BadBoy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Παρόλο που είχα καταλάβει τι θα γίνει ήδη από τη μέση, το διπλό επεισόδιο ήταν αρκετά καλό και μετά από πολύ καιρό δε νομίζω ότι σπατάλησα την ώρα μου στο HIMYM.
king2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ καλο το διπλο επεισοδιο οπως και το προηγουμενο.Μακαρι να συνεχισουν ετσι και μετα τις διακοπες.
chill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Η Ρομπιν παντως έχει κατανήσει πολύ εκνευριστική.... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ MARY1-PATRICE Ωραίο επεισοδιάκι, loved it!!! 1
digia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίο από το 10 και μετά μακάρι να το πάνε ως το τέλος έτσι !!
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Well. Για όσους το έχετε σε stall νομίζω οτι αυτό το επεισόδιο είναι πολύ καλή αφορμή να το ξεκινήσετε story-wise. In other news: Awwwwwwwwwwwwww.
mary Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραιο το επεισοδιο και λιγο συγκινητικό. Ασχετο-δε ξερω πως το θυμηθηκα αλλά έχουν αφησει μια "εκκρεμοτητα" με τα slap bets...άλλα 2 μένουν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Εντάξει, αφενός μου είχαν λείψει κάτι τέτοια, αφετέρου το επεισόδιο αυτό με αποζημίωσε για φέτος. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα έξω από spoiler: Δεν το πιστεύω ότι μου πήρε μέχρι τα μισά του σημερινού επεισόδιου για να καταλάβω ότι η σχέση με την Patrice είναι μπλόφα. Θα μπορούσα άνετα να το έχω προβλέψει από προηγούμενα επεισόδια, καθώς το μόνο που σκεφτόμουν όσο τα έβλεπα ήταν "αυτό δε βγάζει νόημα ρε παιδιά, την έχετε γ... τη σειρά" κτλ. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που με χαλούσαν τα τελευταία επεισόδια (εκτός από το 10). Από τη στιγμή που το κατάλαβα και έπειτα, μου άρεσε πολύ το μέρος του σχεδίου που περιλαμβάνει τον Ted και το ότι η αντίδρασή του δεν ήταν κάτι που έχει προβλεφθεί όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά μια ερώτηση για στην οποία ο Barney έπρεπε να πάρει θετική απάντηση ώστε να προχωρήσει παραπέρα. Βούρκωσα.
gpgalanis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Το ζευγάρι Μπαρνει - Ρομπιν δεν κολλάει με τίποτα και απλά το έστησαν για να εχει λογο υπαρξης η Ρομπιν αφού τελικά δεν προχώρησε με τον Τεντ. Λιλλυ και Μάρσαλ μας επρηξαν να κάνουν παιδί και τώρα κάνουν γελοιότητες του τύπου μονόζυγο με παιδί κτλ. Ο Τεντ είναι τελείως καληνυχτακιας και αφού σπαταλησαμε 7 σεζόν με μπούρδες, αφού νεκραναστησαμε την νύφη από προηγούμενο κύκλο και αφού κάψαμε την Ρομπιν που την κάναμε καρικατούρα για να ταιριάζει με τον Μπαρνει, θα έχουμε μόνο μια σεζον για να γνωρίσει και ερωτευτεί την μάνα. ΟΚ τα τελευταίο επεισόδια έχουν ψιλοπλακα αλλά η λογική του να βρω μια κατάσταση τύπου overcorrection, pit κτλ για να γεμίσω τη σεζόν και όχι για να χτίσω στην ιστορία έχει κουράσει. ΥΓ. Όσο για την Patrice απλά ΕΛΕΟΣ!
Toxoman_UK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 I am such a sucker for romance ,κ γω ψιλο βούρκωσα στο τέλος του διπλού.Γκόμενα κανονική κατάντησα.Πολύ ωραίο
bosei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 I am such a sucker for romance ,κ γω ψιλο βούρκωσα στο τέλος του διπλού.Γκόμενα κανονική κατάντησα.Πολύ ωραίο Το μόνο επεισόδιο που ΠΡΕΠΕΙ να βουρκώσεις είναι όταν πέθαίνει ο πατέρας του Μαρσαλ... 1
privateer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.tv.com/m/news/how-i-met-your-mother-might-get-a-ninth-season-after-all-30312/ Oh crap!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 oh god damn it...
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.tv.com/m/news/how-i-met-your-mother-might-get-a-ninth-season-after-all-30312/ Oh crap! QFE!! Oh crap!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.tv.com/m/news/how-i-met-your-mother-might-get-a-ninth-season-after-all-30312/ Oh crap! Ε, εντάξει μωρέ. Εγώ μετά τα τελευταία επεισόδια βλέπω κι άλλη σεζόν. Φτάνει να έχει έστω μερικά ακόμη τέτοια επεισόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα