Προς το περιεχόμενο

Ποιον απο τους 2 δισκους;

ShadowReaper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η cache γενικά κάνει μεγάλη διαφορά. Γι' αυτό υπάρχει και ο μηχανισμός της ιεραρχίας μνήμης.

Και η αξιοπιστία βέβαια είναι πολύ σημαντική σε ένα δίσκο. Ακόμη και όταν τα δεδομένα δεν είναι υψίστης σημασίας κανείς δε θέλει να τα χάσει!

Mα ετσι κι αλλιως σε 3 χρονια που ειναι η πιο μικρη εγγυηση τα 500GB θα ειναι ενα μετριο-μικρο ποσο μνημης...

Βέβαια η εγγύηση δε σημαίνει και...εξασφάλιση των δεδομένων - εγώ εννοώ ότι έχεις μεγαλύτερο περιθώριο αντικατάστασης του δίσκου ( ? ). Όσο για την απόδοση, δεν είπα ότι δεν υπάρχει διαφορά - απλά εγώ σαν απλός user θα προτιμούσα μια μεγαλύτερη εγγύηση, αλλά ειδικά κάποιος για τον οποίο μετράνε ΚΑΙ οι πιο μικρές διαφορές, μάλλον θα προτιμούσε περισσότερη cache.

E όσο για τα "500"...δε νομίζω ότι σε 3 χρόνια θα έχουν ξεφύγει τόσο οι ανάγκες μας...

Δημοσ.

φιλε κανεις μεγαλο λαθος. Τα 500 πλεον δεν φτανουν ουτε για καλημερα .Ταινιες full hd να θελεις να εχεις θελεις θελεις για 30-35 ταινιες τουλ 400Γ

κανα παιχνιδι ? Βιντεο απο καμερα .... Δεν μιλαω για συλλεκτες και εππαγγελματιες .Το στανταρ πλεον ειναι 2χ500 ..ειναι και value for money επιλογη μην το ξεχναμε

Δημοσ.
φιλε κανεις μεγαλο λαθος. Τα 500 πλεον δεν φτανουν ουτε για καλημερα .Ταινιες full hd να θελεις να εχεις θελεις θελεις για 30-35 ταινιες τουλ 400Γ

κανα παιχνιδι ? Βιντεο απο καμερα .... Δεν μιλαω για συλλεκτες και εππαγγελματιες .Το στανταρ πλεον ειναι 2χ500 ..ειναι και value for money επιλογη μην το ξεχναμε

σωστος ο παιχτης ....

για να μην συμπληρωσω οτι θες τουλαχιστον 2Χ750 = 1,5 Tera

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ HIGH DEFINITION ΧΩΡΟ

οπου για τουλαχιστον δυο χρονακια εισαι καλυμμενος με το παραπανω

Δημοσ.

εγώ πάλι δε νομίζω πως γίνεται ήδη πανικός με hd ταινιές, και δεν ξέρω και πόσο "γρήγορα" προκειται να γίνει....

τουλάχιστον για τον μέσο χρήστη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...