bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλό και αυτό, ελπίζω να συνεχίσει ετσι.
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 http://www.stinsonbreastreduction.com/ http://www.linsonbreastlawsuit.com/ και στα gta το κάνουν αυτό με τα site... thumps up
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλα ο Barney σε ρολο gay κομμωτή ήταν απίστευτος.
kk1991 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 κορυφαιο!!!!!!!!!!!! ο barney ειναι θ-ε-ο-ς :-D :-D
tzinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 πιστευω οτι θα του βγενει ποιο ευκολα απο το να παιζει τον γκομενοκυνηγο! Ειναι παντρεμενος με ετερο μαντραχαλο και εχουν υιοθετησει και παιδι!
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομιζω να ναι τοσο κραγμένη κανονικά :Ρ
tzinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 οχι δεν συμπεριφερεται σαν κραγμενη, τον εχω δει σε πολλα ταλκ σοου και εκει ειναι ο εαυτος του και λεει και για την σχεση του. Βεβαια εχει πεταξει κατι προστυχα αστειακια. Αλλα και στην πραγματικοτητα ειναι γαμω τους τυπους και εχει ψιλοκολλημα με τη μαγεια(οποτε εχει ο κρεγκ φεργκιουσον magick week συμετεχει και ο Neil Patrick Harris), γι αυτο και ο barney κανει συνεχεια ματζικ τρικς
bnvdarklord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι ηξερα οτι ειναι ταχυδακτυλουργός, αλλα δεν εχω βρει στο youtube κανα show του. Ειχα βρει αυτο το γαματο που εκανε μικρός:
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ναι ηξερα οτι ειναι ταχυδακτυλουργός, αλλα δεν εχω βρει στο youtube κανα show του. Ειχα βρει αυτο το γαματο που εκανε μικρός: απο κουνια suit up!
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 οποτε εχει ο κρεγκ φεργκιουσον magick week συμετεχει και ο Neil Patrick Harris :-D Γενικά στον Craig πηγαίνει συχνά πυκνά
kuzko21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 παρουσιαζει και τα Βραβεια μαγειας της Αμερικης καθε χρονο αλλωστε. εκει εχει κανει αρκετα τρικς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα