Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Have you seen Amanda?

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish (seriously???)

Δημοσ.
Τρελή η σειρά !

Μέσα σε 8 μέρες είδα όλα τα επεισόδια που έχουν βγει (πολύ ελεύθερος χρόνος ναι :P)..

άντε να βγουν και άλλα επεισόδια

και πολύ σου πήρε... :-)

φίλος είχε έρθει για να πάρει όσα είναι από 4η (είχε δει πρώτες τρεις) και απλά τα είδαμε σπίτι μέχρι να φύγει :lol:

Δημοσ.

Καινούργιος στην παρέα του How I Met Your Mother, τα είδα σε 10 μέρες πριν από 1 μήνα και μπορώ να πω πως τα νεφρά μου έχουν πρόβλημα από το γέλιο.

Αυτός ο Μπάρνεϋ Στίνσον και η Ρόμπιν Σερμποτσκι είναι όλα τα λεφτά. Από τα Φιλαράκια είχα να γελάσω τόσο πολύ.

Δημοσ.

Καινούργιος στην παρέα του How I Met Your Mother, τα είδα σε 10 μέρες πριν από 1 μήνα και μπορώ να πω πως τα νεφρά μου έχουν πρόβλημα από το γέλιο.

Αυτός ο Μπάρνεϋ Στίνσον και η Ρόμπιν Σερμποτσκι είναι όλα τα λεφτά. Από τα Φιλαράκια είχα να γελάσω τόσο πολύ.

Δημοσ.
Μου τη δίνει που μια παίζουν, δυο δε παίζουν.. τουλάχιστον τα ελληνικά κανάλια.. βρέξει χιονίσει :P

Ναι. Βρέχει χιονίσει θα τις παίξουν τις βλακείες τους...:devil::devil::devil:

Δημοσ.
Μου τη δίνει που μια παίζουν, δυο δε παίζουν.. τουλάχιστον τα ελληνικά κανάλια.. βρέξει χιονίσει :P

Δημοσ.

Ναι ξέρεις όμως, όταν ανοίξεις θα δεις σίγουρα την α βλακεία, τη β και τη γ.

Εν ολίγοις θα πάθουμε στερητικό έτσι όπως μας πάνε. :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...