paris.gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αν και είμαι μεγάλος fan της σειράς νομίζω πως έχει αρχίσει να κουράζει αρκετά. Οι μόνοι αστείοι χαρακτήρες (για εμένα) είναι ο Barney και η Lilly, οι οποίοι όμως δυστυχώς επαναλαμβάνονται και κάποιοα στιγμή θα φθαρούν και αυτοί. Για τους υπόλοιπους, η τροπή που πήρε η ιστορία του Marshal μου φαίνεται εντελώς ανούσια, ο Ted τα ίδια και τα ίδια και η Robin έχει καταντήσει απλός κομπάρσος. Όσο για την (μηδενική) εξέλιξη στο θέμα mother και ειδικά μετά το τελευταίο επισόδειο έχω ξενερώσει τελείως. Πάλι καλά που ανακάλυψα το Modern Family!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ από χαρακτήρες θεωρώ πως η σειρά έχει πέσει για έναν και μόνο λόγο: έπεσαν ο Μάρσαλ και η Λίλι. Πρόσφατα είδα κάτι επεισόδια από πρώτο κύκλο και μου άρεσαν πολύ περισσότερο. Τεντ λατρεύω! Ο Μπάρνεϊ είναι φοβερός ο ηθοποιός, οπότε δε θα κουράσει ποτέ. Η Ρόμπιν ποτέ δε με ενθουσίασε, καλή ήταν, καλή είναι. Οι άλλοι δύο έπεσαν...
Kasrith Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσφατα είδα κάτι επεισόδια από πρώτο κύκλο και μου άρεσαν πολύ περισσότερο. Αυτό (δυστυχώς) ισχύει για όλους κ όχι μόνο Μάρσαλ-Λίλι. Έβλεπα κάτι επαναλήψεις στην tv και γελούσα. Έχω καιρό να γελάσω ολόψυχα με την σειρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 ah ναι, όπως με το βιογραφικό του Barney...
kk1991 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 o Barny ειχε iphone το 2006!!!!! πως στο το κανε αυτο??????
becausE Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 o Barny ειχε iphone το 2006!!!!! πως στο το κανε αυτο?????? Μία λέξη για σένα: possimpable
Galatea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τι να πω κι εγώ για το himym...? Προσκυνώ! Αν και όντως έχει αρχίσει να κουράζει λίγο, όμως υποκλίνομαι στο τόσο καλά δομημένο σε flashbacks σενάριο if you know what I mean... Κλασικά έχω διαβάσει ακόμα και τις "βίβλους" του Barney (αν και κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά σε κοριτσάκια αλλά...)!
marantonis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν ειδα σχολια για το προηγουμενο επεισοδιο, περιεργο. Μου θυμισε τις παλιες καλες φασεις, απ' τα καλυτερα της σεζον.
salliara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ααα ειπαν κ το τραγουδακι bang bang bang bang αυτη η νορα πολυ fake ρε παιδια.
SteveAngello Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 αυτη η νορα πολυ fake ρε παιδια. Ε ναί, ηθοποιός είναι...
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δεν έχω δει τα 1-2 τελευταία επεισόδια αλλα μόλις είδα αυτό.. HIMYM picked up for 2 more years! Yahoo! With so much job security, I should buy something extravagant. Like a pony. Or some gold teeth! Twitter for iPhone • 5/3/11 9:45 Απο το twitter του nph. Fuck off Really...
marantonis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μεχρι να πει στα παιδια του πως γνωρισε τη μανα τους θα πεθαινει απο γηρατεια ο Τεντ...
Sellers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Βασικά περιμένει έτσι ώστε εκτός απο το how i met your mother να πει ταυτόχρονα και το how i met your granny.
SteveAngello Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δεν έχω δει τα 1-2 τελευταία επεισόδια αλλα μόλις είδα αυτό.. HIMYM picked up for 2 more years! Yahoo! With so much job security, I should buy something extravagant. Like a pony. Or some gold teeth! Twitter for iPhone • 5/3/11 9:45 Απο το twitter του nph. Fuck off Really... Hey, you want to see a magic trick? Ε κανονικά μιας και του χρόνου πηγαίνανε για final season είπαν να του δώσουν άλλο ένα χρόνο, ακολουθώντας το BBT και 2.5 Men.
4saken Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μια χαρα!!!Ρε παιδια τι σημασια εχει ποια ειναι η μανα?Δεν βλεπουμε Lost...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα