Sellers Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Επειδή μου αρέσει πολύ μια μουν@ρ@ που παίζει στην ''Γενια των 592 ευρώ'' κάθομαι και το βλέπω μόνο και μόνο γι΄αυτήν. Αλλά επειδή η σειρά δεν παλεύεται, βλέπω πρώτα ένα επεισόδιο HIMYM και μετά η Γενιά των 592 ευρώ μου φαίνεται south park.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Με αυτά που διάβαζα εδώ περίμενα κι εγώ κανένα τρελό επεισόδιο. Σιγά ρε guys τα αίματα. Στα ίδια επίπεδα είναι. Ρε συ, δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ότι έχεις κόλλημα; Δεν έχει να κάνει πλέον με τη σειρά. Ότι επεισόδιο και να δεις, δε θα σου αρέσει.
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Θα αστειευεσαι βέβαια. Ναι. Αυτό που είπα για την γενιά των 592 ευρώ, για αστείο το είπα. Το ότι δεν μου αρέσει όμως είναι αλήθεια Ρε συ, δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ότι έχεις κόλλημα; Δεν έχει να κάνει πλέον με τη σειρά. Ότι επεισόδιο και να δεις, δε θα σου αρέσει. Μπορεί ρε φίλε να είμαι προκατειλημμένος, αλλά δεν με βοηθάει και η σειρά να ξεκολλήσω. Όταν ακούω αυτήν την Λίλυ να λέει ''Where is the poop robin'' θέλω να την βρω και να την σπάσω στο ξύλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης ατάκας. Απλά την "ανέχομαι".
WizeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης ατάκας. Απλά την "ανέχομαι". χαχαχα! Έλα ρε συ... από τις καλύτερες ατάκες!!!
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 χαχαχα! Έλα ρε συ... από τις καλύτερες ατάκες!!! Oχι, είναι απαίσια....
WizeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Oχι, είναι απαίσια.... Where is the Poop, Robin ???
kk1991 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 καπου ειχαν ξεσκισει το legendary και το ειχαν κοψει. Αλλα ηταν γαματο που τωρα ηρθε απο τον τυπο απο το μουσειο βασισμενο και παλι στον μπαρνι Επισης το chalenge accepted μου φανηκε καπως στην αρχη, οτι ξομεινανε απο legendarys, αλλα τελικα εχει πλακα μολις ειδα το επισοδειο.............. φοβερο!!!!!!!! that's story is legen.............hold on...........dary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Kasrith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 βγαλαν και το thumbs down γμτ Αυτό σκέφτηκα και γω όταν το πόσταρε της προάλλες ---------- Προσθήκη στις 22:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:41 ---------- Πολύ καλό το 9. Ξεκίνησε δυνατά και όπως τα παλιά και γενικά δεν σταμάτησα να γελάω.
Nomedor Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Two beavers are better than one!!! Dah, dah-dah, dah-dah, ah-dah, dah-dah, dah Two beavers are better than one, they're twice the fun Ask anyone!!!!! A second beaver can be second to none Two beavers are better than one Από τα καλύτερα τραγούδια έβερ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα