Προς το περιεχόμενο

Windows XP Service Pack 3 Build 5512 - Final

malaperda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φαίνεται ότι το Ελληνικό Service Pack 3 εγκαθίσταται πλέον μέσω Windows Update. Το ελέγχω και επανέρχομαι προς επιβεβαίωση.

ναί ισχύει

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φαίνεται ότι το Ελληνικό Service Pack 3 εγκαθίσταται πλέον μέσω Windows Update. Το ελέγχω και επανέρχομαι προς επιβεβαίωση.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 70,9 MB ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;

Δημοσ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 70 MB

Για αυτό ακριβώς είπα ότι το ελέγχω, τώρα κατεβαίνει και περιμένω να εγκατασταθεί αλλά νομίζω ότι δεν περιλαμβάνει λόγω live update όλα τα ενδιάμεσα patches και hot fixes (μεταξύ SP2 και SP3) που είναι ήδη εγκατεστημένα κατά περίπτωση σε κάθε σύστημα. Ίδωμεν.

Δημοσ.

Φίλε Nikolis έχεις απόλυτο δίκιο. Νά 'σαι καλά.

Τρέξτε όλοι το WindowsUpdate.

Βέβαια 70ΜΒ αλλα αφου ένα σύστημα είναι ενημερωμένο και αφού η Microsoft έχει μόνο ενημερώσεις στο SP3.

Δημοσ.
Για αυτό ακριβώς είπα ότι το ελέγχω, τώρα κατεβαίνει και περιμένω να εγκατασταθεί αλλά νομίζω ότι δεν περιλαμβάνει λόγω live update όλα τα ενδιάμεσα patches και hot fixes (μεταξύ SP2 και SP3) που είναι ήδη εγκατεστημένα κατά περίπτωση σε κάθε σύστημα. Ίδωμεν.

Και σε μένα κατεβένει τώρα,αλλά κατεβάζω και το άλλο από τα torrent :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 70,9 MB ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;

όχι...διότι το Sp3 δεν περιέχει μόνο τα καινούρια που έχει πάνω του...έχει και παλιότερα τα οποία έχεις installάρει ήδη...

και στο κάτω κάτω...windows update official είναι, πιο αξιόπιστο από που? :o

Δημοσ.

και άμα θέλουμε να το έχουμε ξεχωριστά; με fixes και σχετικά; το έχει η MS στην σελίδα της; πάω να το ψάξω...

edit: σε μένα κολλάει κατά την λήψη στο auto update, χωρίς να έχω ανοιχτό τίποτα από πίσω για να πιάνει την ταχύτητα μου... το κατέβασε κανείς από auto update;

Δημοσ.

Ναι παιδια κατεβαινει και Αγγλικο,και Ελληνικο στα automatic updates.

Και χωρις καμμια ανακοινωση ακομα απο την Microsoft.

Δημοσ.

Άν πάτε στον φάκελο αποσυμπίεσης του SP3 θα δείτε οτι το μέγεθος του αποσυμπιεσμένου φακέλου είναι 508ΜΒ οπότε είναι το κανονικό. 'C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download'

Δημοσ.

από το auto update κολλάει στην λήψη, ίσως γιατί γίνεται χαμός όλοι τρέξαν να το κατεβάσουν... η σελίδα φίλε malaperda βγάζει αυτό, page could not be found κτλ... θα δοκιμάσω αργότερα κατά τις 12 ίσως καταφέρω κάτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...