Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εβαλα το sp3 και το μονο προβλημα που μου διμιουργήθηκε ειναι οτι δεν εχω δικτυο και ιντερνετ ...και δεν βρηκα και ακρη... το αντιμετώπησε καποιος φίλος και αν βρηκε λυση?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Στα accessories (έψαχνα το paint γι αυτό το είδα) μου χει βγάλει και το remote connection. Επειδή δν το χω δοκιμάσει απλά βάζω την ip που θέλω και συνδέομαι? Και credentials τι είναι ? τα user - pass ή θέλει και τπτ άλλο?

Δημοσ.
εβαλα το sp3 και το μονο προβλημα που μου διμιουργήθηκε ειναι οτι δεν εχω δικτυο και ιντερνετ ...και δεν βρηκα και ακρη... το αντιμετώπησε καποιος φίλος και αν βρηκε λυση?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ναι. remove SP3 ;)

Δημοσ.
ναι. remove SP3 ;)

ε...δεν νομιζω...καποια λυση θα υπαρχη..

το εικονιδιο κατω δεξια δειχνη οτι η συνδεση εχει γινει...

Δημοσ.
ναι. remove SP3 ;)

αμα ηταν να βγαζουμε τα spk για να παιξει κατι ε δεν γινετε.ας δοκιμασει να βαλει καρφωτα ip ας δοκιμασει πιο νεους drivers για την καρτα.

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το ίδιο έπαθα και εγώ αλλά ψυλλιάστηκα πως κάτι τρέχει με το firewall μου, το οποίο και διόρθωσα... Να το γύριζες σε "training mode";

Δημοσ.
Το ίδιο έπαθα και εγώ αλλά ψυλλιάστηκα πως κάτι τρέχει με το firewall μου, το οποίο και διόρθωσα... Να το γύριζες σε "training mode";

Τι ενοεις σε "training mode" εχω το αντιβαριους το trent...

ευχαριστω

Δημοσ.

μαλον εννοει οταν βαζεις το firewall σου να μαθενει και να σε ρωταει για τις επιλογες και τι θες να αφησεις και τι οχι.

Δημοσ.

Windows XP SP3 update causing endless reboots in AMD machines

The issues come in two forms: The first affects some systems with AMD chips and OEM XP images, while the other seems to affect certain AMD motherboards. Microsoft is looking into the problem and said it will advise when it has a solution.

There is a chance that the first issue could occur on some Intel machines as well.

Another option may be to remove the service pack altogether, an issue upon which Microsoft has posted an advisory. (if all else fails...:-D)

http://www.betanews.com/article/Windows_XP_SP3_update_causing_endless_reboots_in_AMD_machines/1210611833

http://support.microsoft.com/kb/950249/en-us]

http://msinfluentials.com/blogs/jesper/archive/2008/05/08/does-your-amd-based-computer-boot-after-installing-xp-sp3.aspx

Following my SP3 upgrade I can no longer access my network through VPN

Reverting back to SP2 :>

The VPN issue has proven (in several other situations) to be due to ZoneAlarm apparently not being SP3 compatible. Disabling ZoneAlarm does not correct the issue; it has to be _completely_ uninstalled. Do that, and your VPNs will start working again.

κατσε θα αναφερω και το δικο μου προβλημα με το windows component wizard μπας και βρω λυση :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...