Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν έχω διαβάσει όλο το thread γι'αυτό συγχωρέστε με αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση...

Ποιό πρέπει να είναι το build των Windows (ξέρετε εκείνος ο τεράστιος αριθμός στο Help->About του explorer) με το final SP3 εγγατεστημένο;

Ευχαριστώ

sp3jb9.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα με το αγγλικο SP3..το κατεβασα απο το λινκ που δινετε εδω..κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης και ενω ειναι στη φαση εκτελεσης προγραμματος (και οχι unpack στην αρχη ας πουμε) μου πεταει μηνυμα οτι πρεπει να τερματιστει η εκτελεση και μετα αφου διαγραψει ο,τι εχει κανει μεχρι τοτε στην εγκατασταση μου πεταει και ενα ωραιο τελευταιο μηνυμα που λεει οτι "καποιες λειτουργιες των windows μπορει να μην παιζουν"...εχει τυχει σε κανεναν να μην εγκαθισταται?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ το έβαλα το SP3 και μπορώ να πω ότι είναι τέλειο!

σε σχέση με το προηγούμενο τουλάχιστον. Αλλά έχω μια απορία.

Παντού τα δείχνουν με εμφάνιση σε στυλ Vista, εμένα είναι ακόμα σε στυλ XP.

Ισχύει αυτό ή άδικα κλαίγομαι??

Δημοσ.
Τα Service Packs δεν είναι για να βάζουν νέα themes.!

Ναι βρε το ξέρω, αλλά σε πολλές εικόνες το SP3 το δείχνουν όπως είπα και πριν με Vista Theme, και για αυτό ρώτησα. Εξάλλου είναι εκπληκτικό το SP3 μαζί με το λουκ των Vista θα μαμάει ακόμα περισσότερο!!!!:lol:

Δημοσ.

τελικά καλύτερα να μη βάλουμε αυτό το service pack 3 όπως βλέπω; Έχω αυθεντικά WIndows.. Και ούτε ξέρω πως κάνουν αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος που λέει. (μήπως ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό το κίτρινο σηματάκι του update που βρίσκεται κάτω δεξιά; φαίνετι σα να μη φεύγει αν δεν κάνω το update και μάλλον δε θέλω να το κάνω ακόμα)

Δημοσ.

Το έχουμε κάνει το θέμα του θέματος ώ θέμα με αυτό το SP. Εγώ το μόνο που έχω να πω ειναι οτι πάει σφαίρα. Με το SP2 όλοι είχαμε δει ότι είναι πιο βαρύ τώρα πια με τα μηχανηματά μας δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Να ήταν SP2 για Vista... Χώρια που όλες οι αναβαθμίσεις από το Windows Update είναι επιπέδου SP3 και προφανός τις έχετε εγκαταστήσει ήδη.

Δημοσ.

control panel automatic updates και τα κλεινεις.β.περασε το to spk3 .δεν θα παθει τιποτα το Pc επειδη σε ενα δυο ατομα δεν πετυχε και ανα πασα στιγμη το βγαζεις.start menu help and support ,system restore για να κανεις απλα ενα checkpoint.το να κανεις αντιγραφα ασφαλειας ειναι απλα τα αρχεια που θες να τα κρατησεις σε ενα dvd μην γινει καποια στραβη με το service pack.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς έκανα το λάθος να βάλω το SP3 και τώρα δεν bootάρει το PC :shock: (AMD Athlon 64 αν έχει σημασία...). Δεν έχω κάνει checkpoint για system restore, τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...