παρόν (αν και είναι νωρίς) δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα (θα δούμε βέβαια). Από εκεί και πέρα, πράγματι η ταχύτητα εκκίνησης των εφαρμογών είναι βελτιωμένη!
PaNtErAz Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Κανείς με έκδοση θείου; edit: Κατέβηκε και το περνάω σε έκδοση θείου. Θα σας πω εντυπώσεις.
nick#18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Με δύο λόγια εμείς που τα έχουμε "σπασμένα" να το βάλουμε ή θα μας τα πρήξει? εγω το εβαλα στο αλλο pc (με σπασμενα win) αφου του εκανα format το συνδεσα στο internet εβαλα ολα μου τα προγραματα και ολα μια χαρα....
ahepa Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Και για οσους το θελουν απο Microsoft εδω: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/svpk/2008/04/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_c81472f7eeea2eca421e116cd4c03e2300ebfde4.exe Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα περιμένω να δω link από το site της ίδιας της MS, όσα βρήκα μέχρι τώρα ήταν RC δηλαδή release candidates και όχι final εκδόσεις. Δε βρήκα κάποιο link για το SP3 σε αντίθεση με το SP2 που δίνει πληροφορίες. Τέλος όταν κάνω έλεγχο από το site να μου προτείνει για updates μου βγάζει ότι είμαι πλήρως ενημερωμένος. Αν υπήρχε επίσημη final έκδοση του SP3 δε θα έβγαζε κάτι; Όταν είχε βγει το SP2 μου είχε βγάλει να το εγκαταστήσω (όχι νωρίτερα με τα RC). Θα περιμένω, εκτός αν κανείς έχει link, όχι για απ' ευθείας download, από όπου να φαίνεται στο site της MS ότι είναι το final που συνήθως δίνει και τεχνικές λεπτομέριες.
afentiko7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Και μια συμβουλή. Όσοι χρησιμοποιουμε μη native xp προγράμματα (πχ παιχνίδια με προτεινόμενο ΛΣ τα 98) και εμπορικά το βάζουμε προσοχή. Ειδικά οι πρώτοι ας μην το αποτολμήσουν. Οι 2οι πρώτα πάμε στα site των εταιρειών και μετά κάνουμε αναβάθμιση
deathlok Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θα περιμένω να δω link από το site της ίδιας της MS, όσα βρήκα μέχρι τώρα ήταν RC δηλαδή release candidates και όχι final εκδόσεις. Δε βρήκα κάποιο link για το SP3 σε αντίθεση με το SP2 που δίνει πληροφορίες. Τέλος όταν κάνω έλεγχο από το site να μου προτείνει για updates μου βγάζει ότι είμαι πλήρως ενημερωμένος. Αν υπήρχε επίσημη final έκδοση του SP3 δε θα έβγαζε κάτι; Όταν είχε βγει το SP2 μου είχε βγάλει να το εγκαταστήσω (όχι νωρίτερα με τα RC). Θα περιμένω, εκτός αν κανείς έχει link, όχι για απ' ευθείας download, από όπου να φαίνεται στο site της MS ότι είναι το final που συνήθως δίνει και τεχνικές λεπτομέριες. μόλις είδα το ποστ σου σβήνω ότι κατέβασα και περιμένω και εγώ την official δεν είμαι για πειράματα στην ηλικία μου
dimitrismel Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 μόλις είδα το ποστ σου σβήνω ότι κατέβασα και περιμένω και εγώ την official δεν είμαι για πειράματα στην ηλικία μου Καλησπέρα φίλε μου. Κακώς. Official είναι το SP3. Απλά σήμερα το διαθέτει η Microsoft για manual installation. Automatic installation μέσω Windows Update στις 10 Ιουνίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.