Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ήμουν πολύ σκληρός λετε; Βρε νανσάκι... βάλε και κανένα σπόιλερ βρε. Όχι για μένα... Εγώ το είδα. Για τους άλλους...
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Νομίζω φαίνεται η διαφορά επιπέδου μεταξύ των mod, έτσι; Δεν χρειάζεται να μιλήσω άλλο....
Spiros83 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Νομίζω φαίνεται η διαφορά επιπέδου μεταξύ των mod, έτσι; Δεν χρειάζεται να μιλήσω άλλο.... Απ'ότι φαίνεται πάντα υπάρχει ο good cop και ο bad cop...
NansyM Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το έβαλα το spoiler και τις δύο φορές δεν ξέρω γιατί δεν το εμφάνισε επίσης το επεισόδιο έχει βγει εδώ και πόσο καιρό σιγά το spoiler και επίσης αν θέλετε να με κάνετε ban κάντε το
aris1986 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ...επίσης αν θέλετε να με κάνετε ban κάντε το Χαχαχα! Αντιδραστικια! Σιγα μην σε κρεμασουν κιόλας..!
vlachaquito Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μην φοβασαι, οποιος τολμησει να σε κανει μπαν τηα περασει απο το πτωμα μου!!! φαλοκρατες μοντ του ινσομνια δεν σας φοβομαστε!!!!
NansyM Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 μην φοβασαι, οποιος τολμησει να σε κανει μπαν τηα περασει απο το πτωμα μου!!! φαλοκρατες μοντ του ινσομνια δεν σας φοβομαστε!!!! Ακούσατε κανένας δεν με αγγίζει έχω μπράβο να με προσέχει
feodor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 [...] επίσης το επεισόδιο έχει βγει εδώ και πόσο καιρό σιγά το spoiler [...] Υπαρχουν κι αλλοι που δεν εχουν ξεκινησει τη σειρα ή που ειναι στις αρχες. Φαντασου καποιος που ειναι στο 1ο ή 2ο κυκλο, να μαθει οτι ο μπαρνευ θα παντρευτει τη ρομπιν (αν τη παντρευτει τελικα, γιατι μ αυτα που εχουμε δει..). Θα του χαλασει ολη τη σειρα.
guitarist4u Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Υπαρχουν κι αλλοι που δεν εχουν ξεκινησει τη σειρα ή που ειναι στις αρχες. Φαντασου καποιος που ειναι στο 1ο ή 2ο κυκλο, να μαθει οτι ο μπαρνευ θα παντρευτει τη ρομπιν (αν τη παντρευτει τελικα, γιατι μ αυτα που εχουμε δει..). Θα του χαλασει ολη τη σειρα. πραγματικα ποτε δεν μπορεις να ξερεις με αυτη τη σειρα
TheOneGandalf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 πραγματικα ποτε δεν μπορεις να ξερεις με αυτη τη σειρα Γι αυτό και είναι τόσο γαμάτη
NansyM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ΟΚ ερώτηση ποίον απο τους χαρακτήρες βρίσκετε πιο συμπαθητικό πιο ενοχλητικό και γενικά πια είναι η αποψή σας για τους χαρακτηρες;
feodor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ΟΚ ερώτηση ποίον απο τους χαρακτήρες βρίσκετε πιο συμπαθητικό πιο ενοχλητικό και γενικά πια είναι η αποψή σας για τους χαρακτηρες; Πιο συμπαθητικο, by far, ο μπαρνευ. Απο τη πρωτη σαιζον κι ολας, που προσπαθουσαν να τον παρουσιασουν σαν τον μ@λ@κα της παρεας. Οι ατακες του φοβερες και νoμιζω οτι παιζει καλυτερα απ ολους. Απο την αλλη, ο πιο αντιπαθητικος για μενα ο τεντ. Σε καποια φαση της σειρας, δεν εβγαινε ραντεβου με κοπελα αμα η αλλη δεν ειχε τα φοντα να ειναι η future Mrs. Mosby. Μας τα χει κανει τσουρεκια. Οι υπολοιποι, ψιλοαδιαφοροι. Ενταξει, εχουν τη φαση τους σαν ζευγαρι η λιλη με τον μαρσαλ.
digia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ο πιο συμπαθητικος ο μπαρνεϋ η πιο αντιπαθητικη η ρομπιν ...
Zugzwang Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Για μένα πιο συμπαθητικός είναι ο Μάρσαλ και λιγότερο η Ρόμπιν.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πιο συμπαθητικός ο Τεντ. Αντιπαθητικός δεν είναι κανένας, αλλά η πιο αδιάφορη μου είναι η Ρόμπιν. Ο Μπάρνεϊ έχει περισσότερο ενδιαφέρον τώρα, απ' ότι στην αρχή. Το ζευγάρι, δεν ξέρω... Στην αρχή λάτρευα, τώρα με κουράζουν αμφότεροι. Για μένα, ο βασικός λόγος που έπεσε η σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα