vlachaquito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Χάλια επεισόδιο απλά !!! Το χειρότερο που έχω δει μέχρι στιγμής από το how i met . Αυτο σκεφτηκα και εγω μολις το ειδα. απο τα χειροτερα επεισοδια που εχει δειξει το How i met. πατος...
deesnider Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δε χρειάζεται να καταπονείτε τα πληκτρολόγιά σας. Απλά βάλτε like στο post του Sellers. Τα λέει όλα...
GabrielConnor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εμετός το επεισόδιο, γιατί βλέπω ακόμα αυτή τη σειρά;
D_N_A Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τρένο πάει, τρένο... και χέστηκα κιολας για το πως την γνώρισες...
moukoublen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 πραγματικά κρίμα. Μακάρι να μου σβήσει κάποιος απο τη μνήμη τις 2-3 τελευταίες σεζον... Έχουν κουράσει όλα... τα πάντα. Ακόμα και ο Barney...
Armored Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δυο κωμικες σειρες εβλεπα ο δύστηχος (Community,Himym) και τiς πηδηξαν και τiς δυο. Θα το γυρισω στα Τουρκικα μου φαινεται..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 προφανώς με την απομάκρυνση του Harmon...
bnvdarklord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ε καλα θα δούμε αν θα το πηδήξουν ή οχι, δεν ειναι οτι το γράφουν διαφορετικά ατομα, απλά λιγότερα απο πριν.
Armored Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Και η αναβολη της πρεμιερας για 4 μηνες για ενδειξη απαισιοδοξιας μου κανει αλλα θα δουμε, φινγκερς κροσντ. (Σορρυ για το οφ-τοπικ)
mary Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Το σκυλακι ηταν σκετη γλυκα,ειδικα με το κοστουμακι του , αλλα ο Μαρσαλ δε μαρεσε καθολυ...Μονο μη μεινει ετσι και στα αλλα επεισοδια...τον εχει χαλασει η γυναικοπαρεα τελικα
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δυο κωμικες σειρες εβλεπα ο δύστηχος (Community,Himym) και τiς πηδηξαν και τiς δυο. Θα το γυρισω στα Τουρκικα μου φαινεται.. δες Seinfeld 1
Panos.Powers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Σκουπιδιαααααααααααααα!!!! Φρεσκα Σκουπιδιααααααααααα!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα