pcfan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ενας φίλος μου εχει αυτο το προβλημα.Θέλει οπωσδήποτε όμως αυτο το πρόγραμμα για μια εργασία.
pcfan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ευχαριστω ! θα του πω να το δοκιμάσει και ο θεός βοηθός!
bilco Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Να έχεις στο νου σου πάντως, ότι μπορεί να φταίει και αυτό το vista-look για τα xp.
pcfan Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ασε ρε αυτος ο φίλος μου εχει ενα μαγικο χερακι που τα κανει ολα λιμπα , οταν ερχεται σπιτι μου για να μπει internet παντοτε μου ξεσκιζει το pc και θελει μεατ format.Πως το κανει ουτε κι εγω ξερω.Χτες του εδωσα το φλασακι μου για να μου δωσει μια ταινια που κατεβασε και δεν το αναγνωριζε ο υπολογιστης , ενω σε μενα δουλευει αλλα και δουλευε μια χαρα.Αυτος ειναι καινουργιος υπολογιστης που τον πηρε εδω και 1,5 μην α περιπου και τον εχει ξεσκισει , οτι μα**κια βρει στο ιντερνετ την βαζει.
pcfan Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έβγαλε τελικα το vista inspirat και ολα καλα! Thanks guys!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.