vagner Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Καλημέρα..Παίζο counter strike 1.6 και θέλω να κάνω πίστα στο internet για να μπορέσω να σηκώσο δικό μου server στο internet γιατί θέλω να κανώ gather και δεν μπορώ....Σας παρακαλώ πολυ βοηθήστε με παιδια....Κατα προτίμηση θα ήθελα ο server να είναι free...Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Λοιπόν πριν συνεχίσω να σου λέω, πέσμου τι upload έχεις και ποσα άτομα θες στο server!
vagner Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Έχω 24 mbps σύνδεση...Θέλω 10 το πολύ 11 ατομα στην πίστα μου.Να ξέρεις παίζω απο internet καφέ...Περιμένω απάντησή σου.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Τα ποσα Mbps έχεις δεν έχει σημασία...ποσο upload έχεις έχει σημασία...από internet cafe να σηκώσεις Dedicated Server? Δεν ξέρω άμα σου το επιτρέπουν και αμφιβάλλω... Βασικά γιατί δεν ρωτάς το staff στο net cafe...λογικά θα έχουν αυτοί έτοιμους server...αλλα λογικά θα είναι μονο για lan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.