john1987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Θα συμφωνησω με Sellers... Η μονη ενσταση μου ειναι οτι δε θα επρεπε να ενδιαφερει το θεατη ποια ειναι η mother (δεν ειναι και Lost ενταξει) αλλα να ειναι καλο το επιπεδο του χιουμορ.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Το επίπεδο του χιούμορ εξαρτάται κυρίως από τον ηθοποιό. Το BBT έχει μόνο τον Sheldon, άντε και τον Wolowitz στην καλύτερη. Το HIMYM έχει Barney, Marshall, Ted, Lily και ακόμα και η Robin είναι καλύτερη από την Penny. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση.
Sellers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Χμμμ, μυρίζω διαμάχη. Το BBT έχει μόνο τον Sheldon, άντε και τον Wolowitz στην καλύτερη. Ο Σέλντον είναι ο περίεργος. Ο Γουόλοβιτς είναι ο φαντασμένος εραστής, και γενικά είναι κάτι που δε μπορώ να περιγράψω αλλά σε κάνει να νιώθεις άβολα η όλη παρουσία του. Ο Ραζ είναι ο ατακαδόρος. (Θυμάσαι την σκηνή με τον φλας ε? Ακόμα γελάω) Και ο Λέοναρντ ο φυσιολογικός που θα κάνει όλους τους υπόλοιπους να δείχνουν ακόμα πιο υπερβολικοί. Το HIMYM έχει Barney, Marshall, Ted, Lily... Ελπίζω απλά να μας λες ποιους ηθοποιούς περιλαμβάνει το himym γιατι αν εννοείς ότι ο Τεντ και η Λίλυ έχουν χιούμορ σαν χαρακτήρες... ... ... και ακόμα και η Robin είναι καλύτερη από την Penny. Εδώ δεν έχω να πω τπτ. Ας μου κάτσει έστω η μία, και δεν θα έχω παράπονο. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Υπάρχει. Μόλις την έκανα. Όλο αυτό μου θυμίζει κάτι παλιές ωραίες στιγμές που μαλώναμε για το πόσο μάπα ήταν το πρίζον...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή έχει χιούμορ ο χαρακτήρας του Ραζ; Ή της Πένι; Ή του Λέναρντ; O νορμάλ χαρακτήρας υπάρχει σε όλες τις σειρές. Συγκρίνονται οι δύο νορμάλ στις συγκεκριμένες; Επίσης, οι ατάκες του Ραζ καλές είναι σαν ατάκες, αλλά πρέπει να τις πει κι ένας ηθοποιός. Υπάρχουν πολλά ωραία ανέκδοτα. Άμα δεν ξέρει να στα πει ο άλλος όμως... Αν θέλουμε να κάνουμε σύγκριση, θα βρούμε τα εξής: Λέναρντ vs Τεντ : σημειώσατε 2 με μεγάλη διαφορά Σέλντον vs Μπάρνεϊ: σημειώσατε Χ Γουόλοβιτς vs Μάρσαλ: σημειώσατε 2 με μικρή διαφορά Ραζ vs Λίλι: σημειώσατε 2 με μέτρια διαφορά Πένι vs Ρόμπιν: σημειώσατε 2 με μεγάλη διαφορά Άντε να μου βγάλεις Χ το Γουόλοβιτς-Μάρσαλ στη χειρότερη.
john1987 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Καταρχας δε σημαινει οτι ειναι καλυτερη σειρα το himym επειδη ειναι πιο αστειοι οι χαρακτηρες. Που για μενα ΔΕΝ ισχυει.Αν ειναι δυνατον να θεωρεις αστεια την Λιλυ και τον Τεντ!! Για μενα μονο ο Μπαρνευ ειναι πραγματικα αστειος και λιγο ο Μαρσαλ. Στο bbt απο την αλλη ειναι ο Σελντον,ο Γουολοβιτς και καποιες στιγμες ο Ραζ. Επισης το BBT εχει κατι πιο φρεσκο απο το himym καθως εχει και το geek humour και δεν αναλωνεται τοσο σε ερωτες και λοιπα κλισε. ps:παμε deathmatch?λολ
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Τι μαλώνετε; To 2 and a half men είναι καλύτερο και από τα 2 Αν και για να πω την γνώμη μου στο BBT υπήρξαν στιγμές που έλιωσα στο γέλιο.Στο ΗΙΜΥΜ απλά κάποιες αστείες στιγμές.Εννοείται οι 9,5/10 με πρωταγωνιστή τον wait for it... Και τα δύο μου αρέσουν μην αρχίσετε να βαράτε.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Να σας πω και γω την μαύρη μου αλήθεια, αν μου έλεγες να διαλέξω μια σειρά απο τις 2, θα έλεγα ΗΙΜΥΜ. Αλλα δεν ξέρω για σας, εγω γελάω πολύ με τις εκφράσεις που παίρνει η μάπα του Ραζ...
