ANHLIKOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Προφανώς και είναι θέμα γούστου Επι παραδείγματι, εγώ το Benefits ή το Naked Man τα θεωρώ από τα πλέον ανιαρά επεισόδια. Ναι, ναι! Θέμα γούστου και ελευθερίας και μπλα μπλα μπλα το Naked Man βαρετό?! BLASPHEMYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! Θρες πιάνεις λοστό, αρπάζω καδρόνι να του αποδείξουμε πως το naked man δεν ηταν βαρετό!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 χρειαζόμαστε άλλον έναν να τον κρατάει, δεν έχω όρεξη να τρέχω...
klainmaingr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Count me in... Άκους εκεί να πέι τέτοιο πράμα για το naked man... ;p Θα φέρω τα σύνεργα..
vlachaquito Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 οπα οπα γιατι εδω βριζουμαι τα ιερα.. ακου εκει το naked man ανιαρο... ισως το καλυτερο επεισοδιο εβερ!! Εδω εγω το εχω εφαρμοσει Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Ο-Τ-Α-Τ-Α... και ενα εχω να πω παιδια... two out of three :D
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 :lol: Ναί αλλά στο 1/3 έγινες τρελή ρόμπα Καλύτερα 1/5 και το κούτελο καθαρό παρά 2/3 και να γελάνε μαζί μου 1000 άτομα κάθε 4η φορά..Ξέρετε πως πάει..θα το πεί αυτή εμπιστευτικά ΜΟΝΟ σε 20 φίλες τις,οι οποίες ακόμη πιο εμπιστευτικά μην τυχόν και μαθευτεί θα το πουν σε άλλες 50 ή κάθε μια.Ε σου βγήκε το όνομα δεν θέλεις και άλλο. Ελπίζω τουλάχιστον να μην το κάνεις μόνο στην γκόμενά σου γιατί το 2/3 είναι fail.. Πάντως άμα το εφαρμόσουν και γυναίκες αυτό θα έχει επιτυχία 20/3.Θα μαζεύεται και κόσμος από τα γειτονικά διαμερίσματα να πηντήκσει!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Για μένα η 5η μέχρι στιγμής, συνεχίζει τον εξαιρετική 4η σεζόν, που για μένα ήταν πολύ απλά η καλύτερη. Με εξαίρεση το τελευταίο που ήταν μέτριο, τα προηγούμενα ήταν πολύ καλά! Τώρα πως γίνεται να υπάρχει τόση απόσταση στα γούστα, ώστε κάποιοι να λένε ότι η 4η είναι η χειρότερη και κάποιοι η καλύτερη, άβυσσος...
seishirosakura Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γιου γουιλ νιντ μορ ντι πι ες μπίτσιζ
saxon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 btw τα παιδιά που κάνουν μεταφράσεις έχουν ξεφύγει λίγο. Τα τελευταία επεισόδια χωρίς κανένα λόγο στους υπότιτλους βάζουν βρισίδια χωρίς καν να έχει αναφερθεί κάτι παραπλήσιο απο τους πρωταγωνιστές. Οσο και να γελάω όταν βάζουν μέσα Τατιάνα, πανάθα, Λαμπίρη κι άλλα τέτοια τόσο ξενερώνω όταν βρίζουν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Υπάρχει και άλλη ομάδα που βγάζει υπότιτλους για την σειρά. Πολύ καλύτερους κατά τη γνώμη μου, χωρίς βαγγελίσρες και μπετζεντάκου, αλλά αργούν 1-2 μέρες να βγουν. Τουλάχιστον αργούν στην 720p έκδοση που βλέπω εγώ. Ψάξτο.
klainmaingr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 seishiro με full 9.25 είμαστε και έτοιμοι για μάπες Όσο για τους υπότιτλους πραγματικά το έχουν παρακάνει.. Υπάρχει όμως η καταπληκτικότατη λύση να ΜΗΝ βάζεις υπότιτλους για να ευχαριστηθείς τη σειρά 100% και να εξασκήσεις και τα αγγλικά σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ή βάζεις Αγγλικούς υπότιτλους, για να τα εξασκήσεις λιγότερο. Χαίρομαι, όμως, που υπάρχει και άλλη ομάδα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δουν τα επεισόδια που δε μιλάνε καθόλου Αγγλικά και είναι κρίμα. Χαλάνε όλο το κλίμα.
seishirosakura Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 seishiro με full 9.25 είμαστε και έτοιμοι για μάπες Όσο για τους υπότιτλους πραγματικά το έχουν παρακάνει.. Υπάρχει όμως η καταπληκτικότατη λύση να ΜΗΝ βάζεις υπότιτλους για να ευχαριστηθείς τη σειρά 100% και να εξασκήσεις και τα αγγλικά σου. The HIMYM incident will be merely a setback. Αγγλικοί υπότιτλοι φου του γου.
vlachaquito Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 :lol:Ναί αλλά στο 1/3 έγινες τρελή ρόμπα Καλύτερα 1/5 και το κούτελο καθαρό παρά 2/3 και να γελάνε μαζί μου 1000 άτομα κάθε 4η φορά..Ξέρετε πως πάει..θα το πεί αυτή εμπιστευτικά ΜΟΝΟ σε 20 φίλες τις,οι οποίες ακόμη πιο εμπιστευτικά μην τυχόν και μαθευτεί θα το πουν σε άλλες 50 ή κάθε μια.Ε σου βγήκε το όνομα δεν θέλεις και άλλο. 1 απαντηση εχω να δωσω.. η ρωμη ειναι μεγαλη πολη χαχαχαχα οσο για τους υποτιτλους, μονο αγγλικους...
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 spoiler alert, εικόνα από το επεισόδιο της 9 Νοεμβρίου
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω sellers... ίσως γίνει έτσι λόγω της σχέσης του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα