kk1991 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η σειρά έχει αρχίσει να κουράζει. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να την βλέπω.H συγκριση με τα φιλαράκια είναι απλά LOL εγω παντως τη θεωρω καλυτερη απο τα φιλαρακια. δε λεω καλη σειρα αλλα λιγγο κουραστικη ο ενας τα εφτιαχνε με τον αλλο η ιδιες ιστοριες επαναλαμβανοντουσαν ολη την ωρα και το χιουμορ λιγο κονσερβοποιημενο.....καλο αλλα οχι και ολος αυτος ο πανικος που επικρατουσε...........ενω το how i met your mother ειναι πιο φρεσκο με καλυτερες ατακες ασε που εχουν στο cast τον neil patric harris:-) απλα τελειος!!!!!
medgio01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 εγω παντως τη θεωρω καλυτερη απο τα φιλαρακια. δε λεω καλη σειρα αλλα λιγγο κουραστικη ο ενας τα εφτιαχνε με τον αλλο η ιδιες ιστοριες επαναλαμβανοντουσαν ολη την ωρα και το χιουμορ λιγο κονσερβοποιημενο.....καλο αλλα οχι και ολος αυτος ο πανικος που επικρατουσε...........ενω το how i met your mother ειναι πιο φρεσκο με καλυτερες ατακες ασε που εχουν στο cast τον neil patric harris:-) απλα τελειος!!!!! +1000 βλεπονατς τα χιλιοπαιγμενα φιλαρακια στην τιβι ακομα μου προκαλουν ευχαριστη διαθεση σε επεισοδια που δε θυμαμαι πολυ καλα.Ωστοσο το how i met ειναι πιο καινουριο με πιο up to date ατακες.Ειναι βεβαια λογικο καποιος να το βαρεθηκε μεσα σε 5 σαιζον.Ουτως η αλλως αυτη μαλλον ειναι η τελευταια!
Sellers Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Η μόνη σειρά που παρακολουθώ απο την αρχή και θα σταματήσω. Τα αστειάκια πλέον είναι ελεεινά.
Francisco Goya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ λέω να δώσω μια ευκαιρία ακόμα, μήπως το στρώσουν στον 6ο κύκλο. Δύσκολο βέβαια...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Η μόνη σειρά που παρακολουθώ απο την αρχή και θα σταματήσω. Τα αστειάκια πλέον είναι ελεεινά. Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δει Heroes. Εγώ πάντως το'χω πει και το ξαναλέω. Βλέποντας ένα επεισόδιο 20 λεπτά τη βδομάδα δεν την ευχαριστιέσαι. Είχα φυλάξει τα τελευταία 9 επεισόδια για μετά την εξεταστική τον Ιούνη και τα είδα σε δυο μέρες απανωτά και το καταευχαριστήθηκα.
konnak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δει Heroes. Quoted for Truth. Το HIMYM μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι την 3η, ακόμα και η 4η ήταν σχετικά καλή (είναι και μικρά τα επεισόδια), αλλά στην 5η πραγματικά ένιωθα ότι τα επεισόδια ήταν τεράστια. Κρύο και άνοστο χιούμορ, καθόλου ενδιαφέρον όσον αφορά την εξέλιξη της κεντρικής ιστορίας, αδιάφορα themes σε επεισόδια, γενικά κατάφερε να με κάνει να σταματάω στη μέση το επεισόδιο για να κάνω κάτι άλλο και να ξεχνάω να το συνεχίσω. Αν στα πρώτα 2-3 επεισόδια είναι το ίδιο κακό, stop 'n' delete επί τόπου.
Kasrith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δει Heroes. Indeed Κατα τα αλλα συμφωνω με konnak. Κοιτουσα την ωρα συνεχεια οσο επαιζαν τα επισοδεια και μου φαινοταν βουνο. Θα την συνεχισω προς το παρων, αλλα οχι για πολυ αν συνεχισει το ιδιο επιπεδο με περσυ...
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κι'όμως μετα βίας (μετα κυριολεκτικής βίας) κατάφερα και τελείωσα την πρώτη σεζόν του Heroes. Ήταν ένα απο τα πιο ανούσια πράγματα που έκανα ever. Όταν έβαλα και είδα τα 5 πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν το έκοψα με την μία. Απίστευτη μαλακία.
konnak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Heroes μετά το 20ο επεισόδιο της 1ης σεζόν δεν υπήρξε. Εκεί τουλάχιστον το μη-σχέδιο το καταλάβαμε νωρίς.
marantonis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα δε μου φανηκε και τοσο χαλια η 5η σεζον. Μπορει να ηταν η χειροτερη σε συγκριση με τις αλλες 4 αλλα την προτιμω απο οποιαδηποτε των φιλαρακίων
BadBoy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα δε μου φανηκε και τοσο χαλια η 5η σεζον. Μπορει να ηταν η χειροτερη σε συγκριση με τις αλλες 4 αλλα την προτιμω απο οποιαδηποτε των φιλαρακίων Εντάξει, δεν μπορούμε να έχουμε όλοι καλό γούστο, κάποιοι δεν είναι τόσο τυχεροί.
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις είδα διαφήμιση στον ΑΝΤ1, How I Met Your Mother Σαββατοκύριακα στις 17.10. Το φέρανε κι αυτό τελικά.
marantonis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις είδα διαφήμιση στον ΑΝΤ1, How I Met Your Mother Σαββατοκύριακα στις 17.10. Το φέρανε κι αυτό τελικά. Καλη φαση
Highlander Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις είδα διαφήμιση στον ΑΝΤ1, How I Met Your Mother Σαββατοκύριακα στις 17.10. Το φέρανε κι αυτό τελικά. Άργησαν μερικά χρόνια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα