mindtrapper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Kαι σκηνοθετεί αυτός που σκηνοθέτησε το firefly (Whedon) Μπορούμε απλά να τον αποκαλούμε ΘΕΟ από εδώ και πέρα για ευκολία
anthony_88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μπορούμε απλά να τον αποκαλούμε ΘΕΟ από εδώ και πέρα για ευκολία indeed Ειμαι στο 3x15. Για να πω την αληθεια, η 3η μου φαινεται κατωτερη της 2ης... Ελπιζω να εχει καλο finish και ανυπομονοω απο τωρα για την 4η.
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 indeed Ειμαι στο 3x15. Για να πω την αληθεια, η 3η μου φαινεται κατωτερη της 2ης... Ελπιζω να εχει καλο finish και ανυπομονοω απο τωρα για την 4η. Εννοείς το finish της 3ης? Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Της πρώτης π.χ μου φάνηκε πολύ καλύτερο και ειδικά της 2ης με την ατάκα του Μπάρνει Wait for it... θεικό.
Panathinaikara Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αν και την είχα ξεκινήσει όταν προβαλλόταν την παράτησα γιατί δεν άντεχα να περιμένω κάθε εβδομάδα νέο επεισόδιο, έτσι το τελευταίο 3ημερο είδα ξανά και έφτασα μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν. Έχω να επαναλάβω ότι για μένα είναι η καλύτερη κωμωδία ever και αισθητά ανώτερη από φιλαράκια, ειλικρινά η σειρά είναι σπουδή στην κωμωδία, από τις ατάκες μέχρι το ειδικό χιούμορ που χρησιμοποιούν, δεν είναι βαρετή ούτε στο ελάχιστο και στα συν ο Barney απλά απίστευτος, πώς και δεν είναι ευρύτερα γνωστός μου έχει κάνει εντύπωση. είναι μια σειρά που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα μνημονεύεται μαζί με τα FRIENDS τα επόμενα χρόνια.
privateer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Καλύτερη απο τα friends δεν είναι αλλά σιγουρα είναι πολύ καλή σειρά
cassidy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Eγώ λέω να δείτε το dr horrible που δίνει ρέστα o "barney"
vaso7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Απαιχτος ο Barney για ακόμα μία φορά. Και πολύ μ'αρέσει που φαίνεται οτι φέτος θα έχει μεγαλύτερο χρόνο. legend-wait for it- dary!!
Coma_Black Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι ιδέα μου ή ο Τεντ μοιάζει πολυ με τον Johnny Depp στα νίατα του? Δεν ξέρω άλλα όσο βλέπω την σειρά μου έρχετε στο μυαλό ο Depp όταν βλέπω τον πρωταγωνιστή..
tzinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 παντως εμενα απο ολο το καστ ο τεντ ειναι ο μονος που με χαλαει. Εχει κατι περιεργο στο προσωπο, στο στομα, μοιαζει σαν να παραειναι βαμενος, ωρες ωρες αισθανομαι σαν να βλεπω τον τραγουδιστη τον cure στο ποιο χαζοχαρουμενο. Μαρσαλ, λιλυ και μπαρνευ ειναι πολυ ποιο αστειοι και ταιριαστοι στο ρολο τους. Πολυ καλη αρχη στην 4ρτη σεζον.
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα ο Τέντ μου θυμίζει πολύ (στις κινήσεις) τον Χατζηπαύλου απο τα Σφηνάκια. Αν δεν τον ξέρετε δεν σας παρεξηγώ και εγώ εξαιτίας της Ράλλη βλέπω αυτήν την εκομπή δολοφονίας του χιούμορ...
mindtrapper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 De...wait for it... lightful. Delightful! Ε ρε Barney τι τραβάς
Coma_Black Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει το δεύτερο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν ποιος άντεξε να το δει όλο? Εγώ το έκλεισα στην μέση και πήγα να φάω χάμπουργκερ TRUE STORY...
mindtrapper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει το δεύτερο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν ποιος άντεξε να το δει όλο?Εγώ το έκλεισα στην μέση και πήγα να φάω χάμπουργκερ TRUE STORY... Ευτυχώς έτυχε να τρώω burger όταν το είδα οπότε όλα καλά. Δε θα την πάλευα αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα