raven3x7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Ωραια και τι μας λεει αυτο?Οτι ΔΕΝ υπαρχει Ati που να εχει ξεχωριστο Shader Clock (πιο υψηλο), παρα μονο οτι γνωριζουν πως μπορουν να το κανουν αυτο... Δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη τεχνικη δυσκολια εδω imo. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που είχα πει δλδ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Oχι, καμια παρεξηγηση ως προς αυτο, απλα εκανες quote το ποστ στο οποιο ελεγα να μου βρεις μια Ati που να εχει διαφορετικο shader domain.
raven3x7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Oχι, καμια παρεξηγηση ως προς αυτο, απλα εκανες quote το ποστ στο οποιο ελεγα να μου βρεις μια Ati που να εχει διαφορετικο shader domain. Το οποίο πόσταρες ως απάντηση στο αρχικό μου σχόλιο. Απλώς ξεκαθάρισα οτι πότε δεν ισχυρίστηκα οτι υπάρχει κάρτα της ΑΤι που να έχει ξεχωριστό shader domain .
Ailuros Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Οι σημερινές RV670 έχουν μια μικρή διαφορά στο ALU domain, το οποίο θα αυξηθεί (αν οι φήμες ισχύουν) στο ~20% απόσταστη από το TMU/ROP domain στο RV770. H αύξηση αυτή δεν χρειάζεται IMHLO επιπλέον λογική (transistors) όπως στις GeForce από την G80 και μετά. Αν το παραπάνω ισχύει για την RV770, τότε έχετε την ακόλουθη αναλογία: G80 = ALU:TMU/ROP = 2.3x G92 = ALU:TMU/ROP = 2.5x G92b = ? GT200 = ? RV770 = ALU: TMU/ROP = 1.2x Eντυπωσιακά τα specs? Το να μου κολλήσεις απλά μερικές επιπλέον μονάδες στις ήδη υπάρχουσες δεν μου λέει και πάρα πολλά προσωπικά αλλά είδωμεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.