kostasR1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Όταν ανοίγω το iphone και βάζω το PIN μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα: ME returned a temporary error έχεις κάποιος ιδέα τι είναι? Επίσης έχω πολύ χαμηλή ένταση στο ακουστικό, την έχω ανεβάσει όσο πάει άλλα πάλι είναι πολύ λίγο. Η ανοικτή ακρόαση δουλέυει μια χαρά. Ακόμα του έχω περάσει καποιες επαφές αλλά όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο η αναγνώριση βγάζει μόνο αριθμό. Το τηλέφωνο μου είναι έκδοση 04.04.05_G.
dali13gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Για την αναγνώριση και το πρόβλημα με το PIN θα βρεις λύση στο αντίστοιχο θέμα για το iPhone κατά πάσα πιθανότητα. Τώρα για τον χαμηλό ήχο στο ακουστικό... την προστατευτική ζελατίνα που είχε επάνω την έχεις αφαιρέσει;
kostasR1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Για την αναγνώριση και το πρόβλημα με το PIN θα βρεις λύση στο αντίστοιχο θέμα για το iPhone κατά πάσα πιθανότητα. Τώρα για τον χαμηλό ήχο στο ακουστικό... την προστατευτική ζελατίνα που είχε επάνω την έχεις αφαιρέσει; φίλε μου εντάξει ο ήχος, η ζελατίνα ήταν. Δεν φαντάστηκα ότι θα έκοβε τόσο πολύ τον ήχο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Όταν ανοίγω το iphone και βάζω το PIN μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα: ME returned a temporary error έχεις κάποιος ιδέα τι είναι? Δοκιμασες καποια αλλη sim?Κανε τον κοπο και πες μου αν εμφανιζεται και παλι το μηνυμα.Περα απο το παραπανω μηνυμα,εμφανιζει καποιο προβλημα?Λειτουργει κανονικα(κλησεις,sms κλπ)?
MrTryANalyzer Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Λογικα με αλλαγή SIM θα λύθει το πρόβλημα Αυτο προτείνεται και σε αλλα forum για το συγκεκριμένο Error Message
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.