Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στην εγκατασταση του sp3 μου βγαζει performing clean up προκειται για format;

υποθέτω (δεν είμαι σίγουρος) ότι διαγράφει τα προσωρινά αρχεία της εγκατάστασης του....

φυσιολογικό είναι!

Δημοσ.
Δηλαδή δεν αρκεί το πρώτο cd των windows πού είχε κυκλοφορήσει καί το sp3?

Αφού στις προαπαιτήσεις η microsoft περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις των windows xp με ή χωρίς κάποιο sp.

Τα sp λειτουργούν αθροιστικά πού σημαίνει ότι κάθε επόμενο sp κατά την εγκατάστασή του ψάχνει στοιχεία πού δεν περιέχουν τα προηγούμενα καί τα εγκαθιστά ή καί ενημερώνει ήδη υπάρχοντα αν αυτό είναι απαραίτητο.

Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο sp περιέχει όλες τις ενημερώσεις των προηγουμένων αφού μπορεί κάποιος έστω καί σπανίως να μην έχει μέχρι στιγμής εγκαταστήσει κανένα sp!

Καλα τα λες .... θεωρητικα εχεις δίκιο. Φτιαξε λοιπον το CD σου. Αν τυχόν δεν δουλευει, βρισε τη Microsoft οχι εμένα

Απαιτώ(?) μιά ξεκάθαρη απάντηση γιατί επί της ουσίας όσοι έχουν μιλήσει γιά slipstream cd έχουν πεί ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε το cd των windows sp1 ή (sp2) ενσωματώνοντας εκεί το sp3.

Δηλαδή δεν αρκεί το πρώτο cd των windows πού είχε κυκλοφορήσει καί το sp3?

Πανευκολο! φτιαξε το CD και δοκιμασε το σε εικονικη μηχανή. Αν δουλεψει ενημερωσε το forum. Η απορία σου όμως είναι εγκυκλοπαιδική, λιγο-πολυ όλοι εχουν slipstream SP2. Δεν νομιζω να ενδιαφερει πρακτικά. Και να θελει καποιος να βοηθήσει, που να βρει την αρχική εκδοση. Προσωπικα τα αρχικα CD (αν και πρωτότυπα) τα εχω καταχωνιάσει ή και πιθανόν πεταξει. Το στικερακι και το τιμολογιο σε κανουν νομιμο και οχι το media.

...Όσο γιά τον άλλο πού είπε ότι μαζί περνάει καί ενσωματώνει στο cd τούς drivers γιά ICH δεν είναι απαραίτητο να το κάνει, γιατί αυτοί περιέχονται μέσα στα sp συγκεκριμένα στο sp2.

Ειμαι ο ..."αλλος". Εχω νομιμότα SP2 pro , και σε βεβαιιώ οτι ICH9 & ICH9R δεν υποστηρίζουν. Αν θυμαμαι καλά ουτε ICH8. Νομιζω οτι υποστήριζε μεχρι ICH7.

Τωρα αν εσυ εβαλες Winodws XP σε μητρική με ICH9 προφανώς τοσο το RAID οσο και το ΑΗCI τα εχεις κανει disable από bios και δουλευεις σε IDE mode (με εβαλες στη πριζα όμως, μηπως και το SP3 υποστηρίζει - θα ρίξω λοιπον αργοτερα μια ματια στο txtsetup.sif

Δημοσ.

θα πρεπει να εχει καποιο παλιο serial για να μην παιξει.τωρα οτι το spk2 εχει drivers για intel δεν σημαινει οτι ειναι οι καλυτεροι αφου παντα περναμε drivers για

chipset μετα .στην microsoft τα μισα ειναι microsoft corporation Οπως πχ για καποιες καρτες γραφικων που αναγνωριζονται σαν nvidia 440 mx microsoft corporation

.ειναι χαλια σαν drivers.h microsoft ειχε πει νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει το ενα για να μπει το 3 ισως για αυτο στο slipstream να χριαζεται .

χλωμο για ich9r

στην εγκατασταση του sp3 μου βγαζει performing clean up προκειται για format;

οχι απλα σβηνει κατι προσωρινα αρχεια.

η "Δίενεργεια απογραφής" τι ειναι εχει μεινει σε αφτο το σειμειο εδω και 10 λεπτα γιατι?

κολλησε η απλα αργει?

Δημοσ.

ειχε κολησει τελικα....πειγανα πατησω ακυρο και μου εγαλε (δεν ανταποκρινετε)....μετα το restart ολα οκ τελικα....