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ενώ η μάπα του Γουόλοβιτς δεν είναι για να πεθαίνεις στο γέλιο μόνο και που τον βλέπεις ε; Στο επεισόδιο που είχε το μουστάκι όταν έσκασε μύτη με το που τον είδα δεν χρειάστηκε να πει ατάκα ήδη είχα ψοφήσει στο γέλιο. Και εγώ αν μου το έθεταν έτσι.Διάλεξε ποιο από τα δύο θέλεις να συνεχιστεί και το άλλο θα σταματήσει το HIMYM θα διάλεγα που έχει και μια υπόθεση.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αν ειναι δυνατον να θεωρεις αστεια την Λιλυ και τον Τεντ!! Για μενα μονο ο Μπαρνευ ειναι πραγματικα αστειος και λιγο ο Μαρσαλ. Κατ' αρχάς, ο Τεντ είναι πιο αστείος από τον Λέναρντ, που είναι αντίστοιχου είδους χαρακτήρες και η Λίλυ πιο αστεία από πχ την Πένι. Από εκεί και έπειτα, όμως, μου είναι και πιο συμπαθής σαν χαρακτήρες. Τους νιώθω σαν φίλους μου σε εισαγωγικά, έχω μια σχέση μαζί τους. Αυτό με βοηθάει πολύ στο χιούμορ. Αλλιώς είναι να μου πει ένα καλό ανέκδοτο ο κολλητός μου κι αλλιώς να το ακούσω πχ από κανέναν πολιτικό στην τηλεόραση. Το ότι υπάρχει σχέση με τους χαρακτήρες δίνει πολλά στη σειρά. Α! Και κάτι ακόμα: Το ότι θυμίζει Φιλαράκια, προσωπικά το θεωρώ πολύ θετικό. Γι' αυτό άλλωστε τη βλέπω τη σειρά, γιατί μου δημιουργεί ανάλογα συναισθήματα. Όσον αφορά το "γιατί να μην δω Φιλαράκια και να δω HIMYM;", η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Γιατί έχω δει όλα τα επεισόδια από τα Φιλαράκια τουλάχιστον 5 φορές το καθένα και κοντεύω να τα μάθω απ' έξω. Αντίστοιχα συναισθήματα μου δημιουργεί το Scrubs.
john1987 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ισως ο Ted και η Λιλυ να τους νιωθεις πιο κοντα επειδη ειναι πιο νορμαλ ατομα απο τους αλλους. Δεχομαι την αποψη σου ομως. Δες και το two and a half men,πιστευω καλυτερο και απο τα 2.
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το ότι θυμίζει Φιλαράκια, προσωπικά το θεωρώ πολύ θετικό. Γι' αυτό άλλωστε τη βλέπω τη σειρά, γιατί μου δημιουργεί ανάλογα συναισθήματα. Όσον αφορά το "γιατί να μην δω Φιλαράκια και να δω HIMYM;", η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Γιατί έχω δει όλα τα επεισόδια από τα Φιλαράκια τουλάχιστον 5 φορές το καθένα και κοντεύω να τα μάθω απ' έξω. Δες Παπακαλιάτη τότε(ς) ρε... Μεταξύ πλάκας ''μαλώνουμε'' έτσι δεν πιστεύω να το πάρει κανείς στα σοβαρά...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ε, εντάξει. Μεταξύ εμού, Sellers και john1987 θεωρώ ότι υπάρχει δεδομένα αλληλοεκτίμηση μέσα από πολύ πιο σοβαρές συζητήσεις. Άσε δηλαδή που δεν μαλώνουμε. Τις απόψεις μας λέμε, απλά σε πλακατζίδικο ύφος. Και για να επιστρέψουμε on-topic: Αν ο Παπακαλιάτης ήταν καλός ηθοποιός ή δεν έπαιζε ο ίδιος στις σειρές του και έβαζε μόνο ηθοποιούς τύπου Σερβετάλη, πιστεύω ότι θα ήμουν φαν των σειρών του. Άσε που κάνει εξαιρετικές μουσικές επιλογές και εδώ που τα λέμε, καλά τα κλέβει αυτά που κλέβει. Οι ερμηνείες είναι για τα μπάζα. Και η σκηνοθεσία ψιλο-τρώγεται (δεν είναι και ότι σημαντικότερο σε σειρές). Και για να επιστρέψουμε ακόμα πιο on-topic: Μου αρέσει ο χαβαλές, αλλά δεν μπορώ να αγαπήσω σειρές - ταινίες που είναι πίτα στην υπερβολή, όσο κι αν μου αρέσουν. Γενικά δεν είμαι δύσκολος στο να συγκινηθώ, το αντίθετο μάλιστα. Οπότε εύκολα με κερδίζει μια σειρά καλοστημένη, με καλές ερμηνείες που έχει σε έναν καλό βαθμό real καταστάσεις. Seinfeld, Family Guy, Big Bang Theory κτλ, ωραίες σειρές, αλλά δεν τις νιώθω κοντά μου όπως Friends, How I Met Your Mother, Scrubs, ακόμα και Simpsons, που έχω ρίξει και ένα δάκρυ βρε αδερφέ. Ωραίο το Airplane! αλλά δε θα πω ότι είναι και η αγαπημένη μου κωμωδία. Άμα βρω χρόνο, θα δω και Two and a half men. Τώρα έφυγε το Σαβ/κο
dark_banishing Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thank God, it was about time ...
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Γέροντα μας ανάβεις φωτιές!!!! Είναι αυτό που φαντάζομαι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα