malaperda Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δυστυχώς όχι!Για προλάβω, δεν παίζει τίποτα με το firewall μου! Με το firewall σου δεν παιζει κατι,αυτο που παιζει ειναι οτι γινεται ενας χαμος και πεφτουν ολοι με τα μουτρα να το κατεβασουν αφου τα λινκς που ποσταρα και εγω εχουν κυκλοφορησει σχεδον παντου τωρα οποτε φαντασου τι γινεται.servers ειναι κι αυτοι.
nemesis345 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Με το firewall σου δεν παιζει κατι,αυτο που παιζει ειναι οτι γινεται ενας χαμος και πεφτουν ολοι με τα μουτρα να το κατεβασουν αφου τα λινκς που ποσταρα και εγω εχουν κυκλοφορησει σχεδον παντου τωρα οποτε φαντασου τι γινεται.servers ειναι κι αυτοι. Να και κάτι που δεν το σκέφτηκα καθόλου! Σωστός malaperda! Ένα χρόνο ντυμένο στα χακί, αυτά τα αποτελέσματα έχει!
chiderboy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Το εγκατέστησα, όλα καλά. Έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί λίγο η απόκριση των windows αλλά ίσως να ναι μόνο η ιδέα μου. Thnx φίλε malaperda για τα link! Απο τον αυστραλέζικο server του majogeeks το κατέβασα ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε σχετικά καλή ταχύτητα
FarCry Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εκεινο το ερημο το site με το Autopatcher WinXP υπαρχει ακομη? Το τελευταιο που καταβασα ηταν May '07 English.... http://www.public.sytes.net/hoefs/windows/pack.php?lang=en
BLUE-RAY Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ πολύ malaperda! Πρώτο! Κανονικά θα έπρεπε να μεταφερθεί στις ειδήσεις μια και ήταν τόσο πολύ αναμενόμενο.
rodos123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Οποτε κανουμε Πασχα ΜΕ το sp3! και δεν περιμενουμε. Thanks malaperda!
infini Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έχω διαβάσει οτι τα Windows με ενσωματωμένο το SP3 έχουν την προηγούμενη έκδοση των internet explorer 7 και media player 11. Ισχύει;
N.I.C Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το ελληνικό κυκλοφόρησε; γιατί δεν βρήκα τίποτα... Λογικά σε λίγες μέρες θα μας το βγάλει στο Windows Update σωστά;
winmik2kx Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το δοκίμασε κανείς με windows του θείου? Μετά από το sp2 που είχαν βγει κάτι updates που έκαναν detect το θείο δεν έχω βάλει τίποτα από windows update. Θα έχω πρόβλημα με το sp3?
madsc Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Malaperda ευχαριστούμε για τα links. Δουλεύουν με υπομονή και χωρίς download managers καθώς έχουν πέσει όλοι επάνω να το κατεβάσουν. Αν έχετε firewall κάντε το προσωρινά disable. To Peerguardian επίσης κόβει κάποιες IP's. Το δοκίμασε κανείς με windows του θείου? Μετά από το sp2 που είχαν βγει κάτι updates που έκαναν detect το θείο δεν έχω βάλει τίποτα από windows update. Θα έχω πρόβλημα με το sp3? Windows Product Activation As in Windows Server 2003 SP2 and Windows Vista, users can now complete operating system installation without providing a product key during a full, integrated installation of Windows XP SP3. The operating system will prompt the user for a product key later as part of Genuine Advantage. As with previous service packs, no product key is requested or required when installing Windows XP SP3 using the update package available through Microsoft Update. Note The Windows Product Activation changes in Windows XP SP3 are not related to the Windows Vista Key Management Service (KMS). This update affects only new operating system installations from integrated source media. This update affects the installation media only and is not a change to how activation works in Windows XP. source: http://download.microsoft.com/download/6/8/7/687484ed-8174-496d-8db9-f02b40c12982/Overview%20of%20Windows%20XP%20Service%20Pack%203.pdf /sc
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 To κατέβασα από εδώ,με πολύ καλή ταχύτητα,αλλά δεν το έχω βάλει.
danaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το 'βαλα κι εγώ. Όλα καλά. Αν και μεταξύ μας, δε βλέπω και καμιά διαφορά από πριν...
venejo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Οι 5 πρώτες γλώσσες (αγγλικα, γερμανικά κ.λ.π) από το σέρβερ της Microsoft θα δωθούν στις 29 του παρόντος. Οι υπόλοιπες γλώσσες είπαν στις 5 του Μάη. Όσο για τον ΙΕ7 δεν τον βάζει, απλά αν είναι ήδη εγκατεστημένος στο σύστημα τον αναβαθμίζει στην SP3 έκδοση όπως και με τον ΙΕ6.
afentiko7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει μη native προγράμματα των xp με sp3? Από μνήμη πως πάμε πλέον στην εκκίνηση? Εχουμε καμιά διαφορά? Χρόνο απόκρισης πόσο πιο κάτω να πάει δλδ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.