marantonis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Χμ.. γι' αυτο αναρωτιομουν πώς γινεται ολοι στις αμερικανικες σειρες να χρησιμοποιουν mac...
Kasrith Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 αλλά δε με έκανε να νιώσω ότι ήταν πάνω από τα άλλα. Πλακα κανεις?? Εδω επιτελους εχουμε ενα επισοδειο με το οποιο γελουσα απο την αρχη και συνεχισα κατα ολη την διαρκεια να γελαω. Την κατευχαριστηθηκα και χαιρομαι πολυ που δεν ειμαι ο μονος! ναι οντως το τελευταιο ηταν πολυ καλο επεισοδειο, μακαρι να εχει 3-4 ακομα τετοια η σεζον.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Όχι ας πούμε γιατί η Apple πληρώνει περισσότερα για προβολή και κάνει παρέλαση από όλες τις σειρές και τις ταινίες. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος γυρίζει σειρά ή ταινία και πάει σε ένα κατάστημα με υπολογιστές, θα έβαζε οποιονδήποτε Mac στο πλάνο και όχι τα κακάσχημα PC. Φυσικό είναι, λοιπόν, να γίνεται παρέλαση. Από εκεί και έπειτα, αν πληρώνει κιόλας η Apple, δεν το γνωρίζω. Αλλά το φυσικό θα ήταν ούτως ή άλλως αυτό. Πρέπει να είσαι φοβερά κακόγουστος για να βάλεις PC. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2010 από Επισκέπτης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 my gaydar broke... (οεο)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Χμ... αυτές οι ατάκες πιάνουν περισσότερο σε 16χρονα. Κοντεύω τα 27 μου και δεν έχω σεξουαλικά ζητήματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 γιατί ποιος σου είπε ότι το έγραψα για να αναρωτηθείς εσύ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 τπτ άστο, συνενόηση μπουζούκι...
bnvdarklord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο επεισόδειο και το σημερινό. Γενικά καλά παει η 6η σεζόν.
bnvdarklord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο επεισόδειο και το σημερινό. Γενικά καλά παει η 6η σεζόν.
dermitzos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Θα πω τις εντυπώσεις μου το βράδυ που θα το δω... Αν και από κάτι σκηνές που είδα, καλούτσικο ήταν. Βρίσκουμε πουθενά υπότιτλους ή είναι νωρίς ακόμα;
dermitzos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Θα πω τις εντυπώσεις μου το βράδυ που θα το δω... Αν και από κάτι σκηνές που είδα, καλούτσικο ήταν. Βρίσκουμε πουθενά υπότιτλους ή είναι νωρίς ακόμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Λίγο από τα παλιά το σημερινό. Κλασικό στυλ How I Met Your Mother επεισόδιο. Καλό.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Λίγο από τα παλιά το σημερινό. Κλασικό στυλ How I Met Your Mother επεισόδιο. Καλό.
Kasrith Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μηπως επεσαν τιποτα κεφαλια εκει στην CBS και επεστρεψαν στην παλια συνταγη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα