Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

κατεβάζεις μόνο από το site της Microsoft...

την έχει και στα top downloads του download center της...

Δημοσ.

εκει που θα γινει εγκατασταση πρεπει να έχεις οπωσδηποτε οριτζιναλ windows? για μη οριτζιναλ μας ενδιαφέρει.. θα υπάρξει προβλημα?

Δημοσ.
εκει που θα γινει εγκατασταση πρεπει να έχεις οπωσδηποτε οριτζιναλ windows? για μη οριτζιναλ μας ενδιαφέρει.. θα υπάρξει προβλημα?

nope.......

Δημοσ.
it depends οn serial νομιζω οπως με το spk2.αλλιως ουτε internete explorer 7 θα περασει μετα ουτε media player 11.

serial για sp2 είναι ok. wmp 11 είναι άλλη ιστορία και θέλει registry hack.

για τον IE7 δε χρειάζεται. μονο για τον wmp 11

On October 8, 2007, Microsoft removed the Windows Genuine Advantage component of IE7 and opened it for all users of Window
Δημοσ.

σωστα ο explorer δεν ζηταει πλεον.οσο για το αλλο αν εχεις σωστο serial δεν θελει αυτο που ειπες καν.

ναι μερικα serial ειναι διαφορετικα για spk2 (μερικα παιζουν και wpm11 ενω καποια αλλα οχι) οπως και καποια αλλα πετανε το κλασικο μυνημα.και σε spk3 νομιζω καποια του spk2 δεν παιζουν.

Δημοσ.

ρε παιδια ειλικρινα ειμαι σε απογνωση. ψαχνω τα win xp pro service pack 1 κ δεν τα βρισκω. μπορει καποιος να μου δψσει ενα link κατι τεσπα. ευχαριστω

Δημοσ.
σωστα ο explorer δεν ζηταει πλεον.οσο για το αλλο αν εχεις σωστο serial δεν θελει αυτο που ειπες καν.

ναι μερικα serial ειναι διαφορετικα για spk2 (μερικα παιζουν και wpm11 ενω καποια αλλα οχι) οπως και καποια αλλα πετανε το κλασικο μυνημα.και σε spk3 νομιζω καποια του spk2 δεν παιζουν.

εβαλα Performance edition με SP3... με αυτο τι γίνεται άραγε?

Και να σκεφτεις αντιπαθώ τον Windows Media Player, αλλα καποια sites τον ζητανε για να παιξουν βιντεο..

Δημοσ.
ρε παιδια ειλικρινα ειμαι σε απογνωση. ψαχνω τα win xp pro service pack 1 κ δεν τα βρισκω. μπορει καποιος να μου δψσει ενα link κατι τεσπα. ευχαριστω

απαγορευονται τετοια Posts.επισης ποιο το νοημα να εχουν spk1???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...