therock Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ποιες εταιριες προσφερουν αυλες καρτες απο τα καταστηματα τους?Εχουν ολες αυτην τη δυνατοτητα?Ξερω σιγουρα πως η wind περνωντας απο καποιο καταστημα της σου δινει την δυνατοτητα να ανανεωση απο το ταμειο. 1)Η βοντα και η κοσμοτε το προσφερουν αυτο? 2)Επισης μπορει το ποσο να ειναι οποιοδηποτε ξεκινωντας ακομα και απο το 1 ευρω? 3)Αν ναι,μπορεις και μεσω γερμανου να κανεις αυλες ανανεωσεις?ΕΠειδη δεν εχω κοσμοτε εδω κοντα μου. Ευχαριστω.
gherudos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μπορείς σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός και Electronet και μέσω Winbank της Τράπεζας Πειραιώς. Για την Τράπεζα Πειραιώς μπορείς να βάλεις 9Ε/15Ε/30Ε για τα άλλα καταστήματα πιθανόν να είναι το ίδιο.
therock Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Καλα αυτες τις περνεις και απο το περιπτερο σιγα,το θεμα ειναι να βρισκονται οι τριπλες τωρα που σιγα σιγα τις αποσυρουν. Η wind δινει 3 απο το καταστημα της,ο Γερμανος που ρωτησα σημερα βαζει απο 1 ευρω και πανω,αλλα vodafone που πηρα μου ειπαν πως σε α λα καρτ θα χρειαστει 10καρα ανανεωση αν βαλω πρωτα 3 για να αναγνωριστει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.