Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον σου έχει μείνει από το

25 years ago, before i was dad, i had this whole other life...

Επίσης έχω λιώσει με το post σου (sorry αλλά μου βγήκε και είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να σου πω ότι δεν έλιωσα).

Kids This is the future and i'm dead

Σουρεαλιστική φάση τελείως :) Sorry αλλά you made my next 10 minutes, δεν μπορώ να σταματήσω...

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι αυτό λέει

Θα ηταν λίγο περίεργο να πει, ''γεια σας παιδιά, είμαι νεκρός, μην πανικοβάλλεστε, ήρθα να σας πω μια ιστορια και θα φυγω''

no offence:-D

Δημοσ.

Βασικα δεν ειχα δωσει και πολυ σημασια,Οντως λεει dad αντι για dead?Σουρεαλιστικο ναι,αλλα τετοιες σκηνες στην αμερικη ειναι ψωμοτυρι ισως το να ειπε dad, για εμε να ναι πιο περιεργο...

Ασχετο,Παρεπιπτωντος παροτι η διηγηση μοιαζει να γινεται απο τον Josh Radnor τελικα ειναι ο Bob Sagett που ειναι ο εκφωνητης (Πρωην - Americas Funniest Home Videos).ΠΡιν κατι μηνες το μαθα,οταν τον ειδα στα credits στο imdb.

Δημοσ.

για να ξεφύγουμε και απο το off-topic

πιστεύω πως την μητέρα την έχουμε δει και στο πισι αυτου του γραφείου που έκανε lovematch γιατί δείχνει καθαρά ότι η κοπέλα που ταιριάζει απόλυτα με τον τεντ κρατάει σε μια φωτο μια κίτρινη ομπρελα

Δημοσ.

Μολις ειδα το 2χ09 με τιτλο Slap Bet. Εχω πεθανει...

Μαθαινουν οτι η Ρομπιν ηταν pop star στον Καναδα, και εχουν βαλει στοιχημα ο Μαρσαλ με τον Μπαρνι και αλληλοχαστουκιζονται... Εν τω μεταξυ, ολα αυτα τα αστεια για τον Καναδα, μου θυμισαν πολυ fightclub. Θεϊκο επεισοδιο :-D

Edit: Καλα οχι οτι το 10 με τον αδερφο του Μπαρνι δεν εσπειρε... :-D

Δημοσ.
Μολις ειδα το 2χ09 με τιτλο Slap Bet. Εχω πεθανει...

Μαθαινουν οτι η Ρομπιν ηταν pop star στον Καναδα, και εχουν βαλει στοιχημα ο Μαρσαλ με τον Μπαρνι και αλληλοχαστουκιζονται... Εν τω μεταξυ, ολα αυτα τα αστεια για τον Καναδα, μου θυμισαν πολυ fightclub. Θεϊκο επεισοδιο :-D

Edit: Καλα οχι οτι το 10 με τον αδερφο του Μπαρνι δεν εσπειρε... :-D

Καλά το 209 είναι απο τα αγαπημένα, πολυ γαμάτο το επεισόδιο.

Δημοσ.

τον λυπάμαι τον κακομοιρούλη τον μπαρνυ ή σουαρλι!!

και φαινεται να εχει και χερουκλα ο μαρσουλινης!

κατα τ' αλλα let's go to the mall:-D:-):-D:lol:

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι στο επισοδειο 6 της 3ης σεζον στο 15:19 και 15:29 οι γυναικες δεν φορανε παπουτσια αλλα τα κρατανε στο χερι ; :eek:

Δημοσ.
Ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι στο επισοδειο 6 της 3ης σεζον στο 15:19 και 15:29 οι γυναικες δεν φορανε παπουτσια αλλα τα κρατανε στο χερι ; :eek:

φανταζομαι ειναι πολύ νωρις το πρωι και τωρα γυρνανε απο την νυχτερινη έξοδο

τα τακουνια δεν αντεχονται και για πολυ και ετσι τα εβγαλαν:P

Δημοσ.

4.jpg

Ο Neil Patrick (Βarney στη σειρά), θα παίζει σε ένα mini series τριών δεκάλεπτων επεισοδίων, το οποίο θα προβληθεί online. Το teaser πολύ ελπιδοφόρο :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...