GCMH Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 sorry GCMH αλλα το πρωτο site που δινεις εχει 2500downloads και τα2486 απ'αυτα ειναι μολυσμενα με ιους (ετσι μου λεει το mcafee) Παράληψή μου ... Με ένα προγραμματάκι σαν το UniExtract θα μπορείς να εξάγεις μόνο ότι χρειάζεσαι από τα exe που κατέβασες, χωρίς να τα τρέξεις. Τα υπόλοιπα adware, σκατοware κλπ να πάνε στο διάολο...
Petza Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Για όσους βγάζει σφάλμα εγκατάστασης αν έχουν εγκατεστημένο το KB925877 και δεν μπορούν για κάποιον λόγο να το βγάλουν Διαγράψτε από την registry το παρακάτω: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\HotFix\KB925877 και η εγκατάσταση θα γίνει
afentiko7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εμένα ίδια όλα. Γρήγορα μπούταρε πριν γρήγορα και τώρα. Αλλά αν ο καθένας γεμίζει το pc του με μαλακοware λογικά κάνει 2 λεπτά να φορτώσει () Ε το 1 λεπτό θα του φανεί λύτρωση. Και συμβουλή msconfig για να μπουτάρει μόνο ότι έχει path σχετικό με τα windows και administrative tools για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Πχ εμένα μαζί με τα win δν μπουτάρει ούτε καν το messenger ούτε καν το av. Λόγω wireless (παλιοintel με τις διεργασίες σου) στο laptop έχω 265 mb μνήμη ενώ στο desktop (ethernet) κάτω από 170. Και για να ευθυμήσουμε darkbanishing αν ο άλλος δν έχει τι να κάνει μετράει τις ώρες να δει αν βγήκε το sp να πει πως έκανε κάτι. Και φαντάζομαι ότι όλοι εδώ μέσα διαχειρίζονται ψηφιακά έγγραφα υψίστης ασφάλειας για να φοβούνται μην τυχόν κάποιος hacker εκμεταλλευτεί κάποιο κενό ασφαλείας για να μπει στο μηχάνημα του, αντί να φοβάται μη τον αφήσει ξεκρέμαστο ο εξωτερικός
citizen Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Φίλε μου μια ερώτηση για το slipstreamΔιάβασα όλες τις προηγούμενες δημοσιεύσεις και η ίδια η εταιρεία προϋποθέτει το SP1 να είναι εγκατεστημένο στο σύστημα. Το αρχικό CD που έκανες slipstream το SP3 περιείχε το SP1 ή ήταν καθαρά Windows; Για το slipstream χρησιμοποιησα το nlite και τα πρωτότυπα CD των Windows XP SP2 Professional. (English & Greek) Μαλιστα με το nlite προσθεσα και τους ICH drivers της Intel για να μη καθομαι καθε φορα να ψαχνω δισκετα και floppy. Ενα τεστακι που εκανα ακόμα - για το Αγγλικό SP3- (αμα σε πιανει το ρημαδι...) ενσωματοσα στο slipsteram τον IE7 και το WMP11 ... δεν πολυπεριμενα να δουλεψει αλλα σε virtual machine δούλεψε .... θα δοκιμασω αυριο και το Ελληνικό
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ειπε κανεις ποτε οτι τα service packs βγαινουν για να γινουν τα γραφικα καλυτερα?εχουμε μπερδεψει την εννοια service pack>οσο για αυτους που λενε οτι το pc κανει 10 ωρες να ξενινησει ας βγαλουν οτι τις βλακειες που φορτωνουν τα pc τους.εχω δουλεψει τεχνικος και το 90 τις εκατο τον ατομων φορτωναν οτι βλακεια υπαρχει.10 antivirys 5 firewall χωρις να ξερουν την κανουν.ουτε fbi.ελεος.
tenoros Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Γεια σας!! Για αγγλικά windows media center edition 2005 απο που μπορώ να προμηθευτώ το SP3. Τρέχω το windows update που υπάρχει στην έναρξη, μου λέει ότι υπάρχει το SP3 66 mb, πατάω αποδοχή αλλά συνεχεία αποτυχαίνει.
