Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

για τέτοιες περιπτώσεις δεν έβαζα τo SP3...

περίμενα μέχρι που έκανα format και μπήκαν κατευθείαν από το installation των windows (με ενσωματωμένο SP3)

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για την ώρα έχει crashάρει 3 φορές και "συνήθως" bootάρει μετά...:confused:

Τεσπα, ευτυχώς δεν είναι το βασικό μου PC...

Δημοσ.
Δυστυχώς έκανα το λάθος να βάλω το SP3 και τώρα δεν bootάρει το PC :shock: (AMD Athlon 64 αν έχει σημασία...). Δεν έχω κάνει checkpoint για system restore, τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ!

εμενα με athlon XP παιζει κανονικα απο την πρωτη στιγμη

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να μην εγκαταστείτε το SP3. Εγώ, το έχω εγκαταστήσει σε αρκετους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κανένας δεν παρουσίασε πρόβλημα.

Δημοσ.
θεωρητικα μπορεις κανονικα αρκει να μην κολλησει στο Serial

το sp3 δεν τσεκάρει το serial. λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Και εμένα μου χρειάστηκε ενεργοποίηση, μετά την εγκατάσταση του SP3 σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Βέβαια, τέτοιες περιπτώσεις είναι ελάχιστες, αλλά όχι αδύνατες.

Δημοσ.

Για να δημιουργήσω ένα CD, που να ενσωματώνει τα Windows XP μαζί με το SP3, μπορώ να χρησιμοποιήσω το αρχικό CD εγκατάστασης των Windows XP χωρίς καθόλου Service Pack (αυτή ή έκδοση ονομάζεται Windows XP RTM )

ή

το αρχικό CD εγκατάστασης των Windows XP απαιτείται να έχει μέσα του κάποιο από τα προηγούμενα Service Pack;

Υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες που παραθέτω όπως τις βρήκα στο site της Microsoft:

1. Τα Windows XP Service Pack 3 (SP3) περιέχουν όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα.

2. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows XP Home Edition ; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2

3. Το Windows XP Service Pack 3 είναι ένα αθροιστικό Service Pack μέχρι το τελευταίο Service Pack που υποστηρίζεται αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι το Windows XP Service Pack 3 περιέχει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονταν στο Windows XP Service Pack 2 (SP2).

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Windows XP Service Pack 3 (SP3), δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το Windows XP SP2.

ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

4. Σημείωση Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Windows XP Service Pack 1a ή το Windows XP Service Pack 2, προκειμένου να εγκαταστήσετε το Windows XP Service Pack 3.

5. Μπορείτε να εκτελέσετε το πακέτο ενημέρωσης SP3 σε οποιαδήποτε έκδοση Windows XP SP1 ή SP2.

ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ

Αφού για να εγκαταστήσω το SP2, δεν χρειάζεται πριν, να έχω εγκαταστήσει το SP1 και εάν έχω ήδη εγκαταστήσει το SP3, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω το SP2 τότε, για να εγκαταστήσω το SP3, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω κανένα άλλο Service Pack.

Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με την παραπάνω σημείωση 4.

Υπάρχει απάντηση - εξήγηση ;

Δημοσ.

Έχεις μπερδευτεί λιγάκι,και μάλλον δικαιολογημένα για τον εξής λόγο:

Πως πρέπει να έχεις ήδη εγκατεστημένο κάποιο προηγούμενο service pack για να βάλεις το 3.

Δε ξέρω τι παλαβομάρα είναι αυτή και γιατί ισχύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...