spacenet Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ WINDOWS ΣΕ ΕΝΑ SATA ΣΚΛΗΡΟ ΌΜΩΣ ΜΟΥ ΖΕΙΤΆΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΊΟ RAID DRIVER ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΛΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΣΚΛΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΌΘΗΚΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ!ΤΗΝ ΔΙΣΚΈΤΑ ΤΗΝ ΈΧΩ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ FORMAT?ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Φυσικά και υπάρχει, πας στο site της μητρικής σου, και ξάχνεις για sata controller driver (μπορεί και ν' αναφέρεται ως raid ή scsi, ή γενικά σαν chipset ή motherboard driver(s) κλπ κλπ ). Το κατεβάζεις, και ανάλογα σε τί μορφή είναι, φτιάχνεις μια δισκέτα με τον sata controller driver, και κατά την εγκατάσταση πατάς f6 - όπως λέει κατά το φόρτωμα αρχείων - με τη δισκέτα μέσα κι όλα οκ... (μη γράφεις κεφαλαία, τους ξύπνησες όλους...)
johnpap Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 (μη γράφεις κεφαλαία, τους ξύπνησες όλους...) +1 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
21century Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ενας κανόνας αναφέρει ότι τους sata controller driver,τους εγκαθιστούμε πριν περάσουμε στο σκληρό δίσκο το λειτουργικό σύστημα που επιθυμούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.