Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 για τέτοιες περιπτώσεις δεν έβαζα τo SP3... περίμενα μέχρι που έκανα format και μπήκαν κατευθείαν από το installation των windows (με ενσωματωμένο SP3)
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ισως ετυχε.καλο ειναι να εχεις ενα cd με εγκατεστημενο το spk3.built in
FaDeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Για την ώρα έχει crashάρει 3 φορές και "συνήθως" bootάρει μετά... Τεσπα, ευτυχώς δεν είναι το βασικό μου PC...
FarCry Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς έκανα το λάθος να βάλω το SP3 και τώρα δεν bootάρει το PC (AMD Athlon 64 αν έχει σημασία...). Δεν έχω κάνει checkpoint για system restore, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ! εμενα με athlon XP παιζει κανονικα απο την πρωτη στιγμη
pluss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει λόγος να μην εγκαταστείτε το SP3. Εγώ, το έχω εγκαταστήσει σε αρκετους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κανένας δεν παρουσίασε πρόβλημα.
Yperaspisths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ερωτηση. Εγω που εχω τα xp sp1 γινεται να κατεβασω τα sp3? Ειναι σπασμενα(ακα πειρατικο)
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 θεωρητικα μπορεις κανονικα αρκει να μην κολλησει στο Serial
gs1593 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 θεωρητικα μπορεις κανονικα αρκει να μην κολλησει στο Serial το sp3 δεν τσεκάρει το serial. λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.
nick#18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 στο laptop που του ειχα βαλει πειρατικα xp sp1 εβαλα κατευθειαν το sp3 και ειναι ολα οκ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μα πρέπει να υπάρχει ήδη installαρισμένο κάποιο προηγούμενο sp για να μπει το 3.
darklordvader77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 εμένα μου χρειάστηκαν ενεργοποιηση μετα το SP3.. οπότε να σαι ετοιμος ή να παρεις τηλ. ή..
pluss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Και εμένα μου χρειάστηκε ενεργοποίηση, μετά την εγκατάσταση του SP3 σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Βέβαια, τέτοιες περιπτώσεις είναι ελάχιστες, αλλά όχι αδύνατες.
bageos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Για να δημιουργήσω ένα CD, που να ενσωματώνει τα Windows XP μαζί με το SP3, μπορώ να χρησιμοποιήσω το αρχικό CD εγκατάστασης των Windows XP χωρίς καθόλου Service Pack (αυτή ή έκδοση ονομάζεται Windows XP RTM ) ή το αρχικό CD εγκατάστασης των Windows XP απαιτείται να έχει μέσα του κάποιο από τα προηγούμενα Service Pack; Υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες που παραθέτω όπως τις βρήκα στο site της Microsoft: 1. Τα Windows XP Service Pack 3 (SP3) περιέχουν όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα. 2. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows XP Home Edition ; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2 3. Το Windows XP Service Pack 3 είναι ένα αθροιστικό Service Pack μέχρι το τελευταίο Service Pack που υποστηρίζεται αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι το Windows XP Service Pack 3 περιέχει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονταν στο Windows XP Service Pack 2 (SP2). Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Windows XP Service Pack 3 (SP3), δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Windows XP SP2. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 4. Σημείωση Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Windows XP Service Pack 1a ή το Windows XP Service Pack 2, προκειμένου να εγκαταστήσετε το Windows XP Service Pack 3. 5. Μπορείτε να εκτελέσετε το πακέτο ενημέρωσης SP3 σε οποιαδήποτε έκδοση Windows XP SP1 ή SP2. ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ Αφού για να εγκαταστήσω το SP2, δεν χρειάζεται πριν, να έχω εγκαταστήσει το SP1 και εάν έχω ήδη εγκαταστήσει το SP3, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω το SP2 τότε, για να εγκαταστήσω το SP3, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω κανένα άλλο Service Pack. Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με την παραπάνω σημείωση 4. Υπάρχει απάντηση - εξήγηση ;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχεις μπερδευτεί λιγάκι,και μάλλον δικαιολογημένα για τον εξής λόγο: Πως πρέπει να έχεις ήδη εγκατεστημένο κάποιο προηγούμενο service pack για να βάλεις το 3. Δε ξέρω τι παλαβομάρα είναι αυτή και γιατί ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.