Προς το περιεχόμενο

CS 1.6 server βοηθήστε λιγο ρε παιδια...

vagner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..Παίζο counter strike 1.6 και θέλω να κάνω πίστα στο internet για να μπορέσω να σηκώσο δικό μου server στο internet γιατί θέλω να κανώ gather και δεν μπορώ....Σας παρακαλώ πολυ βοηθήστε με παιδια....Κατα προτίμηση θα ήθελα ο server να είναι free...Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.
free μονο με hamachi

Tι εννοείς μόνο με hamachi;;;;Πρώτη φορα το ακούο.Μπορείς να μου δώσεις κανένα link????

Δημοσ.

Το hamachi το κατέβασα αλλά δεν ξέρω πως να το θέσω σε λειτουργία....Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις στο πως να το λειτουργήσω;;;;

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ μπόρεσα και τον ενεργωπείησα τον server αλλα δεν ξέρω πως να πω άλλα ατομα να μπούνε μεσα....Για πες λίγο πως να το κάνω αυτο...

Δημοσ.

ανοίγοντας ρε φίλος δεύτερο thread νομίζεις βοηθάει? Σου είπα το πιο απλό είναι να ρωτήσεις το προσωπικό του net...δεν νομίζω ότι είναι "ευφικτο" αυτό που νομίζεις ότι θες να κανεις...πιο εύκολο είναι να μαζευτείτε όλοι στο net cafe η να παίξετε σε 1 άδειο server.

Δημοσ.

στην κονσολα πατωντασ το ~ δινεισ τισ παρακατω εντολεσ

sv_lan 0

map x

px ( map de_dust2)

maxplayers x

px ( maxplayers 20)

υστερα γραφεισ ξανα στην κονσολα

/status

κοιτασ το ip του σερβερ και τελοσ.

αν βεβαια εχεισ firewall πρεπει να το απενεργοποιησεισ

οφιλω να σε προειδοπιησω πωσ αν η συσνδεση σου δεν ειναι καπια σοβαρη ( δεν μιλαω για adsl και τα ρεστα, οι αλλοι θα υποφερουνε)

Δημοσ.

Λες άμα το κάνω έτσι να μπορέσω να κάνω πίστα;;;Θέλω να κάνω πίστα για gather.Λες να αντέξει τους 10 παίχτες;;;

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Λες άμα το κάνω έτσι να μπορέσω να κάνω πίστα;;;Θέλω να κάνω πίστα για gather.Λες να αντέξει τους 10 παίχτες;;;

θα σε ροτισω κατι:

1) τι συνδεση εχεις?

2) τι rooter?

3) θες server steam η non-steam?

:mrgreen:

Δημοσ.

Ρε φίλος πρώτο post eh? Τώρα όσο προλαβαίνεις κανε ένα καινούργιο account αλλα αυτή τι φορα βάλε σαν nick το "ότι νάνε λέμε" ;)

Επειδή εσύ είσαι αθάνατος και ο χρόνος δεν έχει σημασία για σένα, έχει όμως για κάποιους άλλους..δεν νομίζω να περιμένει εσένα ο τυπάς μετά από 6 μήνες... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...