malaperda Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 από το auto update κολλάει στην λήψη, ίσως γιατί γίνεται χαμός όλοι τρέξαν να το κατεβάσουν... η σελίδα φίλε malaperda βγάζει αυτό, page could not be found κτλ... θα δοκιμάσω αργότερα κατά τις 12 ίσως καταφέρω κάτι... Παιδια αυτη ειναι η σελιδα http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=en επιλεγεται οποια γλωσσα σας ενδιαφερει πχ Κινεζικα,Ελληνικα κλπ. Απλα γινεται ενας χαμος τωρα. Παντως το μεγεθος ειναι το ιδιο με αυτα που ξεραμε μεχρι τωρα δηλαδη 544ΜΒ Αγγλικο, 372ΜΒ Ελληνικο.Υπομονη.
N.I.C Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τι να πω ρε παιδιά, θα το ξαναβάλω από auto updates, και θα το αφήσω για καμμιά ώρα... edit: οκ φίλε θα το δω τώρα...ξέρω χαμός θα γίνεται...κατά τις 1 θα το βάλω...
newtech Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Παιδια αυτη ειναι η σελιδαhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=en επιλεγεται οποια γλωσσα σας ενδιαφερει πχ Κινεζικα,Ελληνικα κλπ. Απλα γινεται ενας χαμος τωρα. Παντως το μεγεθος ειναι το ιδιο με αυτα που ξεραμε μεχρι τωρα δηλαδη 544ΜΒ Αγγλικο, 372ΜΒ Ελληνικο.Υπομονη. ΑΚΟΜΑ OFF EINAI.. Θα περιμενω.. θα το κανω INSTALL σε αγγλικο , ελληνικο και θα κανω επιτιδες install σε... πως να το θεσω... μη εγκυρο... για να δω τι θα γινει (γιατι πολλοι λογικα υπαρχουν που εχουν τετοια εγκατασταση.) Εκτως αμα τα εχει κανει κανεις δοκιμες ας μας πει
malaperda Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δειτε και εδω: http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=3299543&SiteID=17 Today Microsoft announced the release of Windows XP Service Pack 3 (SP3) to Windows Update and Microsoft Download Center. We also resumed automatic distribution of Windows Vista SP1. We will begin automatically distributing Windows XP SP3 in early summer. As mentioned last week, we uncovered a compatibility issue between Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) and both Windows XP SP3 and Windows Vista Service Pack 1 (SP1). To help protect customers, we put filtering in place to prevent Windows Update from offering both service packs to systems running Microsoft Dynamics RMS. We are still testing a fix and are working to make it publicly available via Microsoft Download Center this month. Until then, we advise Microsoft Dynamics RMS customers to not install either service pack. Microsoft Dynamics RMS customers running Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 should contact Microsoft Customer Support Services for additional information. As mentioned in my RTM post, Microsoft will monitor this forum for the next few weeks in case you have additional feedback about the release of Windows XP SP3. The Windows XP Support Forum has pointers to standard information about Windows XP Service Pack 3. Also, the Windows XP SP3 TechNet portal is now updated as well. Many thanks, Chris Keroack Release Manager, Windows XP Service Pack 3 Windows Serviceability Αυτα λεει ο ιδιος ο Release Manager του Windows XP Service Pack 3 Chris Keroack!!! Δηλαδη το προβλημα με το Microsoft Dynamics RMS παραμενει αλλα οπως ειχα πει και στην ΑΡΧΗ εμας ΔΕΝ μας αφορα και επιτελους η MS αποφασισε να το κανει και RTW release to web. Αυτα για καποιους κακοπιστους που ελεγαν μην το κατεβασετε και οτι ειναι RC release candidate και αλλα τετοια. Εν παση περιπτωση τωρα καντε λιγη υπομονη να φτιαξουν τα Links.
zaharias13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Παιδιά από το windows update είναι όλα ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν θα έχετε προβλήματα όπως δεν είχα και εγώ
makisss Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εγώ από το windows update προσπαθώ αλλά στην προετοιμασία για εγκατάσταση μου λέει 'απέτυχε'.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κατέβασα το SP3 από softpedia.com.1) κατά την εγκατάσταση του SP3 θα μου ζητήσει κωδικό ενεργοποίησης κλπ ; 2) θα χρειαστεί να κάνω activation μετά την εγκατάσταση (σε 30 μέρες κλπ) ; 3) το Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.7.69.2.CRACKED-ETH0 και το UX-theme-patcher δουλεύουν; Γενικά πρέπει να τα βάλουμε ή δεν έχει WGA το SP3 τελικά; Ευχαριστώ. δεν ζηταει κωδικο Ρε παιδιά, δεν κυριολεκτούσα!Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνετε να βρείτε SP3 για τα ελληνικά! Ο malaperda και βέβαια κάνει κάτι πολύ εντάξει! Μακάρι να μπορούσα να σας έδινα link για το ελληνικό! Αλλά φαντάζομαι πως θα υπάρχει μόνο στην MS και αν δεν έχετε μαμα XP τότε θα υπάρχει πρόβλημα! Αλλά ορίστε ο dkoum σας δίνει μια επιλογή! Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα, γι' αυτό ζητάω συγνώμη! Προσπαθώ να βγάλω άκρη και με ένα δικό μου πρόβλημα.... αλλά.... και να μην ειναι μαμα παιζει Μπορείτε να δείτε αυτό! Δεν ξέρω αν λειτουργει! rc = δοκιμαστικη ναί ισχύει ΑΚΟΜΑ OFF EINAI.. Θα περιμενω.. θα το κανω INSTALL σε αγγλικο , ελληνικο και θα κανω επιτιδες install σε... πως να το θεσω... μη εγκυρο... για να δω τι θα γινει (γιατι πολλοι λογικα υπαρχουν που εχουν τετοια εγκατασταση.) Εκτως αμα τα εχει κανει κανεις δοκιμες ας μας πει παιζει και σε τετοια windows Εγώ από το windows update προσπαθώ αλλά στην προετοιμασία για εγκατάσταση μου λέει 'απέτυχε'. κλεισε firewalls.
zaharias13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Άντε να το κατεβάσουμε, μας γκάστρωσε η M$... EXEIΣ ΑΠΟΛΟΙΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ
makisss Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Firewall έχω μόνο των windows και αυτό το απενεργοποίησα και μου βγάζει πάλι τα ίδια.
venejo Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 EXEIΣ ΑΠΟΛΟΙΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Αμ τα λέω εγώ! Το αρχείο δεν υπάρχει, προς το παρόν? http://download.microsoft.com/download/8/c/1/8c150467-65a8-4384-9639-3b7da8d946d8/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ELL.exe
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 70,9 MB ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; οταν το κανεις απο windows update κατεβαζει μονο αυτα που θες και σου λειπουν για αυτο και το μεγε8ος.αν τωρα 8ες να το εχεις σε ενα cd για να το περασεις σε πολλα pc εκει πρεπει να κατεβασεις ολο το αρχειο.αναλογως τι 8ες να κανεις δηλαδη.αντε να κατεβασετε το αρχειο γιατι με ταραξαν στα Pm
venejo Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ίσα που έπιασε download slot το GetRight (όχι για πολύ). Έχει πέσει σφυροκόπημα στους servers της....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.