Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ πάντως νομίζω ότι θα τη δείξουν φέτος και απλά θα τραβήξει μερικές σεζόν ακόμα η ιστορία τους, αλλά και μερικά πράγματα ακόμα.
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Αρκετα καλο το δευτερο. Περιμενω να δω τον σωσια του Τεντ. Ισως παιξει κανα σημαντικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας. Αρκετα αστεια και η τελευταια σκηνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό το δεύτερο επεισόδιο! Είναι από αυτά που δείχνουν γιατί η σειρά βρίσκεται στα καλύτερά της. Η φαντασίωση του Μάρσαλ ήταν όλα τα λεφτά!
sheik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Γαματο και το 2ο, μια χαρα ξεκινησε η 5η!!!!!!!!! Τα alter ego ηταν ολα ενα κι ενα
soturin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά το επεισόδιο ήταν huuuge middle finger στον klainmain mustache marshall ftw
rodin002 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 mustache marshall ftw Θυμισε λιγο τον μεξικανο Jack απο 30 rock:-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Θυμισε λιγο τον μεξικανο Jack απο 30 rock:-D:-D awesomeness και οι 2 αυτές σκηνές
klainmaingr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά το επεισόδιο ήταν huuuge middle finger στον klainmain mustache marshall ftw Why ωρέ; Είπαμε θέλω φέτος αλλα όχι και απο το 2ο επεισόδιο Πολύ καλό, πολύ καλό... Και πολύ "sweet" επεισόδιο.. Επίσης πήραμε ακόμα ένα lead και περιμένω το επόμενο shellfish joke που θα ακούσω
seishirosakura Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που μου αρέσει με τη σειρά είναι ότι λένε κάτι και δεν το ξεχνάνε... Περιμένουμε λοιπόν σωστία του Τεντ, κίτρινη ομπρέλα, shellfish joke και φυσικά τις τελευταίες δύο σφαλιάρες του Μάρσαλ! Καλουτσικο επεισόδιο. Το μοτίβο των φαντασιώσεων του Μάρσαλ ήταν όλα τα λεφτά (και ο doppelgaenger του φυσικα :Ρ)
soturin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Why ωρέ; Είπαμε θέλω φέτος αλλα όχι και απο το 2ο επεισόδιο Πολύ καλό, πολύ καλό... Και πολύ "sweet" επεισόδιο.. Επίσης πήραμε ακόμα ένα lead και περιμένω το επόμενο shellfish joke που θα ακούσω Γιατί μας έπρηξε από το φινάλε της προηγούμενης για τη δουλειά στο πανεπιστήμιο, και τώρα το ξεχνάει τελείως, δείχνοντας τρελή διάθεση για stalling
disqualified Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 δανεισμενη ιδεα απο τα φιλαρακια το τελευταιο επεισοδιο , με τον τεντ να εχει βγει με ολη τη νεα υορκη. Ο τζοι πρωτος εχει κανει σεξ με ολες της νεας υορκης και τις πηρε παλι απο την αρχη
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πολύ καλό και το δεύτερο επεισόδιο. Οι σωσίες απολαυστικοί πραγματικά, όπως είπε και κάποιος πιο πάνω περιμένω να δω σωσίες του Ted αλλά και του Barney, πιστεύω και οι δύο μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο για το πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με shellfish joke; Το είδα στα γρήγορα και μάλλον το 'χασα. Εκεί με τα στρείδια ήταν;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 slipknot: shellfish / selfish = οστρακοειδή / εγωιστικός
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Οι σωσίες απολαυστικοί πραγματικά, όπως είπε και κάποιος πιο πάνω περιμένω να δω σωσίες του Ted αλλά και του Barney, πιστεύω και οι δύο μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο για το πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Φαντάζομαι τον σωσία του Barney, να ειναι to εντελώς αντίθετο. (Παππάς, nerd klp)
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 slipknot: shellfish / selfish = οστρακοειδή / εγωιστικός Αυτό το κατάλαβα απλά επειδή κάποιοι ανέφεραν πως περιμένουν και άλλα τέτοια jokes, αναρωτήθηκα μήπως είχε πει ο Ted σε προηγούμενες seasons και δεν το θυμάμαι. Φαντάζομαι τον σωσία του Barney, να ειναι to εντελώς αντίθετο. (Παππάς, nerd klp) Παίζει να τον κάνουν έτσι. Από την άλλη θα είχε φάση να γνωρίσει τον σωσία του σε κάνα στριπτιτζάδικο και να φωνάξει Ted-Marshall για να το γλεντήσουν. Η lesbian Robin πως ήταν έτσι; Με μποτάκι, έριξε το χλεπίδι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα