andatha Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 να κανω μια ερωτηση... Καθαρο install μπορώ να κανω? Γιατι εχω κανει Format και θελω να βαλω τα XP-SP3 κατευθειαν. Thanks!
Sibi Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ 3 PC ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.
overclockerd Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Tα XP 64-bit θα δεχθούν τις αναβαθμίσεις των Windows Server. Δεν θα βγει SP3. Ελπίζω πάντως το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο με τα XP 32 bit sp3!
ALXIOA Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μηπως λεω μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα βγει και για την ελληνικη εκδοση???
FarCry Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Να το βάλουμε, αλλά δεν το έκανε Upload κανείς. δε μπορω να κανω upload 372MB sorry.
Droidlock Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μολις το εκανα εγκατασταση και δεν καταφερνει να μπει στην εισαγωγικη οθονη που αναφερει ονομα χρηστη και κωδικο. Ουτε σε safe mode εγινε κατι οποτε παμε για format.
FarCry Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μολις το εκανα εγκατασταση και δεν καταφερνει να μπει στην εισαγωγικη οθονη που αναφερει ονομα χρηστη και κωδικο. Ουτε σε safe mode εγινε κατι οποτε παμε για format. αυτο πως εγινε?
soturin Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ 3 PC ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. αλλιώς? τα κεφαλαία και bold κουράζουν, δεν πείθουν εγώ είμαι επιφυλακτικός λόγω φημών για spyware, ότι δεν βελτιώνει ουσιαστικά κτλ στην πράξη θα φανεί
Untraceable Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ 3 PC ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ. Αλλη μια αποδειξη οτι υπαρχει ηδη και η Ελληνικη εκδοση: http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/cc526022.aspx Δειτε το ογδοο κουτακι: Windows XP Service Pack 3 PATCH - see Top Subscriber Downloads list for your local language and English και απο γλωσσες: (English, Arabic, Traditional Chinese-Hong Kong, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Czech, Danish, Norwegian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Brazilian Portuguese, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish) οι οποιες ειναι οι ιδιες που υπαρχουν στο ζιπακι που ανεβασε ο malaperda πιο πριν απο τη σελιδα του ΟΕΜ partner. Aυτη η σελιδα εδω ειναι για τους top subscribers MSDN. Aρα λοιπον δεν τιθεται κανενα θεμα για το εαν εχει βγει ή οχι και βεβαια ηδη υπαρχει και η Ελληνικη εκδοση για τους ΟΕΜ Partners και τους Top Subscribers MSDN.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 extract με ultraiso. η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα προεκυψε το πρωτο σφαλμα και πρεπει να το διορθωσω. γενικα τα φαινομενα που παρατηρηθηκαν ειναι οτι θελει defrag μετα και χαλαει λιγο το registry. το live messenger εκανε επανεγκατασταση μονο του τη πρωτη φορα που το ανοιξα για του λογου το αληθες. επισης παρατηρησα ενα προσωρινο μαυρισμα στην οθονη κατα το ανοιγμα των XP. θα περασω παλι τους display drivers μηπως εγινε κατι. ειχα βαλει βεβαια το nvtray παλιοτερα και αυτο ηταν υπαιτιο για το μαυρισμα ομως αφου το απεγκατεστησα σταματησε. τωρα ομως επανηλθε με το SP3 και μενα και σε vista και σε xp οταν περασα το spk1 kai spk3 μου ξαναπερασε το msn να κανω μια ερωτηση... Καθαρο install μπορώ να κανω? Γιατι εχω κανει Format και θελω να βαλω τα XP-SP3 κατευθειαν. μπορεις αν και πρεπει να εχεις ηδη spk1 πανω οπως ειπαν μαλλον. Thanks! μηπως λεω μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα βγει και για την ελληνικη εκδοση??? υπομονη γιατι δεν περιμενετε 3 μερουλες? ελεος 3 μερουλες για ποιο λογο?
spartacus Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 και μενα και σε vista και σε xp οταν περασα το spk1 kai spk3 μου ξαναπερασε το msn υπομονη 3 μερουλες για ποιο λογο? γιατι σε μερικους όπως εγω ειναι εντελώς αδυνατον να τα καταφερουν να το κατεβασουν δεν υπαρχει direct link να το κατεβασουμε;
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 για τα ελληνικα μιλαμε η για τα αγγλικα?διοτι τα αγγλικα εγω το βρηκα απο το link Sthn πρωτη σελιδα
spartacus Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 για τα ελληνικα μιλαμε η για τα αγγλικα?διοτι τα αγγλικα εγω το βρηκα απο το link Sthn πρωτη σελιδα για τα ελληνικά, ειναι τοσο τρομερο να ανεβει; ξέρετε που....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.