slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλλον δεν έχασε ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Στην πραγματικότητα λες? Ναι. Αλλά τώρα έχει γεννήσει. Γενικά πέφτει πολύ πο%τ$0ς στο Himym...
frenzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Στην πραγματικότητα λες? Ναι. Αλλά τώρα έχει γεννήσει. Γενικά πέφτει πολύ πο%τ$0ς στο Himym... Καλά τους είδα τους μαύρους κύκλους. Θηλάζει κιόλας η βρώμα. Άλλη δουλειά δεν κάνουν; Γεννοκοπάνε μονάχα;
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Και η Lily φάνηκε να έχει μερικά εξτρά κιλά. Ή μήπως ήταν ιδέα μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ναι έχει ακόμα μπάκα στα Emmy Awards φάνηκε με το στενό φόρεμα (τα σπάσε πάλι ο Θεός Gervais )
klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχει χάσει ακόμα τα κιλά της προηγούμενης εγκυμοσύνης... Κουνέλες μας βγήκανε.. Αααααααααααααααααααααα Έχω και ερώτηση... Λέει στην αρχή οτι η γυναίκα του ήταν μέσα στο τμήμα... Ναι.. στο τμήμα των economics ή στο σωστό τμήμα; Γιατί έκανα 2-3 pause να επεξεργαστώ φάτσες μήπως και καταλήξω κάπου
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ναι έχει ακόμα μπάκα στα Emmy Awards φάνηκε με το στενό φόρεμα (τα σπάσε πάλι ο Θεός Gervais ) Link περικαλώ; αν υπάρχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 link από youtube εννοείς? no idea.. εγώ κατέβασα κανονικά 1.4gb και είδα όλη την απονομή
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω και ερώτηση... Λέει στην αρχή οτι η γυναίκα του ήταν μέσα στο τμήμα... Ναι.. στο τμήμα των economics ή στο σωστό τμήμα; Γιατί έκανα 2-3 pause να επεξεργαστώ φάτσες μήπως και καταλήξω κάπου Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε το τμήμα της αρχιτεκτονικής. Γιατί υποτίθεται πως όταν αφηγούνταν τα γεγονότα ήξερε ήδη ότι είχε κάνει λάθος στις αίθουσες, εμείς απλά το είδαμε στη πορεία.
frenzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι ο Ted παίζει μια χαρά. Σε σχολική παρωδία του brokeback mountain θα ταίριαζε πάρα πολύ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε το τμήμα της αρχιτεκτονικής. Γιατί υποτίθεται πως όταν αφηγούνταν τα γεγονότα ήξερε ήδη ότι είχε κάνει λάθος στις αίθουσες, εμείς απλά το είδαμε στη πορεία. χαλαρά από εκεί, οι σκηνές που έδειχνε φάτσες από το class της αρχιτεκτονικής ήταν ελάχιστες, σχεδόν δεν κρατήσαμε καμία
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Σε σχολική παρωδία του brokeback mountain θα ταίριαζε πάρα πολύ. Κανονικά θα έπρεπε απλά να επαναδιατυπώσω, θα το αποφύγω όμως και θα σε ρωτήσω τι γνώμη έχεις για τις υποκριτικές ικανότητες της Lily, μεμονωμένα σαν χαρακτήρας αλλά και σε σύγκριση με τον Ted. Και για να μην παρεξηγηθώ, τη Lily γενικότερα την εκτιμώ πολύ, περισσότερο απ' τη Robin. Ω ναι.
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 χαλαρά από εκεί, οι σκηνές που έδειχνε φάτσες από το class της αρχιτεκτονικής ήταν ελάχιστες, σχεδόν δεν κρατήσαμε καμία Είχε βέβαια τη ξανθούλα με την ερώτηση, την έβαλαν για ξεκάρφωμα όμως μου φαίνεται. Spoiler edit Βασικά με μπέρδεψες ThReSh, εννοούσες τη σωστή αίθουσα αρχιτεκτονικής ή τη μούφα που αποδείχθηκε τάξη οικονομικών; Wat, γιατί δεν έγινε merge;
sheik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Στη ταξη των οικονομικων εγω πιστευω πως εννοουσε. Αλλωστε πηγε και καλα να πει που καθοταν η μανα, αλλα μετα το γυρισε στην ξανθουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα