Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

208επισόδεια ειναι 77 ωρες, ρεαλιστικά η ιστορία μπορει να ειπώθηκε σε καθημερινά 4ωρα για 20 μερες.

Αυτή είναι μνήμη (και υπομονή των παιδιών). :P

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι παρακολούθησαν την σειρά από την αρχη επισοδειο - επισοδειο καθώς έβγαινε δεν μπορει παρά να ήθελαν ο Τεντ να σμίξει με την Ρομπιν τελικά. Και νομίζω ότι για αυτό δεν έδωσαν βαση στην μανα επειδή κυρίως η ιστορία ήταν σχετικά με την πορεια του Τεντ από την στιγμή που γνωρισε την Ρόμπιν και μέχρι που την ξαναβρήκε. Όσο για το γλυκόπικρο τέλος σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς ειχε προηγηθεί ο θανατος του πατερα του Marshal που με ειχε στεναχωρησει περισσότερο η ακόμα και το επισοδειο που η Ρομπιν ανακαλυψε πως δεν μπορει να κάνει παιδιά.

Όπως και αν έχει και αν και ειχα ξενερωσει με τις τελευταίες σεζόν θα μου λείψει.

Η Ρόμπιν δεν ήξερε ποτέ τι ήθελε. Μετά από ένα σημείο, έριχνε το ένα Χ μετά το άλλο στον Τεντ, λίγες ώρες πριν παντρευτεί τον Μπάρνι σκεφτόταν ότι έπρεπε να παντρευτεί τον Τεντ, παντρεύτηκε τελικά τον Μπάρνι και έβαλε πάνω απ' το γάμο της την καριέρα της, με το που είδε ευτυχισμένο τον Τεντ με κάποια άλλη θυμήθηκε ότι τον αγαπάει παράφορα κτλ. Πώς εγώ σαν φαν της σειράς θα ήθελα να σμίξουν αυτοί οι δύο όταν ο ένας είναι "hopeless romantic", που ψάχνει να παντρευτεί και να φτιάξει η οικογένεια ενώ η άλλη είναι ψυχρή, σιχαίνεται τα παιδιά και ήταν ο θηλυκός Μπάρνι όσον αφορά τις σχέσεις; 

Είμαι σίγουρη ότι αν δεν είχαν γυρίσει το τέλος απ' τη δεύτερη σεζόν, δε θα είχαν κάνει κάτι τέτοιο τώρα. Το κοινό δέθηκε με τη mother (η χημεία που είχε με τον Τεντ ήταν πάρα πολύ καλή) και αντιπάθησε τη Ρόμπιν.  

• Like 3
Δημοσ.

R.I.P. HIMYM!

Περα από 2-3 αποτυχημενες season, θα μου λειψει ο Harris που ηταν ο μονος που αξιζε στο καστ ως κωμικος, και το προσωπο της Smulders που στους πρωτους κυκλους ηταν μια πανέμορφη θεά (δειτε τα παλιά).

Δημοσ.

Επιτελους ελευθερια! Εβλεπα την σειρα μονο και μονο για να δω το φιναλε.

Η τελευταια σεζον ηταν στην καλυτερη μετρια αλλα νομιζω το φιναλε ηταν ικανοποιητικο.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόόόν παιδιά...

NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! NAI! 

Bλέποντας τη σειρά απο την αρχή της και έχοντας ζήσει όλα τα πάνω και τα κάτω της επεισόδιο επεισόδιο

1)ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑ ΕΓΩ!

2)Ήταν το τέλειο τέλος. Μπορεί όλη η σεζόν να ήταν τραγική αλλα το τέλος ήταν αυτό που ήθελα τα τελευταία 8 χρόνια. Πραγματικά το όλο barney robin ήταν γελοίο και ευτυχώς όλα έγιναν έτσι όπως πρέπει έστω και την τελευταία στιγμή... Ι can die happy now.

• Like 4
Δημοσ.

Επιτελους ελευθερια! Εβλεπα την σειρα μονο και μονο για να δω το φιναλε.

Η τελευταια σεζον ηταν στην καλυτερη μετρια αλλα νομιζω το φιναλε ηταν ικανοποιητικο.

συμφωνώ. λέξη προς λέξη. και ως 35αρης, με παιδί, επιβεβαιώνω παρα πολλά από όσα εδειξε, btw...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν... αποφάσισα και εγώ μέσα σε 2 μέρες να δω την τελευταία σεζόν που μου είχε μείνει.

Σαν γενικό συμπέρασμα άξιζε η σειρά. Έκανε τις κοιλιές της (λογικό), ήταν λίγο γλυκανάλατη η τελευταία σεζόν ναι, αλλά άξιζε.

Γουστάρω πολύ το πως αναλύει όοοοολα τα clue που είχαμε όλες αυτές τις σεζόν.

Δημοσ.

Το καλό είναι οτι τον οκτώβρη αν δεν κάνω λάθος μαζί με το dvd της 9ης σαιζόν  θα βγεί και εναλλακτικό φινάλε οπότε μένει να δούμε τι διαφορετικό θα μας παρουσιάσει .

Δημοσ.

μου την ειχαν προτεινει επειδη μ αρεσαν τα φιλαρακια

οκ μου το θυμισε εντονα σε καποιες φασεις λογο πλοκης ή θεματος αλλα δεν ειναι ισαξια σε καμια περιπτωση ομως αξιζε αρκετα να περασεις την ωρα σου

Δημοσ.

μου την ειχαν προτεινει επειδη μ αρεσαν τα φιλαρακια

οκ μου το θυμισε εντονα σε καποιες φασεις λογο πλοκης ή θεματος αλλα δεν ειναι ισαξια σε καμια περιπτωση ομως αξιζε αρκετα να περασεις την ωρα σου

Μέχρι την 5η-6η σεζόν, μια χαρά ισάξια ήταν. Προφανώς και ήταν διαφορετική, αλλά χαμηλότερη δεν ήταν σε καμία περίπτωση.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...