bageos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Α. Οι πληροφορίες που παρέθεσα με αριθμ. 1, 2, 3, 4, 5 προέρχονται από το site της Microsoft, χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτε. Έκανα απλά Αντιγραφή - Επικόλληση και άρα τις δεχόμαστε ως σωστές. 1. Τα Windows XP Service Pack 3 (SP3) περιέχουν όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα. 2. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows XP Home Edition ; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2 3. Το Windows XP Service Pack 3 είναι ένα αθροιστικό Service Pack μέχρι το τελευταίο Service Pack που υποστηρίζεται αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι το Windows XP Service Pack 3 περιέχει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονταν στο Windows XP Service Pack 2 (SP2). Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Windows XP Service Pack 3 (SP3), δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Windows XP SP2. 4. Σημείωση Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Windows XP Service Pack 1a ή το Windows XP Service Pack 2, προκειμένου να εγκαταστήσετε το Windows XP Service Pack 3. 5. Μπορείτε να εκτελέσετε το πακέτο ενημέρωσης SP3 σε οποιαδήποτε έκδοση Windows XP SP1 ή SP2. Β. Αν διαβάσει κανείς μόνο αυτές με αριθμ. 1, 2, 3 τότε βγάζει το συμπέρασμα ότι: α) το SP3 περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις μέχρι τώρα (άρα SP1 και SP2). β) δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσεις το SP2 αφού περιλαμβάνεται. γ) επειδή είναι γνωστό ότι, το SP2 περιλαμβάνει και το SP1, τότε το SP3 περιλαμβάνει και το SP1 και το SP2. δ) ένα από τα υποστηριζόμενα λειτουργικά είναι το Windows XP Home Edition (δηλαδή χωρίς κανένα Service Pack) και αν έχεις Windows XP Home Edition τότε το SP3 το υποστηρίζει, δηλαδή μπορείς άνετα να το εγκαταστήσεις σε αυτό. Γ. Αν όμως διαβάσει κανείς μόνο εκείνες με αριθμ. 4, 5 το συμπέρασμα που βγάζει είναι το εντελώς αντίθετο, δηλαδή ότι, είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη έκδοση SP. Δ. Θα έπρεπε τουλάχιστον στην πληροφορία με αριθμ. 2 να έγραφε: Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2 (χωρίς δηλαδή να υπάρχουν τα Windows XP Home Edition ; Windows XP Professional Edition), αφού σύμφωνα με την πληροφορία αριθμ. 4 δεν τα υποστηρίζει. Ε. Όμως κάποιος θα μπορούσε να πεί, γιατί το ψάχνεις τόσο, αφού μπορείς πρώτα να εγκαταστήσεις τα Windows που περιλαμβάνουν το SP2 και μετά να περάσεις από επάνω το SP3. Η απάντηση είναι ότι θέλω να ξέρω ποιό CD της εγκατάστασης των Windows είναι σωστό να χρησιμοποιήσω για να δημιουργήσω το slipstream CD που θα περιλαμβάνει το SP3. α) το CD της εγκατάστασης των Windows XP RTM (χωρίς κανένα SP) ή β) το CD της εγκατάστασης των Windows XP που περιλαμβάνει μόνο το SP2 το οποίο δημιούργησα εγώ ως slipstream CD με τα Windows XP RTM και το SP2. Δηλαδή, δεν θα ήθελα το slipstream CD που θα περιλαμβάνει το SP3, να περιέχει το SP2 δύο φορές.
pluss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχεις μπερδευτεί λιγάκι,και μάλλον δικαιολογημένα για τον εξής λόγο:Πως πρέπει να έχεις ήδη εγκατεστημένο κάποιο προηγούμενο service pack για να βάλεις το 3. Δε ξέρω τι παλαβομάρα είναι αυτή και γιατί ισχύει. Και όμως, πρέπει!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αυτό το ξέρω,αλλά δεν είναι χοντρή μαλακία να σου παίρνει περισσότερη ώρα να βάλεις τα δυό service pack απότι τα XP τα ίδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 εγώ πάντως όταν ενσωμάτωσα το SP3 στο cd των Windows (με το nlite) μόνο το SP3 έβαλα... (και είναι όλα οκ)
pluss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Συμφωνώ μαζί σου! Αν όμως κάνεις Update αμέσως όταν βγαίνει κάτι καινούργιο, τότε δεν θα σου φανεί πολύς ο χρόνος!
bageos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 εγώ πάντως όταν ενσωμάτωσα το SP3 στο cd των Windows (με το nlite) μόνο το SP3 έβαλα...(και είναι όλα οκ) Δηλαδή εσύ, δεν ακολούθησες τη ρητή εντολή της MS, που λέει ότι πρέπει να έχεις εγκαταστήσει πρώτα κάποιο προηγούμενο Service Pack και μετά το SP3. Με αυτόν τον τρόπο όμως, το "είναι όλα οκ" είναι σχετικό. Φαίνεται βέβαια, ότι έχεις Windows XP Service Pack 3, όταν πηγαίνεις My Computer --> Properties --> System Properties --> καρτέλα General, αλλά μήπως τα φαινόμενα απατούν και λείπει κάτι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 όχι δεν έβαλα κάποιο άλλο SP πριν το 3ο... ναι έχει περάστει το SP3 κανονικότατα χωρίς πρόβλημα...
bageos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Στο παράθυρο Add or Remove Programs που βρίσκεται στο Control Panel, εμφανίζεται ως εγκατεστημένο πρόγραμμα το Windows XP Service Pack 3 ή όχι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 όχι, αφού έχει περαστεί από το installation των windows, δεν φαίνεται σε τέτοια περίπτωση ακόμα και αν ήταν ενσωματωμένο το SP2 ή το SP1 αντί για το SP3...
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πως θα κάνω τα windows xp pro sp3 greek να δούνε κανονικά ολόκληρη την 4gb ram που έχω στο laptop μου. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας...
FarCry Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πως θα κάνω τα windows xp pro sp3 greek να δούνε κανονικά ολόκληρη την 4gb ram που έχω στο laptop μου. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας... δε γινεται. μονο vista SP1 για να στη δειξει σωστα
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 τα 32 bit λειτουργικα δεν βλεπουν 4 οποτε τα xp δεν θα δουν ποτε τεσσερα.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι υπάρχουν αλλά δυστυχώς μόνο αγγλικά. Ελληνικά windows xp pro 64bit δεν υπάρχουν...
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν κ XPx64. ναι σωστα τα ξεχασα αυτα.,καπου τα εχω ξεχασμενα.δεν εγιναν ποτε της μοδας.ολοι εβαλαν vista 64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.