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Σε μένα δεν κάνει εγκατάσταση ισως γιατί δεν είναι original το λειτουργικό μια απο τα ίδια..
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Γεια σας!! Για αγγλικά windows media center edition 2005 απο που μπορώ να προμηθευτώ το SP3. Τρέχω το windows update που υπάρχει στην έναρξη, μου λέει ότι υπάρχει το SP3 66 mb, πατάω αποδοχή αλλά συνεχεία αποτυχαίνει. για να στο βγαζει απο το windows update σημαινει οτι αυτο ειναι το σωστο τωρα κατι αλλο γινετε.
clovertown Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 η εγκατασταση του sp3 θα ειναι σαν ενοσ κανονικου προγραμματοσ ή θα χρειαστει format
HiTech Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Για οσους αναρωτιουνται τι διορθωνει το sp3 εδω: http://support.microsoft.com/kb/946480/ και για οσους εχουν καποια προβληματα εδω: Steps to take before you install Windows XP Service Pack 3 http://support.microsoft.com/kb/950717/ συμφωνα παντα με την microsoft.
dark_banishing Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 η εγκατασταση του sp3 θα ειναι σαν ενοσ κανονικου προγραμματοσ ή θα χρειαστει format Δεν χρειάζεται format
geovard Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Απαιτώ(?) μιά ξεκάθαρη απάντηση γιατί επί της ουσίας όσοι έχουν μιλήσει γιά slipstream cd έχουν πεί ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε το cd των windows sp1 ή (sp2) ενσωματώνοντας εκεί το sp3. Δηλαδή δεν αρκεί το πρώτο cd των windows πού είχε κυκλοφορήσει καί το sp3? Αφού στις προαπαιτήσεις η microsoft περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις των windows xp με ή χωρίς κάποιο sp. Όσο γιά τον άλλο πού είπε ότι μαζί περνάει καί ενσωματώνει στο cd τούς drivers γιά ICH δεν είναι απαραίτητο να το κάνει, γιατί αυτοί περιέχονται μέσα στα sp συγκεκριμένα στο sp2. Τα sp λειτουργούν αθροιστικά πού σημαίνει ότι κάθε επόμενο sp κατά την εγκατάστασή του ψάχνει στοιχεία πού δεν περιέχουν τα προηγούμενα καί τα εγκαθιστά ή καί ενημερώνει ήδη υπάρχοντα αν αυτό είναι απαραίτητο. Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο sp περιέχει όλες τις ενημερώσεις των προηγουμένων αφού μπορεί κάποιος έστω καί σπανίως να μην έχει μέχρι στιγμής εγκαταστήσει κανένα sp! Όσον αφορά τώρα στο αν κλειδώνει ή όχι το λειτουργικό γιά μη γνήσια windows δεν με αφορά γιατί τα έχω νόμιμα, αλλά επειδή ψάχνω την πρακτική της microsoft γιά την πειρατεία βλέπω ότι αναφέρει πως το τελευταίο sp εγκαθιστά καί όλες τις ενημερώσεις πού οι χρήστες αρνήθηκαν να επιλέξουν συνειδητά να εγκαταστήσουν από τον windows update.Άρα είναι πολύ πιθανο να κλειδώνει το σύστημα χωρίς να είμαι σίγουρος γι αυτό.
johnfocus Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Παιδια ειχα & εγω προβλημα με εγκαταστση sp3(χρησιμοποιω πειρατικα windows) και εκανα το εξης: μπηκα σε safe mode με f8 κατα την εκκινηση του υπολογιστη,επελεξα administator το εκανα αποκει εγκατασταση και μου τα αναγνωριζει κανονικα απο τις ιδιοτητες του υπολογιστη.Τελος δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα σε ταχυτητα,εκκινηση κτλ αλλα δεν εχω δει και καμια διαφορα προς το παρόν.
topmail Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ενημερώνω και εγώ τους Κυρίους και τις Κυρίες του Φόρουμ ότι Το Sp3 μπόρεσα να το κάνω και εγώ εγκατάσταση μόνο σε Safe Mode τελικά
clovertown Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 στην εγκατασταση του sp3 μου βγαζει performing clean up προκειται για format;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.