vassar Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Όλα καλά και εδώ!!! μεγάλες διαφορές βέβαια δεν είδα, έχω την εντύπωση ότι μου ανοίγουν τα προγράμματα πιο γρήγορα. Θα κάνω και μια ανασυγκρότηση δίσκου κάποια στιγμή να δώ αν αλλάξει τίποτα και στη εκκίνηση.
kazantzidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ολα καλά και εδώ... μου φαίνεται οτι είναι λίγο πιο γρήγορο
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 εμενα παντως εχει μπει μια χαρα.λενε 10 τις εκατο πιο γρηγορα.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγινε πιο αργο στην εκκινηση εμενα πλεον,απο εκει που πηγαινε σφαιρα.Τι να πω σκεφτομαι να το βγαλω. οτι περνας κατι δεν σημαινει οτι υποχρεωτικα το κανει πιο γρηγοροα λέτε να κλειδώσει το μηχάνημα που το πέρασα?? αν θυμάμαι καλά η Microsoft είχε ανακοινώσει πως με το sp3 δεν θα υπάρχει αυτό το validation που έλεγε ότι είναι αντίγραφο το λειτουργικό αν εχεις καλο serial ολα θα πανε μια χαρα Το έβαλα και εγώ και παρουσιάζονται τα εξής προβλήματα:1.Μου βγάζει να ενεργοποιήσω τα windows. 2.Το TopThemesXp δεν δουλεύει,δεν μπορώ να βάλω τα θέματά μου. 3.Έγινε πιο αργό στην εκκίνηση. κοιτα πιο πανω και για το top theme εχουν πει Το εβαλα και εγω και ειδα μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα εκινησης τον Windows. Αλλα εφαγα κολημα με το WiFi Δεν μπορουσα να συνδεθω ασυρματα με το ρουτερ (σε λαπτοπ με ενσωματομενο WiFi). Οτι και να πειραζες δεν επιανε σημα του ρουτερ, το εβρησκε κανονικα ομως και ελεγε οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα Χωρις Σημα. Εβαζα το Ethernet και μερικες φορες συνδεοταν αμα το εβγαζα και το ξανα εβαζα εκανε ιστοριες και δεν συνδεοταν παλι .... Αναγκαστικα οποτε το εβγαλα το SP και δουλευει ρολοι.... αλλους drivers ?? Ίσα ίσα που στην ανακοίνωση της microsoft λέει ότι δεν υπάρχουν βελτιώσεις από πλευράς ταχύτητας.. Συγκεκριμένα.. Windows® XP Service Pack 3 (SP3) includes all previously released updates for the operating system. This update also includes a small number of new functionalities, which do not significantly change customersʼ experience with the operating system. This white paper summarizes what is new in Windows XP SP3. Νew functionalities Black hole router detection Network Access Protection Credentials security service provider Descriptive security options control panel Enhanced security for Administrator and Service policy entries Microsoft Kernel Mode Cryptographic Module Installing without needing a Product Key during Setup Τι σας έχει πιάσει όλους και τρέχετε ποιος θα το βάλει πρώτος δεν έχω καταλάβει... ειχαν πει 10 τις εκατο πιο γρηγορο και δεν βαζεις ena serive pack για την ταχυτητα αλλα για τα κενα ασφαλειας. Μεγαλε με εσωσες γιατι μετα την εγκατασταση του SP3 δεν δουλευε κανενα theme.
dancer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λοιπον παιδες εγω τελικα ελυσα το προβλημα που αντιμετωπιζα,χρειαστηκε να κατεβασω επιπεδο ασφαλειας στο firewall γιατι αλλαξανε καποια προγραμματα οπως το scvhost,inetinfo kai explorer με αποτελεσμα να μπλοκαρονται.μολις δεχτηκα την αλλαγη ολα δουλευουν ρολοι,δοκιμαστε το και εσεις.
N.I.C Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και απο το windows update στο κανει και απο το αρχειο κανονικα οταν το περνας? Από το windows update...τώρα κατεβάζω το αρχείο και θα δοκιμάσω...
zorbas100 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αφου ολοι ειπανε τις γνωμες του ε εγω να μην πω την εξυπναδα μου.Λοιπον η γνωμη μου ειναι slipstream του SP3 με το cd των windows η δυνατον να περιεχει το sp2 και καθαρη εγκατασταση. Το αποτελεσμα αρκετα ικανοποιητικό σε οτι αφορα αποδοσεις,απογοητευτικό σε εμφανιση αυτη ειναι η γνωμη μου. Οσον αφορα για το κλειδωμα οσοι δεν ειχαν πριν προβλημα δεν νομιζω οτι θα εχουν και μετα το sp3.
ppetr Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Και εγώ το έβαλα απόψε με το windows update. Κάποια στιγμή θα κάνω και το δισκάκι με το slipstreaming για καθαρή εγκατάσταση, μετά από τόσα ghost...
dhmak Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ppetr ή όποιος άλλος, ανέφεραι τον τρόπο δημιουργίας του CD
zorbas100 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Τί εννοείς; Εννοώ ότι δεν εχει αλλαξει κατι στην εικονα τους αισθητικά ας πουμε.
N.I.C Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πάλι το ίδιο μου κάνει ρε γμτ...."δεν επιτρέπεται η πρόσβαση"... και ακυρώνεται όλο... τι διάολο έπαθε τώρα;
GCMH Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εννοώ ότι δεν εχει αλλαξει κατι στην εικονα τους αισθητικά ας πουμε. Μάλλον παρεξήγησες. Το SP3 δεν ήρθε για να κάνει τα XP πιο "γλυκούλικα". Για το θέμα αισθητικής θα πρέπει να επισκεπτείς μια σελίδα σαν και αυτή σε συνδυασμό με αυτή ...
pabou13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 sorry GCMH αλλα το πρωτο site που δινεις εχει 2500downloads και τα 2486 απ'αυτα ειναι μολυσμενα με ιους (ετσι μου λεει το mcafee) Δεν σε κατηγορω, και φανταζομαι πως δεν το ηξερες απλα ηθελα να ενημερωσω
Greek Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 οτι περνας κατι δεν σημαινει οτι υποχρεωτικα το κανει πιο γρηγοροα αν εχεις καλο serial ολα θα πανε μια χαρα κοιτα πιο πανω και για το top theme εχουν πει αλλους drivers ?? ειχαν πει 10 τις εκατο πιο γρηγορο και δεν βαζεις ena serive pack για την ταχυτητα αλλα για τα κενα ασφαλειας. Εκανα αναζητηση απο την Διαχειριση Συσκευων αλλα δεν βρηκε κατι νεοτερο. η καρτα που εχει μεσα ειναι INPROCOMM IPN2220 Wireless LAN Card (Intel μαλλον). Επηδει ειναι λαπτοπ καινουργιους driver δεν βλεπω να εβγαλε η Acer στο site της... εκτως αν εχει η intel δικους της ξεχωριστα σε αλλο site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.