MrTryANalyzer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τρελή η σειρά ! Μέσα σε 8 μέρες είδα όλα τα επεισόδια που έχουν βγει (πολύ ελεύθερος χρόνος ναι ).. άντε να βγουν και άλλα επεισόδια
Steven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Have you seen Amanda? Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish (seriously???)
swiftech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 κατα τυχη το ειδα μια φορα και απο τοτε κολησα.. άντε να βγουν και άλλα επεισόδια
soturin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τρελή η σειρά !Μέσα σε 8 μέρες είδα όλα τα επεισόδια που έχουν βγει (πολύ ελεύθερος χρόνος ναι ).. άντε να βγουν και άλλα επεισόδια και πολύ σου πήρε... φίλος είχε έρθει για να πάρει όσα είναι από 4η (είχε δει πρώτες τρεις) και απλά τα είδαμε σπίτι μέχρι να φύγει
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Απλά το 13 τα σπαει παλι... τρελο γελιο... :lol::lol::lol::lol:
keyman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καινούργιος στην παρέα του How I Met Your Mother, τα είδα σε 10 μέρες πριν από 1 μήνα και μπορώ να πω πως τα νεφρά μου έχουν πρόβλημα από το γέλιο. Αυτός ο Μπάρνεϋ Στίνσον και η Ρόμπιν Σερμποτσκι είναι όλα τα λεφτά. Από τα Φιλαράκια είχα να γελάσω τόσο πολύ.
keyman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καινούργιος στην παρέα του How I Met Your Mother, τα είδα σε 10 μέρες πριν από 1 μήνα και μπορώ να πω πως τα νεφρά μου έχουν πρόβλημα από το γέλιο. Αυτός ο Μπάρνεϋ Στίνσον και η Ρόμπιν Σερμποτσκι είναι όλα τα λεφτά. Από τα Φιλαράκια είχα να γελάσω τόσο πολύ.
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι έγινε ρε σεις? Δεν είχε χθές? Ούτε big bang theory πρέπει να έχει...
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι έγινε ρε σεις? Δεν είχε χθές? Ούτε big bang theory πρέπει να έχει...
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μου τη δίνει που μια παίζουν, δυο δε παίζουν.. τουλάχιστον τα ελληνικά κανάλια.. βρέξει χιονίσει
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μου τη δίνει που μια παίζουν, δυο δε παίζουν.. τουλάχιστον τα ελληνικά κανάλια.. βρέξει χιονίσει
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μου τη δίνει που μια παίζουν, δυο δε παίζουν.. τουλάχιστον τα ελληνικά κανάλια.. βρέξει χιονίσει Ναι. Βρέχει χιονίσει θα τις παίξουν τις βλακείες τους...:devil:
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μου τη δίνει που μια παίζουν, δυο δε παίζουν.. τουλάχιστον τα ελληνικά κανάλια.. βρέξει χιονίσει Ναι. Βρέχει χιονίσει θα τις παίξουν τις βλακείες τους...:devil:
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ναι. Βρέχει χιονίσει θα τις παίξουν τις βλακείες τους...:devil: Ναι ξέρεις όμως, όταν ανοίξεις θα δεις σίγουρα την α βλακεία, τη β και τη γ. Εν ολίγοις θα πάθουμε στερητικό έτσι όπως μας πάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα