Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε σεις. Δεν είπε ποτέ ότι δεν ειναι η μητέρα εκείνη. Και πάντα το σκεφτόμουν γιατι μου φαινόταν πολυ κουφό να είναι η Ρόμπιν εκείνη.

Δημοσ.

Νταξει ωραιο το επεισοδιακι. Νομιζω πως μου αρεσει περισσοτερο τελικα η σειρα, οταν το γυρναει σε ρομαντοζφαση με τα απαραιτητα αστεια, παρα οταν καταπιανεται με ακυρες,ξεκαρφωτες και υπερβολικες καταστασεις. Αλλωστε, 5-6 χρονια που βλεπω την σειρα, θελοντας και μη συνηθισα τους χαρακτηρες, τους νιωθω οικειους και "νοιαζομαι" γι'αυτους. Character driven λοιπον επεισοδιο, προχωρησε λιγακι την "ιστορια" , οπως προχωρησε και ο Τεντ.

Δημοσ.

Παντως βλέποντας τη σειρά το μονο που δεν με απασχόλησε ποτέ ειναι να μάθω ποια ειναι η μητερα των παιδιων, ασε που πέφτει καθαρό τρολάρισμα από τους σεναριογράφους πανω στο συγκεκριμένο θεμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο ενδυματολόγος της Ρομπιν στις 2 τελευταιες σεζόν πρέπει να θανατωθεί, όπως και ο κομμωτής της.&-

Δημοσ.

Ο ενδυματολόγος της Ρομπιν στις 2 τελευταιες σεζόν πρέπει να θανατωθεί, όπως και ο κομμωτής της.&-

ρε φιλε, ουτε επιτηδες να το κανουν. αυτο το τελειωμενο 80'ς λουκ με κατι χρωματα τραγικα ειναι για γελια!! αυτο το θαλασσι στο τελευταιο επεισοδιο, μου εβγαλε το ματι!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...