Δημοσ.
Καλα τα λες .... θεωρητικα εχεις δίκιο. Φτιαξε λοιπον το CD σου. Αν τυχόν δεν δουλευει, βρισε τη Microsoft οχι εμένα

Πανευκολο! φτιαξε το CD και δοκιμασε το σε εικονικη μηχανή. Αν δουλεψει ενημερωσε το forum. Η απορία σου όμως είναι εγκυκλοπαιδική, λιγο-πολυ όλοι εχουν slipstream SP2. Δεν νομιζω να ενδιαφερει πρακτικά. Και να θελει καποιος να βοηθήσει, που να βρει την αρχική εκδοση. Προσωπικα τα αρχικα CD (αν και πρωτότυπα) τα εχω καταχωνιάσει ή και πιθανόν πεταξει. Το στικερακι και το τιμολογιο σε κανουν νομιμο και οχι το media.

Ειμαι ο ..."αλλος". Εχω νομιμότα SP2 pro , και σε βεβαιιώ οτι ICH9 & ICH9R δεν υποστηρίζουν. Αν θυμαμαι καλά ουτε ICH8. Νομιζω οτι υποστήριζε μεχρι ICH7.

Τωρα αν εσυ εβαλες Winodws XP σε μητρική με ICH9 προφανώς τοσο το RAID οσο και το ΑΗCI τα εχεις κανει disable από bios και δουλευεις σε IDE mode (με εβαλες στη πριζα όμως, μηπως και το SP3 υποστηρίζει - θα ρίξω λοιπον αργοτερα μια ματια στο txtsetup.sif

Αν δημιουργησεις νεο CD με το nLITE βαζεις και oτι drivers θελεις μεσα..

Εγω εφτιαξα CD με SP3 και Intel + VIA + SIS sata ή raid drivers για να βλεπει σε ολα τα συστηματα το σκληρο δισκο.

Δημοσ.

που διαολο ειδαν οι beta tester οτι μοιαζουν με vista τα sp3?εδω κ μηνες αυτο διαβαζαμε σε ΟΛΑ τα σιτε...

• Super Moderators
Δημοσ.

στο topic του insomnia/techteam δεν λέει πουθενά ότι θα μοιάζουν με Vista εμφανισιακά...

του adslgr είναι πολύ μεγάλο βαριέμαι να το διαβάζω...

μιλάει απλά για κάποια features πράγμα το οποίο ισχύει

Δημοσ.

ο τιτλος το <<sp3 gia xp μυριζει vista>>κ η προταση rt «Αντίθετα από το τι περιμένουν οι χρήστες, το Service Pack 3 για τα Windows XP έρχεται με αρκετές νέες λειτουργίες και όχι μόνο patches και hotfixes. Οι περισσότερες νέες λειτουργίες προέρχονται από τα Windows Vista».

Επιπλέον εμφανίζεται και το Network Access Protection που υπάρχει στα Vista, ενώ ενσωματώνονται και λειτουργίες κρυπτογράφησης.

που ειναι κ δεν τις βρηκα

Δημοσ.
που διαολο ειδαν οι beta tester οτι μοιαζουν με vista τα sp3?εδω κ μηνες αυτο διαβαζαμε σε ΟΛΑ τα σιτε...

H Microsoft είχε δηλώσει ότι ΔΕΝ θα περιέχεται τίποτα από τα sVista μέσα στο sp3 περιλαμβανομένης και της εμφάνησης.

Δημοσ.

πραγματι που το ειδαν ολοι για οτι θα μιαζει σε vista.δεν θυμαμε κανενα offical service pack να κανε τα winfdows na μοιαζουν με αλλο λειτουργικο.

Δημοσ.

Το μόνο καινούριο, όσον αφορά την εμφάνιση, είναι η προσθήκη ενός ακόμα στυλ: "Media Center Style".

Δημοσ.

ξεκίνησαν τα όργανα...Υστερα απο 3ημερη απροβλημάτιστη λειτουργία και χωρίς προσθήκη hardware μου πέταξε ένα σφαλμα...Windows Hard Error

Συνέπειες...κολλάει το pc και θέλει reset για να ξεκολλήσει.Το αφαίρεσα το Xp Sp3 και περιμενω να δώ νέους drivers για την κάρτα γραφικων μου και την ήχου μήπως τραβάει κανα σκάλωμα απο αυτα...Τωρα αν ειναι usb συσκευη την έκατσα...γιατι έχω άπειρες πάνω στο pc και βαριεμαι να ψαχνω...Εσεις τι λέτε,εχει κανεις ανάλογα προβλήματα μετα το SP3?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...