Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή από Vista σε XP σε laptop!!!

grmako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα το πολυπόθητο λαπτοπ μου....HP Pavillion dv9750ev το οποίο είχε προεγκατεστημένα τα Vista....Ολα μια χαρά μέχρι που βλέπω αυτο...:

Deskopt1.jpg

Deskopt2.jpg

Deskopt3.jpg

Το pc νε μεν είναι τούμπανο αλλα όταν τρεχεις καπια βαρια εφαρμογή σέρνετε....

Μου είπαν να μπώ στο γνςστό msconfig και να κλέισω καπια αλλα μειώθηκαν στις 65 οι εργασίες..! Παρα πολλές ακόμα.... Δν μπόρω να αρχίσω να κόβω έτσι στην τύχη γτ θα διαλύσσω το laptop έτσι....

Το καλύτερο είναι να γυρίσω στο ελαφρυά xp για να έχω το κεφάλο μου ήσυχο....

Φοβάμαι όμως το θέμα των drivers...αλλά βλέπω στο site τησ HP ότι έχει drivers για το συγκεκριμένο laptop και αλλάζοντας στο σε xp φοβάμαι μηπως δν λειτουργεί σωστά....(Θέλω τις μέγιστες επιδόσειςσ στο μηχάνημα)

Εδώ είναι τα drivers στο site...της Hp:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3686190&lang=en

Φτάνουν αυτα τα drivers ή θα λείπουν πράγματα.... Είναι ακριβώς ότι drivers χρειάζετε το μηχάνημα....

ΝΑ προχωρήσω σε format??? και να προσθέσω κανονικά τους drivers μετα την εγκατάσταση των xp ή να δώσω το laptop σε κάπιον ειδικό να μου χαμηλώσει τις εργασίες στις απολύτως απαραίτητες??

Απογοητέυτικα πάρα πολύ πάντως απο τα vista.... γτ αυτο απότι είδα συμβαίνει σε πολλούς που πέρνουν προεγκατεστημένα vista σε laptop!! Διότι είδα οτι στα laptops βάζουν και πολλές expiring demos εφαρμογές που επιβαρύνουν το pc....

Πείτε μου τι να κανω....και συγνώμη που σας κούρασα....αλλά είμαι σε απόγνωση....

• Moderators
Δημοσ.

Δες και τις δικες μου χωρις να εχω κανει καποια τροποποιηση...

Εαν βρειs drivers για XP πηγαινε ασυζητητι!

Κι ομως η ραμ μου αυτη τη στιγμη ειναι στα 780MB.

post-32637-129062965216_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Απ οτι ειδα στα screenshots εχεις πααααααααρα πολλα περιττα εκει μεσα, πολλες εφαρμογες.

Τα βασικα για τη λειτουργια του συστηματος μπορεις να τα δεις απο το screen shot μου.

Σβησε ο,τι περιττο εκτελειται στο taskbar tray και ολα αυτα που πιανουν 30-90!! MB το καθενα...

Εαν εχεις 2GB ραμ και 700 και 800ΜΒ να πιανονται δεν ειναι απαραιτητα κακο :-)

Δημοσ.

και άμα είνα κάτι σημαντικό....δν θέλω ναμ μην λειτυργεί σωστά το pc....

Μήπως να σβήσω κάτι πιο συγκεκριμένο που γνωρίζετε τι κάνει ακριβώς έτσι ώστε να μην το χαλάσω το μηχανημα....

Δημοσ.

ok παλικάρι θα ψάξω μίπω και βρω τουσ drivers για την σειρά dv9700 να δώ αν κάνουν δλδ....θέλει ψάξιιμο! Αλλά τώρα δν ξέρω αν πρέπει να ακολουθήω αυτα που λέει sto site που μου έδωσες ή αν πρέπει να βάλω πρώτα τους drivers της hp και να το αφήσω όπως είναι....

Δημοσ.

μα δεν σου δίνεί και τίποτα το σημαντικό η hp, για τα βασικά υποσυστήματα δεν έχεις τίποτα, κοίτα στο site και αν βρείς τίποτα προχώρα, η διαδικασία που έκανα εγώ ήταν αυτή http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319

και όλα δούλεψαν ρολόι

αν βρεις τους drivers που χρειάζεσαι μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία..πάντως εκεί που σου δείχνω πολλοι drivers κάνουν και για το δικό σου (κάρτα γραφικων,lan,μοντεμ,Bluetooth), ότι σου λείπει μπές στην κάθε εταιρεία ξεχωριστά και κατέβασε απο εκει τους αντίστοιχους, ψάξτο...

Δημοσ.

ok θα ψάξω πρώτα και μετά άμα είναι τα βάζω τα xp!!!

tHANKS πάντως για την βοήθεια....

Αν έχει και κάτι άλλο να προσθέσει καπιος μην διστάσει...1

Δημοσ.

Eίναι μεγάλη αλητεία αυτό που έχουν κάνει με τους drivers των XP στα καινούρια Laptop.

Πρόσφατα έψαχνα LAN drivers και εγώ για να βάλω σε ένα Hp laptop, και δεν κατάφερα να βρω πουθενά...

Στην ουσία σε αναγκάζει, θες και LAN? Μόνο Vista...

Δημοσ.

Αδερφέ μπορεί να σε στενοχωρήσω..Έχω το dv6760, κ επιχείρησα πριν κάποιες μέρες να του βάλω ΧΡ..

Ακολούθησα τις οδηγίες από το forum του notebookreview.com που πόσταραν κ κάποιοι φίλλοι παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν επιτυχές.. Δεν δούλευε το bluetooth, δεν είχα ήχο κ δεν δούλευαν τα touch buttons όσο κ αν προσπαθησα..

Μακάρι να βρεις τη λύση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...