sheik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Νομιζω πως η σαιζον αρχισε να παιρνει μπρος.Πολυ πολυ καλο επεισοδιο, με ωραιες στιγμες, αρκετο γελιο και ενδιαφερον τελος!
aris1986 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Xμμ δε τρελαθηκα με το επεισοδιο αλλα και παλι το τελος εκανε τη διαφορα!Καλα η ρομπιν απο κουκλα οταν την πρωτογνωρισαμε εχει γινει χαλια.Πρεπει να αλλαξει μαλι και ενδυματολογο...αυτα που φοραγε σ'αυτο το επεισοδιο τη μεγαλωναν. Το αντιθετο θες να πεις.Στον 1ο κυκλο εχει φαρδια περιφερεια και ειναι λιγο καρπουζοκώλα,την οποια οι ενδυματολογοι την κρυβουν ωραια με μπλουζες φορεματα,παντελονια ειδικα,ταγιέρ κτλπ Στον 3 κυκλο εχει αδυνατησει και εχει γινει πιο μπανικη.
Cue Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μου άρεσε το τελευταίο. Βασικά δε μπορείς να το σχολιάσεις και πολύ χωρίς spoiler. Είχε το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα
xri_ni Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιο ηταν.Αλλα τον Τεντ στα τελευταια επεισοδια τον εχουν λιγο χεσμενο....
Vaggos02 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο άλλο να τραβήξει κι αυτός; Μέχρι και ταινία τον κάνανε! Ελπίζω να μη το ξεφτιλίσουνε κι άλλο πάντως.
Zugzwang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ το επεισόδιο... Και άγγιξε ένα θέμα που πάντα με συγκινεί.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δύο. Και τωρα που το πες βρηκα αυτο: http://www.theslapbetcountdown.com/ και στο source λεει var theTargetDate = "May 6,2013 17:27:00";
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλά πότ έχει επόμενο? λογικά με τον καινούριο χρόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 λογικά με τον καινούριο χρόνο. Τρίτη ξημερώματα θα το έχουμε κατεβάσει, όπως και Two and a Half Men...
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μου αρέσει που δείχνουν τόσο ευτυχισμένοι ωστόσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα