makisss Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Το έβαλα και εγώ και παρουσιάζονται τα εξής προβλήματα: 1.Μου βγάζει να ενεργοποιήσω τα windows. 2.Το TopThemesXp δεν δουλεύει,δεν μπορώ να βάλω τα θέματά μου. 3.Έγινε πιο αργό στην εκκίνηση.
johnfocus Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 λετε να μας το κανει επιτηδες η microsoft για να ξεκολλησουμε απο τα ΧP και να βαλουμε vista.Παντως οταν το κανετε εγκατασταση καλο ειναι να μην υπαρχουν προγραμματα που αλλαζουν τα themes των XP(οπως bricopack,patchthemes κ.α.)
tempes Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αυτό που έκανα εγώ και είχε αισθητή διαφορά είναι το εξής. απενεργοποιησα την επιλογή στις ιδιότητες του δίσκου για δεικτοποιηση που λέει και μετά έκανα ανασυγκρότηση . Δεν είχα προσέξει αν πριν από το SP3 ήταν επιλεγμένο αυτό
pabou13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 παιδια το εβαλα και εγω στο δικο μου και ανεβηκαν πολυ οι αποδοσεις του! μου ανοιγει πιο γρηγορα (στην εκκινηση) και ανοιγει και πιο γρηγορα τα προγραμματα. Σε μενα λειτουργει τελεια! Ελπιζω να δουλεψει και σ' εσας ετσι!
Greek Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Το εβαλα και εγω και ειδα μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα εκινησης τον Windows. Αλλα εφαγα κολημα με το WiFi Δεν μπορουσα να συνδεθω ασυρματα με το ρουτερ (σε λαπτοπ με ενσωματομενο WiFi). Οτι και να πειραζες δεν επιανε σημα του ρουτερ, το εβρησκε κανονικα ομως και ελεγε οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα Χωρις Σημα. Εβαζα το Ethernet και μερικες φορες συνδεοταν αμα το εβγαζα και το ξανα εβαζα εκανε ιστοριες και δεν συνδεοταν παλι .... Αναγκαστικα οποτε το εβγαλα το SP και δουλευει ρολοι....
FarCry Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 εμενα ειτε με το iso ειτε με το exe ειτε με το windows update μου @@ το windows component wizard. εχετε καμια λυση γιαυτο? νταξει μπορω να ζησω και χωρις αυτο αλλα λεμε τωρα
dancer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εγω εκανα επαναφορα συστηματος και υσηχασα sp2 και αγιος ο θεος,τζαμπαα εχασα το μεσημεριανο μου υπνο για τι βλακεια που λεγεται sp3. Αν ειναι δυνατον ολα κολαγανε και τπτ δεν δουλευε.
johnfocus Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 προσπαθησα να το κανω εγκατασταση αλλα στα μισα μου κλεινει ο υπολογιστης και μου βγαζει μηνυμα setup interuupted και οτι γυρναει σε προηγουμενη εγκατασταση.Το δοκιμασα σε πειρατικα & αυθεντικα windows αλλα τιποτα,το ιδιο πραγμα κανει.Γιατι?το εχει παθει κανεις αλλος?
dancer Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Η mikrosoft δεν παιζεται με το τελευταιο σερβις πακ,Τα ξεσκισε ολα.
Belial Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δυστυχώς από ότι φαίνεται (τα προβλήματα του sp3) η μικρομαλακή αποφάσισε να απαξιώσει το μοναδικό λειτουργικό που φαίνεται να είχε τα κότσια για να μείνει. Θα εμφανιστεί και το Windows 7 σαν Μεσσίας μετά την αποτυχία των Vista και θα τρέξουμε να προσκυνήσουμε. Εύχομαι να μην ασχολούμε με παιχνίδια τότε και να της γυρίσω την πλάτη με ένα εναλλακτικό λειτουργικό.
pabou13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 απο οτι βλεπω ειμαι απ' τους μοναδικους που λειτουργησε, τι να πω
mourlos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 μολις το εγκατεστησα, ολα καλα σε WinXP pro monkey....oολα καλα....
michalis2610 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εκπλήσομαι που υπάρχουν σε τέτοιο ποσοστό προβλήματα. Μπορεί να το έχω εγκαταστήσει σε μόνο δύο φορητούς μέχρι στιγμής με XP Professional Eng (Original και τα δύο) αλλά δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό και εύχομαι να παραμείνει έτσι. Αυτό που μου την έσπασε ήταν ότι έφαγα κυριλεκτικά 5' για να βρώ τη σελίδα μέσα στο site της M$ για να το κατεβάσω. To linux σε κακομαθένει...μ@λ@κισμένη M$. Η μέρες της αφθονείας σου είναι μετρημένες!
citizen Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Σε εξι μηχανηματα το εγκατέστησα (ολα νομιμα) , σε ενα με slipstream - clean install , τα άλλα με εκτελεσση του exe , ολα πηγαν καλά ... τι να πω
panos78 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Σε εξι μηχανηματα το εγκατέστησα (ολα νομιμα) , σε ενα με slipstream - clean install , τα άλλα με εκτελεσση του exe , ολα πηγαν καλά ... τι να πω Φίλε μου μια ερώτηση για το slipstream Διάβασα όλες τις προηγούμενες δημοσιεύσεις και η ίδια η εταιρεία προϋποθέτει το SP1 να είναι εγκατεστημένο στο σύστημα. Το αρχικό CD που έκανες slipstream το SP3 περιείχε το SP1 ή ήταν καθαρά Windows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.