Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν έγιναν της μόδας γιατί πολύ απλά ΔΕΝ κυκλοφόρησαν ποτέ ελληνικά windows xp pro 64bit ενώ κυκλοφόρησαν ελληνικα vista 64bit

Greek MultiLanguage Pack για Windows XP x64

Δημοσ.

δεν υπαρχει για μετατροπη ουτε το update θα παιξει και να επαιζε δεν θα το εκανα.β.απορω ποιος περναει ελληνικα windows.πιο πολλα bugs απο τα αγγλικα.

Δημοσ.
[..]β.απορω ποιος περναει ελληνικα windows.πιο πολλα bugs απο τα αγγλικα.

Αυτός που δεν ξέρει καλά αγγλικά κ δεν ξέρει οτι υπάρχει το multi languages kit:p.Αλλα αυτοί είναι λίγοι,η πιο πολοί τα εχουν επειδή ετσι τα είχε ο καινούργιος τους υπολογιστής...:X:p

Δημοσ.
β.απορω ποιος περναει ελληνικα windows.πιο πολλα bugs απο τα αγγλικα.

διαφωνω οριζοντιως και καθετως

Δημοσ.
διαφωνω οριζοντιως και καθετως

οτι εχει παραπανω bugs?θα σου πω ενα απλο παραδειγμα.εγκατασταση windows αγγλικα σε μηχανημα και ολα οκ.εγκατασταση ελληνικα windows και στο 90 τις εκατο των εγκαταστασεων οταν μπαινει μεσα στα windows ακουγεται το κιρισιμο σφαλμα απο κατι ποιος ξερει τι.και το εχω δει με αρκετες κοπιες:P και σε αρκετ αμηχανηματα.επισης στα αγγλικα καποια πραγματα γινοντουσαν πιο γρηγορα.δεν μιλαω για προβληματα του still οτι καποια προγραμματα ψαχνουν να βρουν αγγλικο path αλλα επειδη βρισκουν ελληνικο εχουν προβλημα με την εγκατασταση.

Δημοσ.

original δοκιμασες? γιατι μπορει να ηταν θεμα κακης κοπιας....

εγω εχω ελληνικα windows απο windows 95. δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα εγκαταστασης. το λογικο ειναι να εχουν λιγοτερα bugs γιατι βγαινουν αρκετα μετα της αγγλικης εκδοσης οπου εχουν ηδη εμφανιστει διαφορα προβληματα

Δημοσ.

Το αιώνιο πρόβλημα των ελληνικών Windows είναι ότι σε περιπτώσεις troubleshooting, tweaking κλπ. πρέπει να ψάχνεις μια ώρα να βρεις πώς στο καλό έχει μεταφραστεί το τάδε service ή η τάδε λειτουργία, την οποια διάβασες σε κάποιο ξενόγλωσσο site.

Δημοσ.
Το αιώνιο πρόβλημα των ελληνικών Windows είναι ότι σε περιπτώσεις troubleshooting, tweaking κλπ. πρέπει να ψάχνεις μια ώρα να βρεις πώς στο καλό έχει μεταφραστεί το τάδε service ή η τάδε λειτουργία, την οποια διάβασες σε κάποιο ξενόγλωσσο site.

σε αυτο θα συμφωνησω γιατι το εχω κανει :lol:

μου εσπασε λιγο τα νευρα. βεβαια γιαυτο υπαρχει το nlite ;). μια φορα και καθαρισες

Δημοσ.

Aν εξαιρεσουμε το αισθητικο μερος,καθως αλλο να διαβαζεις "recovered", αλλο "ανενηψε", (που την βρηκαν αυτη την λεξη, σαν αρρωστια ακουγεται), νομιζω πως δεν εχουν καμμια ουσιαστικη διαφορα...

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω !

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παίδες, επειδή έχω μπερδευτεί...

Ποια ειναι η τελευταια version του XP SP3 γιατί βλέπω διαφορες στο Ιντερνετ..??? Κάτι RC, RC2, Build 5512 FINAL September 2nd 2008 και δεν θυμαμαι τι άλλο ειδα..

Με ενδιαφέρει να κατεβάσω ένα αρχειο εγκαταστασης SP3, για να το βάλω σε παλιότερο PC xvr;iw prosbash Internet. Εκτος απο MS που αλλού μπορώ να κατεβασω την τελευταία του έκδοση???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...