Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ειδα τα 3 τελευταια απανωτα, οποτε σε σχεση με τα αλλα 2 το χθεσινο ηταν σουπερ ;)

αλλα δεν εγκρινω ζωη. πολυ χλιαρη. και πολυ καμερον.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως να το ξέρουμε? Ίσως να μας το δείξουν και αυτό τώρα, αλλα θα είναι πολύ ξεκάρφωτο. Μα δεν είχαν κανένα πλάνο στο πως θα εξελιχθεί?

Δημοσ.

Μπα δεν πολυκάνει για φοιτήτρια η Zoey. Αλλά δεν έχει και σημασία. Θα το τραβήξουν το όλο θέμα μέχρι το τέλος της φετινής και μετά πάμε γι άλλα. Πάντως ρε γαμώτο όσο σκέφτομαι οτι του χρόνου τέτοια εποχή λογικά θα ξέρουμε την "mother" και μετά τέλος, λέω μακάρι να το συνεχίσουν για καμιά-δυό σεζόν ακόμα... :-)

Δημοσ.

Μπα δεν πολυκάνει για φοιτήτρια η Zoey. Αλλά δεν έχει και σημασία. Θα το τραβήξουν το όλο θέμα μέχρι το τέλος της φετινής και μετά πάμε γι άλλα. Πάντως ρε γαμώτο όσο σκέφτομαι οτι του χρόνου τέτοια εποχή λογικά θα ξέρουμε την "mother" και μετά τέλος, λέω μακάρι να το συνεχίσουν για καμιά-δυό σεζόν ακόμα... :-)

Βασικά..

fuuuuuuu.jpg

Δημοσ.

Εμενα παλι μου αρεσε, μου θυμησε κατι απο τα παλια, και ο τροπος περιγραφης της ιστοριας με τα διαφορετικα σεναρια της ιδιας ιστοριας, και την συγκεκριμενη την βρισκω πολυ γλυκια. Εγω την ψηφιζα μεχρι και για την τελικη Mother (αν και δεν ειναι)

Δημοσ.

Εμενα παλι μου αρεσε, μου θυμησε κατι απο τα παλια, και ο τροπος περιγραφης της ιστοριας με τα διαφορετικα σεναρια της ιδιας ιστοριας, και την συγκεκριμενη την βρισκω πολυ γλυκια. Εγω την ψηφιζα μεχρι και για την τελικη Mother (αν και δεν ειναι)

Αυτη θα τα ξαναφτιαξει με τον Τσέις ρε.

Δημοσ.

Αυτη θα τα ξαναφτιαξει με τον Τσέις ρε.

Εγώ γιατί κατάλαβα ότι λέει για την Perry και όχι την Κάμερον...

Δημοσ.

Εγώ γιατί κατάλαβα ότι λέει για την Perry και όχι την Κάμερον...

Κι εγω καταλαβα οτι δεν καταλαβες το εκλεπτυσμενο και αφροδισιακο χιουμορ μου.

Δημοσ.

Κι εγω καταλαβα οτι δεν καταλαβες το εκλεπτυσμενο και αφροδισιακο χιουμορ μου.

Καταλαβαίνω πως μάλλον έχεις δίκαιο :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...