salliara Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εγω ειδα τα 3 τελευταια απανωτα, οποτε σε σχεση με τα αλλα 2 το χθεσινο ηταν σουπερ αλλα δεν εγκρινω ζωη. πολυ χλιαρη. και πολυ καμερον.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για θυμηστε μου ποιανής roommate ήταν η mother;
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Για θυμηστε μου ποιανής roommate ήταν η mother; http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/Cindy
bnvdarklord Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Παιζει να εμενε η Zoey με την Cindy πριν παντρευτει;
Kasrith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πως να το ξέρουμε? Ίσως να μας το δείξουν και αυτό τώρα, αλλα θα είναι πολύ ξεκάρφωτο. Μα δεν είχαν κανένα πλάνο στο πως θα εξελιχθεί?
SteveAngello Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μπα δεν πολυκάνει για φοιτήτρια η Zoey. Αλλά δεν έχει και σημασία. Θα το τραβήξουν το όλο θέμα μέχρι το τέλος της φετινής και μετά πάμε γι άλλα. Πάντως ρε γαμώτο όσο σκέφτομαι οτι του χρόνου τέτοια εποχή λογικά θα ξέρουμε την "mother" και μετά τέλος, λέω μακάρι να το συνεχίσουν για καμιά-δυό σεζόν ακόμα...
klainmaingr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μπα δεν πολυκάνει για φοιτήτρια η Zoey. Αλλά δεν έχει και σημασία. Θα το τραβήξουν το όλο θέμα μέχρι το τέλος της φετινής και μετά πάμε γι άλλα. Πάντως ρε γαμώτο όσο σκέφτομαι οτι του χρόνου τέτοια εποχή λογικά θα ξέρουμε την "mother" και μετά τέλος, λέω μακάρι να το συνεχίσουν για καμιά-δυό σεζόν ακόμα... Βασικά..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 moar spoilers people!
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ειδα σημερα το τελευταιο επεισοδιο , εχει πεσει πολυ η σειρα και εχει χασει ως ενα σημειο το σκοπο της πιστευω.
vlachaquito Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα παλι μου αρεσε, μου θυμησε κατι απο τα παλια, και ο τροπος περιγραφης της ιστοριας με τα διαφορετικα σεναρια της ιδιας ιστοριας, και την συγκεκριμενη την βρισκω πολυ γλυκια. Εγω την ψηφιζα μεχρι και για την τελικη Mother (αν και δεν ειναι)
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα παλι μου αρεσε, μου θυμησε κατι απο τα παλια, και ο τροπος περιγραφης της ιστοριας με τα διαφορετικα σεναρια της ιδιας ιστοριας, και την συγκεκριμενη την βρισκω πολυ γλυκια. Εγω την ψηφιζα μεχρι και για την τελικη Mother (αν και δεν ειναι) Αυτη θα τα ξαναφτιαξει με τον Τσέις ρε.
Kasrith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αυτη θα τα ξαναφτιαξει με τον Τσέις ρε. Εγώ γιατί κατάλαβα ότι λέει για την Perry και όχι την Κάμερον...
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ γιατί κατάλαβα ότι λέει για την Perry και όχι την Κάμερον... Κι εγω καταλαβα οτι δεν καταλαβες το εκλεπτυσμενο και αφροδισιακο χιουμορ μου.
Kasrith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγω καταλαβα οτι δεν καταλαβες το εκλεπτυσμενο και αφροδισιακο χιουμορ μου. Καταλαβαίνω πως μάλλον έχεις δίκαιο
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 <3 6x15 Ας είναι έτσι όλα και ας το κρατήσουν όσο θέλουν. Καιρό είχα να δώ επεισόδιο να μου αρέσει τόσο ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα