Προς το περιεχόμενο

Clean install vista

juniorjack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από όχι πλήρως πετυχημένη εγκατάσταση των ΧΡ :cry:, θα ξαναβάλω vista.. :cry:

Πως κάνω λοιπόν clean install από τα recovery disks του Pavilion;

Όσες φορες δοκίμασα μου επαναφέρει πληρως το εργαστασιακό image..

K κάτι άλλο, οι διαφορές Vista Home Basic - Premium είναι σημαντικές;

Δημοσ.

Aν και δε καταλαβαίνω πιο το πρόβλημα με το image της εταιρείας, οι δυο εκδόσεις των vista έχουν τεράστια διαφορά. Τα Ultimate είναι κάπως αξιόπιστα και γενικά είναι λειτουργικό. Τα Home Basic είναι πραγματικά για κλάματα. Τα έχω δουλέψει και είναι άθλια. Εγώ πάντως έβαλα παντού ΧΡ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ το pc πάει σα τρελλό. Εσύ γιατί έβγαλες τα ΧΡ?

Δημοσ.

τι εννοεις καθαρη εγκατασταση απο τα recovery cd? αυτα για αυτο το λογο υπαρχουν να σου βαζουν αχρηστα προγραμματα μεσα :P αν θες καθαρη εγκατασταση πρεπει να εχεις δικο σου cd με windows xp και να τα περασεις....

Δημοσ.

Απ ότι καταλαβα, το συστημα σου ειχε αρχικα vista. Μετα εβαλες τα xp, αλλα για δικους σου λογους, θελεις να ξαναπας στα vista.

Θελεις ομως να περασεις μονο τα vista (clean install), χωρις τις χιλιες δυο σαβουρες που ηρθαν μαζι με αυτα (όπως γινεται με την επαναφορα απο τα recovery disks).

Σωστα??

Χρειαζεσαι ενα δισκακι που να μπορει να κανει clean install, και οχι τα recovery disks αυτα καθε αυτα. Δεν χρειαζεται ομως να αγορασεις τα vista από την αρχη!. Μπες μεσα στα recovery disk (από δευτερο υπολογιστη ισως) και βρες τους φακελους των vista (στα xp για παραδειγμα ειναι το i386, στα vista δεν ξερω). Μετα, χρησιμοποιησε το vlite για να φτιαξεις ενα διασκακι των vista που θα κανει clean install. Drivers και συναφη στο site του κατασκευαστη.

Δημοσ.
Aν και δε καταλαβαίνω πιο το πρόβλημα με το image της εταιρείας, οι δυο εκδόσεις των vista έχουν τεράστια διαφορά. Τα Ultimate είναι κάπως αξιόπιστα και γενικά είναι λειτουργικό. Τα Home Basic είναι πραγματικά για κλάματα. Τα έχω δουλέψει και είναι άθλια. Εγώ πάντως έβαλα παντού ΧΡ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ το pc πάει σα τρελλό. Εσύ γιατί έβγαλες τα ΧΡ?

Θέλω μόνο τα Vista κ όχι την υπόλοιπη σαβούρα που έχουν μέσα τα recovery..

Aναφερόμουν στα Basic - Premium,οχι Ultimate κ αυτό γιατί έχω δισκάκι (clean) Βasic κ recovery disks Premium..

Έχω το dv6760,έβαλα ΧΡ αλλά κάποιοι drivers δε δούλευαν (bluetooth,hd audio,touch buttons)..

Θελεις ομως να περασεις μονο τα vista (clean install), χωρις τις χιλιες δυο σαβουρες που ηρθαν μαζι με αυτα (όπως γινεται με την επαναφορα απο τα recovery disks).

Σωστα??

Χρειαζεσαι ενα δισκακι που να μπορει να κανει clean install, και οχι τα recovery disks αυτα καθε αυτα. Δεν χρειαζεται ομως να αγορασεις τα vista από την αρχη!. Μπες μεσα στα recovery disk (από δευτερο υπολογιστη ισως) και βρες τους φακελους των vista (στα xp για παραδειγμα ειναι το i386, στα vista δεν ξερω). Μετα, χρησιμοποιησε το vlite για να φτιαξεις ενα διασκακι των vista που θα κανει clean install. Drivers και συναφη στο site του κατασκευαστη.

Βοot disk με nlite ε΄χα στο μυαλό μου κ γω..Τους drivers (τους είχα κάνει backup από το φάκελο SWSETUP του σκληρού) να τους ενσωματώσω στο διακάκι;

Δημοσ.

Αν έχεις κανει ανάκτηση των αρχείων σου και των δεδομένω σου καλύτερα με το partition magic να διαμορφώσεις τα αρχεία σου όπως επιθυμείς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...